Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Καθημερινά τα ατυχήματα στη Λ. Περιστερίων - Ανύπαρκτη η σηματοδότηση

Καθημερινή εικόνα έγιναν πλέον τα αυτοκίνητα στα χωράφια δεξιά και αριστερά στη Λεωφόρο Περιστερίων λίγο πριν το Περανη.  Καθημερινή είναι η εικόνα των οδηγών να κάθονται στην άκρη του δρόμου και να προσπαθούν έκπληκτοι να συνειδητοποιήσουν τι συνέβη βλέποντας τα αυτοκίνητα τους μισό κατεστραμμένα.

Να πάρουμε όμως τα πράγματα με την σειρά. Στον δρόμο που οδηγεί στην νότια πλευρά του νησιού και στους οικισμούς Περανη, Αίας κλαμπ, Περιστέρια κα (Λ. Περιστερίων) πέρα από την απαράδεκτη κατάσταση του οδοστρώματος και την πλήρη έλλειψη σηματοδότησης υπάρχει ένα σημείο παγίδα στο οποίο καθημερινά σχεδόν συμβαίνουν ατυχήματα κυρίως  τους καλοκαιρινούς μήνες που η κίνηση είναι αυξημένη.



Πρόκειται για τη στροφή λίγο μετά  τον οικισμό Περανη που ακολουθεί τη μεγάλη ανηφόρα όταν κάποιος κατευθύνεται προς το Αιαντειο (Λ. Κακή Βίγλα). Εκεί στο κατηφορικό τμήμα και στην πρώτη δεξιά στροφή, η αντίθετη κλίση και η ολισθηρότητα του οδοστρώματος αποτελούν αιτία συνεχών ατυχημάτων.

Στο συγκεκριμένο σημείο δεν υπάρχει  προειδοποιητική ταμπέλα ούτε για επικίνδυνη στροφή ούτε για όριο ταχύτητας. Δεν γνωρίζω αν ο συγκεκριμένος δρόμος είναι ευθύνη της Περιφέρειας ή του Δήμου σε  κάθε περίπτωση όμως πρέπει να γίνουν οι κατάλληλες ενέργειες γιατί εκτός από υλικές ζημιές αργά ή γρήγορα θα  προκύψουν και ανθρώπινες απώλειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα