ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

Δημοσιογράφος του Bloomberg “την είπε” στον Στουρνάρα!

stournarasΒγήκε το πρωί στο διεθνές δίκτυο Bloomberg o Γιάννης Στουρνάρας για να διατυμπανίσει ότι τα πάντα βαίνουν καλώς στην Ελλάδα. Έλα όμως, που το παράκανε κάπως και παραήταν καθησυχαστικός που έκανε τη δημοσιογράφο να απορήσει.

“Δεν ανησυχούμε για το δημοσιονομικό κενό”, “δεν μας ανησυχούν οι γερμανικές εκλογές”, “θα καλύψουμε τα κενά”, “θα τηρηθεί ο στόχος των αποκρατικοποιήσεων” ήταν ορισμένες από τις διαβεβαιώσεις του Στουρνάρα. Αφού ήρθε και η ερώτηση για το αν τον προβληματίζει και η οριακή πλειοψηφία της δικομματικής κυβέρνησης (ούτε αυτό μας αγγίζει), ήρθε η ερώτηση της δημοσιογράφου: καλά κύριε Υπουργέ, αν δεν σας ανησυχούν όλα αυτά, τι είναι αυτό που σας προβληματίζει; (Στο 6:45 του βίντεο)

Με το που τελείωσε η ερώτηση, το διεθνές δίκτυο ή το ακουστικό του Υπουργού έχασαν επαφή με την πραγματικότητα. Η δημοσιογράφος κλήθηκε να επαναλάβει την ερώτηση, για να λάβει ως απάντηση ότι το μόνο που απασχολεί τον Γ. Στουρνάρα είναι η εφαρμογή του προγράμματος.

Την υπεραισιοδοξία του κ. Στουρνάρα σχολίασαν δηκτικά και οι δημοσιογράφοι του δικτύου με το πέρας της συνέντευξης.. Ολόκληρη η συνέντευξη εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα