Πέμπτη 15 Αυγούστου 2013

ΣΙΦΝΟΣ/ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΗΚΕ ΣΤΟ "ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ" ΤΟΥ EXTRA3


  • Έως 4,80 πωλείται ο Φρέντο
  • Στα 8 ευρώ 2 ξαπλώστρες
  • Στα 10 ευρώ η χωριάτικη σαλάτα
  • Έως 0,80 το μπουκαλάκι νερό

4 σχόλια:

  1. eiste pseftes krima pragmatika!!! eiste dimosiografoi kai kanalia tis dekaras. Gia na pernete thesi se teteia themata na kanete ereuna prwta kai oxi na stirizeste stin kataggelia tou kathe karagiozi pou thelei na kanei kako sto nisi !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ , η καταγγέλλουσα τι λόγο έχει να πάρει τηλέφωνο στο κανάλι και να πει ψέματα ;Να μας πεις συγκεκριμένα τι είναι ψέμα από τα παραπάνω .Δηλαδή,πόσο χρεώνεται τις ξαπλώστρες στο όμορφο νησί σας ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είμαι στο νησί 24 χρόνια εδώ μεγάλωσα τι χωριάτικη δεν την έχω βρει πουθενά 10 ευρώ δεν ξέρω πραγματικά που τι βρήκατε εσείς... πριν να δημοσιοποιείς τις καταγγελίες να κάνεις και μια έρευνα γιατί το αποτέλεσμα είναι να είσαι μια πηγή παραπληροφόρισης. 4,80 το φρέντο επίσης δεν τον έχω πιει πουθενά! Όσον αφορά το νεράκι εκεί που λέτε ότι έχει 80 λεπτά ο τύπος το χρεώνει τόσο και σου παρέχει την ξαπλώστρα δωρεάν όλη τη μέρα! Αυτό δεν το αναφέρεις όμως. Όσον αφορά τις ξαπλώστρες προσωπική άποψη δεν έχω γιατί δεν τις επιλέγω ποτέ η τιμή του όντος εκεί πρέπει να κυμαίνετε όπως και σε πολλά μέρη τις Ελλάδας. Έχω γυρίσει το 90% τον καταστημάτων της Σίφνου αυτά που λέτε μαζί με την καταγγέλουσα δεν τα έχω δει πουθενά. Ούτε χρυσωρυχείο είναι η Σίφνος όπως λέτε ούτε υπάρχει αισχροκέρδεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προσωπικά , δεν έχω επισκεφθεί ακόμη το όμορφο νησί σας , οπότε προτείνω το καλοκαίρι του 2015 όλοι Σίφνο ,πανέμορφες Κυκλάδες , για να διαπιστώσουμε ποια είναι αλήθεια.Περιμένω απ' όλους τους φίλους του "ON LINE" πληροφορίες σχετικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα