Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

VINTAGE ΣΤΟΝ ΑΝΤ1

Εδω και μερικές εβδομάδες θα έχετε παρατηρήσει πως κατά την διάρκεια της προβολής των ελληνικών σειρών που μεταδίδει ο ΑΝΤ1 το μεσημέρι σε επανάληψη ,πάνω δεξιά εμφανίζεται η ένδειξη VINTAGE .
 Χρόνια τώρα ο ΑΝΤ1 έχει καθιερώσει την προβολή των σειρών ΑΚΡΩΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΝ ,ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ και ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ με πολύ μεγάλη επιτυχία και υψηλές ακροαματικότητες .Μια δοκιμασμένη συνταγή για τον σταθμό αφού μόλις ολοκληρωθούν τα επεισόδια της κάθε σειράς ο ΑΝΤ1 φροντίζει να τα ξαναπροβάλλει από την αρχή .
Έτσι ο σταθμός του Αμαρουσίου 'βάφτισε' την συγκεκριμένη μεσημεριανή ζώνη ελληνικών κλασικών σειρών σε 'VINTAGE' στα πλαίσια της νοοτροπίας του καναλιού να καθιέρωσει συγκεκριμένες ζώνες στο πρόγραμμα του όπως για παράδειγμα την απογευματινή ζώνη προβολής ελληνικών ταινιών σε 'GREEK MOVIES LOVERS'.
Το παράδοξο σε όλο αυτό το εγχείρημα του καναλιού είναι πως επέλεξε να το κάνει εντελώς 'αθόρυβα' χωρίς κάποιο προωθητικό trailer ή κάποια αναφορά στο site του .Προφανώς οι ιθύνοντες του καναλιού θεώρησαν πως δεν είναι αναγκαίο από την στιγμή που η συγκεκριμένη ζώνη είναι ήδη απόλυτα επιτυχημένη .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα