Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

«Η Ελλάδα το 2020 θα επιστρέψει στα επίπεδα που ήταν πριν την κρίση»

«Φέτος είναι η πιο δύσκολη χρονιά για όλους», παραδέχθηκε ο πρωθυπουργός - Απέκλεισε νέα μέτρα, υποσχέθηκε κοινωνικό μέρισμα από το πρωτογενές πλεόνασμα και σημείωσε ότι η ανεργία «φρέναρε» - Επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι τα στελέχη του οραματίζονται την καταστροφή της χώρας

“Η Ελλάδα γυρίζει σελίδα, βγαίνει από την μνημονιακή εποχή, η οικονομία μετά από έξι χρόνια γίνεται ξανά ανταγωνιστική, και περνά στην φάση της ανάκαμψης” δήλωσε ο πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς κηρύσσοντας την έναρξη της 78ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης και υποσχέθηκε κοινωνικό μέρισμα για την ανακούφιση των πιο αδύνατων στρωμάτων το 2014 εφόσον υπάρξει πρωτογενές πλεόνασμα στο τέλος του χρόνου. 

“Δίνουμε μάχη για να χτίσουμε την νέα Ελλάδα του αύριο” είπε ο κ. Σαμαράς και απάντησε στο ερώτημα αν θα υπομείνουν κι άλλες θυσίες οι πολίτες λέγοντας ότι “το 2014 θα είναι έτος ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας” ενώ επιτέθηκε στην αντιπολίτευση που όπως είπε “δεν θέλει να δει τα σημάδια της ανάκαμψης και δεν θέλει να φύγει από το χθες”. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα