Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Απόψε στις 20:30 το κρίσιμο ντιμπέιτ Μέρκελ-Στάινμπρουκ με επίκεντρο την Ελλάδα

Ο υποψήφιος των σοσιαλδημοκρατών για την καγκελαρία αναμένεται να της ζητήσει να πει την αλήθεια για την Αθήνα στους Γερμανούς ψηφοφόρους, αλλά και για την κρίση στην Ευρωζώνη - Την τηλεοπτική αναμέτρηση θα παρακολουθήσουν πάνω από 20 εκατ. τηλεθεατές



Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον περιμένουν οι Γερμανοί και όχι μόνο, την σημερινή τηλεοπτική μονομαχία ανάμεσα στην καγκελάριο,  Άνγκελα Μέρκελ, και τον υποψήφιο των σοσιαλδημοκρατών για την καγκελαρία, Πέερ Στάινμπρουκ. Το διάρκειας 90 λεπτών ντιμπέιτ θα ξεκινήσει στις 20:30, ώρα Ελλάδας, ενώ οι δύο υποψήφιοι θα κληθούν να απαντήσουν σε ερωτήσεις τεσσάρων δημοσιογράφων.

Ο Στάινμπρουκ είναι εκείνος που θα δεχθεί την πρώτη ερώτηση και η Μέρκελ εκείνη που θα έχει την τελική απάντηση, ενώ κάθε απάντηση περιορίζεται στα 90 δευτερόλεπτα.

Σημειώνεται πως θα είναι το μοναδικό «ντιμπέιτ» πριν από τις βουλευτικές εκλογές της 22ας Σεπτεμβρίου, ενώ οι δημοσκοπήσεις εξακολουθούν να δείχνουν σημαντικό προβάδισμα για την Μέρκελ. Την αναμέτρηση αναμένεται να παρακολουθήσουν πάνω από 20 εκατομμύρια τηλεθεατές, ενώ θα μεταδοθεί από αρκετούς τηλεοπτικούς σταθμούς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα