Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Πάγκαλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι τρομοκρατική οργάνωση

Ο κ. Πάγκαλος κατηγόρησε συγκεκριμένα την αξιωματική αντιπολίτευση ότι «ασκεί τρομοκρατία σε όλο το βάθος της κοινωνίας». «Είναι τρομοκρατική οργάνωση. Και αυτό αποδεικνύεται κάθε φορά, αλλά ιδίως όταν ο κ. Καμμένος πήγε και είπε: λιντσάρετε – σκοτώστε, δηλαδή – τον εκλεγμένο δήμαρχό σας. Και δεν βγήκε να πει ο ΣΥΡΙΖΑ 'αίσχος, διώξτε αυτόν το φασίστα από τη Βουλή'», ανέφερε ο κ. Πάγκαλος.«Η μεγάλη πλειοψηφία του πληθυσμού θέλει να δουλέψουν τα ορυχεία στην περιοχή και πήγε ο Τσίπρας εκεί και είπε να τον σκοτώσουν (τον Πάχτα) και βγάνει ο Καμμένος και λέει (τα ίδια). Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αλληλέγγυος με τον Καμμένο. Είναι οι ίδιοι που έβαζαν βενζίνη να κάψουν τους εργαζομένους στο ορυχείο. Είναι οι ίδιοι που πήραν τα όπλα και πυροβολούσαν», συνέχισε ο κ. Πάγκαλος.


Υποστήριξε ακόμη ότι η χώρα βρίσκεται στα πρόθυρα εμφυλίου. «Στην Ελλάδα, οι νεοκομμουνιστές και οι φασίστες, οι ναζιστές – ο Στάλιν και ο Χίτλερ, δηλαδή – έχουν πείσει τον ελληνικό λαό σε ποσοστό 40% να τους ψηφίσει», σημείωσε.

Ο κ. Πάγκαλος εκτίμησε ότι ο κ. Τσίπρας μπορεί να κάνει αυτή τη στιγμή κυβέρνηση μόνο με τον Π. Καμμένο. «Αυτό είναι τραγικό για την Ελλάδα (ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πρώτο κόμμα). Δηλαδή, όταν ανέβηκε ο Χίτλερ με 35%, έπρεπε να πούμε ότι δεν αμφισβητούμε την πρωτιά; Ο Τσίπρας μπορεί να μην είναι Χίτλερ, αλλά οι εταίροι του είναι», πρόσθεσε.

Τόνισε μάλιστα ότι «επανειλημμένα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει πει ότι δεν θα σεβαστεί το Σύνταγμα και τους νόμους της χώρας». «Είπε ότι θα ανατρέψει την κυβέρνηση στο δρόμο. Εσείς, γνωρίζετε δημοκράτη να θέλει να ανατρέψει την κυβέρνηση στο δρόμο; Η κυβέρνηση ανατρέπεται μέσα από τις εκλογές και στη Βουλή», ανέφερε.

Σημείωσε τέλος ότι είναι «εξωφρενικός, λαϊκίστικος παροξυσμός», όταν λέει ότι θα αυξήσει όλες τις παροχές και θα μειώσει τις υποχρεώσεις.
πηγη:spirospero.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα