Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Ξεκινάει η έκθεση "Οικονομική Θέρμανση"

Όλα είναι έτοιμα για την έναρξη ενός εκ των σημαντικότερων εκθεσιακών γεγονότων της χρονιάς. Με τη συμμετοχή περισσότερων από 150 επιχειρήσεων και 300 αντιπροσωπειών και με πάνω από 60.000 κόσμου να αναμένονται ως επισκέπτες, ξεκινάει την Παρασκευή 27/9 η έκθεση Οικονομική Θέρμανση 2013’’, στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας (πρ. Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού), από 27-30 Σεπτεμβρίου 2013, από την εταιρεία διοργάνωσης εκθέσεων BeBest και υπό την αιγίδα του Σωματείου Επαγγελματιών Ψυκτικών & Κλιματιστικών Εγκαταστάσεων Ελλάδος και του Συνδέσμου Εγκαταστατών Υδραυλικών Αθήνας.


Η Έκθεση ’’Οικονομική Θέρμανση 2013’’, η οποία είναι η παλαιότερη και μεγαλύτερη στον χώρο και έχει βοηθήσει όσο τίποτα άλλο στην ανάδειξη του κλάδου, προσκαλεί ξανά επαγγελματίες και τελικούς καταναλωτές προκειμένου να γνωρίσουν όλα τα καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες, σχετικά με την πιο προσιτή οικονομικά θέρμανση για σπίτια και επαγγελματικούς χώρους.

Όπως αρχικά είχαν προβλέψει οι δημιουργοί και διοργανωτές του φιλόδοξου αυτού εκθεσιακού εγχειρήματος, η σημασία και απήχησή του σε ένα τεράστιο κομμάτι του καταναλωτικού κοινού ήταν τουλάχιστον θεαματικές, αποδεικνύοντας ότι οι Έλληνες είναι απόλυτα δεκτικοί όταν έχουν μπροστά τους ένα προϊόν που αξίζει την προσοχή τους και το οποίο μπορεί να ’’θεραπεύσει ’’ μία μεγάλη οικονομική ’’πληγή ’’ της καθημερινότητάς τους .

Η στιγμή έφτασε λοιπόν για την Έκθεση ’Οικονομική Θέρμανση 2013’’, η οποία έρχεται για ακόμα μία χρονιά για να δηλώσει ότι δεν υπάρχουν αδιέξοδα, προσκαλώντας όλους τους επαγγελματίες του χώρου να κάνουν το ίδιο, συστήνοντας την ίδια στιγμή το κοινό με τις πιο εξελιγμένες και εναλλακτικές μορφές θέρμανσης που όμως, δεν ’’καίνε’’ το πορτοφόλι του.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ

27-30 Σεπτεμβρίου 2013
Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας (πρ. Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού)
Παρασκεύη 27/9 14:00 – 21:00
Σαββατο – Κυριακή 28 & 29/9 10:00 – 21:00
Δευτερα 30/9 11:00 – 21:00
Χορηγοί επικοινωνίας της έκθεσης είναι το www.energypress.gr και το www.thermansipress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα