Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Εκδίδεται στην Ελλάδα ο Μιχαηλίδης

Ο πρώην υπουργός Εσωτερικών, Ντίνος Μιχαηλίδης, εκδίδεται σήμερα στην Ελλάδα, αφού το όνομά του, όπως και του γιου του, Μιχάλη, έχουν εμπλακεί στην υπόθεση του πρώην υπουργού Άμυνας της Ελλάδας, Άκη Τσοχατζόπουλου, για διακίνηση χρημάτων που προέρχονταν, σύμφωνα με τις ελληνικές αρχές, από μίζες για την αγορά των πυραύλων TOR-M1.


Ο Ντίνος Μιχαηλίδης θα ταξιδέψει στην Αθήνα στις έξι το απόγευμα με πτήση της Aegean Airlines. Δεσμοφύλακες των Κεντρικών Φυλακών θα μεταφέρουν τον πρώην υπουργό στο αεροδρόμιο Λάρνακας και στο αεροπλάνο θα τον παραδώσουν σε αξιωματικούς από την Ελλάδα, οι οποίοι με την άφιξη στην Αθήνα θα τον οδηγήσουν στον εισαγγελέα. Ανάλογα με την απόφαση θα εξαρτηθεί κατά πόσον θα κριθεί προφυλακιστέος ή θα αφεθεί ελεύθερος. Το πιο πιθανόν, λόγω και της σοβαρότητας της περίπτωσης, είναι να διαταχθεί να κρατηθεί στις Φυλακές Κορυδαλλού, μέχρι να κληθεί σε απολογία.

Για τον γιο του πρώην ΥΠΕΣ, Μιχάλη Μιχαηλίδη, που επίσης αποφασίστηκε η έκδοσή του στην Ελλάδα από το πρωτόδικο δικαστήριο, εκκρεμεί η απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου σε έφεση που κατέθεσαν οι συνήγοροί του. Σημειώνεται, ότι η έφεση για τον Ντίνο Μιχαηλίδη απορρίφθηκε από το Ανώτατο Δικαστήριο.

Για την υπόθεση Τσοχατζόπουλου έχει εκδοθεί ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης εδώ και καιρό κατά του Σύρου επιχειρηματία Φουάτ Ζιγιάτ, που διαμένει στην Κύπρο, ο οποίος όμως ακόμη δεν έχει εντοπιστεί.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ/enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα