Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ-Τα ζώδια του Σεπτεμβρίου

ΒΙΝΤΕΟ-Τα ζώδια του Σεπτεμβρίου
Τι προβλέπουν τα άστρα για την τρέχουσα εβδομάδα; Διαβάστε αναλυτικά τις προβλέψεις όλων των ζωδίων.
Από τη Μαρί-Ντενίζ Διαμαντή (antares-mdd.blogspot.gr)
Υποδεχτήκαμε και το Σεπτέμβριο 2013... Με αυτήν την αφορμή, λοιπόν, ας συζητήσουμε σχετικά με τη δυναμική του μήνα.

Ο Άρης διελαύνει ήδη στο Λέοντα, ενώ η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού στις 10/9. Αυτό σημαίνει πως οι δυο αυτοί πλανήτες θα "συγκρουστούν" / συναντηθούν σε σκληρή όψη με τον Κρόνο από το Σκορπιό.

Οι μέρες γύρω στις 8/9 και γύρω στις 18/9 έχουν μια ιδιομορφία, καθώς το βραχυκύκλωμα, η πίεση, η αίσθηση αδιεξόδου / "ασφυξίας", αλλά και η συναισθηματική / οικονομική δυσπραγία είτε το συναίσθημα αποξένωσης/ μοναχικότητας / έντονου διλήμματος κυριαρχούν.

Συνδυάζοντας τη θέση του Ερμή στο Ζυγό, , πρέπει να τονίσουμε πως η διάθεση διπλωματικής επίλυσης, όπως και ο πολιτισμένος διάλογος με κατανόηση της απέναντι θέσης και η προσπάθεια να βρεθεί η χρυσή τομή σε κάθε κατάσταση θα αποτελέσουν καταλυτικούς παράγοντες που θα βοηθήσουν στα όποια δύσκολα, τουλάχιστον στις σχέσεις / συνεργασίες.
 Οι διαφωνίες, ωστόσο, θα κορυφωθούν και τα πράγματα δεν θα είναι πάντα εύκολα στη συνεννόηση ούτε στις διπλωματικές διαδικασίες επίλυσης ζητημάτων, αφού ο Ερμής συναντά Πλούτωνα και Ουρανό στις 14-16/9. 

Συνδυάζοντας τη νέα σελήνη και την πανσέληνο του Σεπτεμβρίου, παρατηρούμε πως θα υπάρξουν παράλληλα εκείνοι που θα βρουν τον Έρωτα ή θα συναντήσουν μια σημαντική ευκαιρία ζωής στις επαγγελματικές τους επιδιώξεις. 

Ωστόσο, οι άξονες που συνδέονται με το 2ο φεγγάρι του Σεπτεμβρίου (Αφροδίτη / Άρης= Άρης / Κρόνος) συμβολίζουν το εξής: ο έρωτας μπορεί να είναι αδιέξοδος / δύσκολος - απαγορευμένος στη δυναμική του - είτε ένας έρωτας θα χρειαστεί ταυτόχρονο Τέλος σε μια προηγούμενη φάση ζωής για να καρποφορήσει, άρα θα συνεπάγεται την ίδια στιγμή ένα κόστος / τίμημα. Επίσης, η όποια ευκαιρία ζωής θα προαπαιτεί ένα "τέλος εποχής", δηλαδή κάποιοι/ ες θα χρειαστεί (ενδεχομένως με πόνο) ν' αφήσετε πίσω συνήθειες και δεδομένα για να προχωρήσετε μπροστά σε καινούργια μοτίβα δράσης, τα οποία ξεδιπλώνονται σταδιακά έως το τέλος της χρονιάς αυτής. 

Τυχεροί / ές του μήνα, έστω κι εν μέσω δυσκολιών, γιατί θα μπορέσετε να ελιχθείτε δημιουργικά και να φέρετε εποικοδομητικά αποτελέσματα σε κάθε τομέα θα είστε οι: Κριοί, Τοξότες, Ζυγοί και Δίδυμοι, όπως και αρκετοί Λέοντες (κυρίως του β' δεκαημέρου). Επίσης, οι Καρκίνοι και οι Ιχθύες του α' και του β' δεκαημέρου έχετε προστασία και ευεργεσία για συντροφιά στις επιδιώξεις, τόσο σε πρακτικό / υλικό, όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Σκορπιοί και Ταύροι α + β δεκαημέρου αγκαλιάζεστε από την τύχη, με εξαίρεση εσάς των ημερομηνιών που γράφω παρακάτω και με την προϋπόθεση ότι χρησιμοποιείτε την εμπειρία, αναλαμβάνετε ευθύνες και διαχειρίζεστε με στωικότητα τις εστίες προβλημάτων / εντάσεων που προκύπτουν ή δέχεστε την έννοια των (εξαναγκαστικών) αλλαγών βάσει συνθηκών. 

Η αίσθηση αδιεξόδου είτε οι συνθήκες πίεσης που θα χρειαστούν ειδική μέριμνα, ωριμότητα και διαχείριση αφορά κυρίως τους: σταθερούς 27-30/4, 27-30/1, 30/10-1/11, 30/7-1/8 και τους μεταβλητούς της 12-15/6, 14-17/9, 13-16/12, 12-15/3. Αφορά επίσης όσους/ ες έχετε πλανήτες εντός του προσωπικού αστρολογικού χάρτη στις 7-10ο σταθερών είτε στις 22-25ο μεταβλητών. 

Λεκτικές εντάσεις, μικρά ατυχήματα στο δρόμο ( προσοχή στο τιμόνι!), ρήξεις με ανθρώπους ή προβλήματα με τη φυσική κατάσταση ή άλλες ξαφνικές έννοιες ενδεχομένως θ' απασχολήσουν και θα πιέσουν μέσα στο μήνα τους παρορμητικούς και σταθερούς της 29/3-1/4, 30/6-2/7, 2-4/10, 30/12-1/1, 14-16/5, 16-18/8, 16-18/11, 12-14/2. Από την ομάδα αυτής της παραγράφου, ωστόσο, θυμηθείτε πως οι Κριοί και οι Ζυγοί, αλλά και οι Ταύροι και Σκορπιοί έχετε τον τρόπο να ελιχθείτε και να φέρετε τις καταστάσεις στα μέτρα που θέλετε- είτε οι εντάσεις απλά εξελίσσονται με τρόπο που αποβαίνει σε όφελός σας. 

Η νέα σελήνη δείχνει νέα ξεκινήματα με θετική προοπτική κυρίως για Αιγόκερους και Ταύρους που γεννηθήκατε κοντά στις 3-4 του μηνός. Η πανσέληνος βοηθά σε εποικοδομητική ολοκλήρωση ζητημάτων τους Καρκίνους και τους Σκορπιούς που γεννηθήκατε γύρω στις 18-19/7 και 18-19/11.
Η νέα σελήνη (5/9), επίσης,  φέρνει στο φως αλλαγές με δημιουργικό / συναισθηματικά έντονο χαρακτήρα για τους μεταβλητούς της 3/6, 5/9, 5/12, 3/3 και τους παρορμητικούς της 18/4, 20/7, 21/10, 18/1 (κι όσους / ες έχετε πλανήτες εντός του προσωπικού ωροσκοπίου στις 13ο μεταβλητών και στις 28ο παρορμητικών). 

Τέλος, ως προς το γενικό προφίλ του μήνα (σύμφωνα με ζώδιο ή ωροσκόπο): στα έσοδα βοηθιέστε έως τις 10/9 οι Παρθένοι και στη συνέχεια οι Ζυγοί. Στις σχέσεις / συνεργασίες λαμβάνετε ευεργεσία έως τις 10/9 οι Κριοί και στη συνέχεια οι Ταύροι (προσοχή στις λεπτομέρειες που έχουν αναλυθεί προηγουμένως, ωστόσο, στη δημοσίευσή μου αυτή). 

Πιο δημιουργικοί/ ές στη δραστηριότητα θ' αποδειχθείτε οι Κριοί και οι Τοξότες, ενώ εξαιρετικά παραγωγικοί / ές και ιδιαίτερα μαχητικοί / ές, έστω κι εν μέσω εντάσεων θα είστε οι Λέοντες και οι Σκορπιοί. 

Διαπραγματευτικά / εμπορικά ελίσσεστε αποτελεσματικά έως τις 8/9 οι εκπρόσωποι των ζωδίων της γης και του νερού, ενώ στη συνέχεια εσείς που ανήκετε στα ζώδια του αέρα και της φωτιάς (πάντα προσέχοντας τις διαφοροποιήσεις που έχουν σημειωθεί παραπάνω σύμφωνα με την ημερομηνία γέννησης).

Ο μήνας είναι ιδιαίτερα αινιγματικός, ερωτικός, με τις έννοιες του πάθους και του ρίσκου, αλλά και του προβληματισμού περί τα οικονομικά να εμπλέκονται στις εξελίξεις.

Θυμηθείτε πως οι γενικότερες πολιτικές / οικονομικές εξελίξεις που μας περιβάλλουν είναι εξόχως σημαντικές, που σημαίνει ότι πρέπει όλοι μας να συνυπολογίσουμε τους εξωγενείς παράγοντες που μας ... περιμένουν στη στροφή και μπορεί ν' ανατρέψουν ανά πάσα στιγμή τα προσωπικά μας σχέδια...αυτό θα φανεί βεβαίως, κατά την άποψή μου, περισσότερο, εκεί γύρω στις αρχές του επόμενου μήνα...

Δείτε το βίντεο:

Συμβουλευτική ισορροπίας, αυτογνωσίας & διαχείρισης
Αστρολογική ανάλυση & διαχείριση πλανητικών δεδομένωνμγια ρύθμιση προσωπικής συνεδρίας  στην Ελλάδα & στο Εξωτερικό:
Σταθερή τηλ. γραμμή: (+30)  213 0377165

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα