ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

«Λευκή Νύχτα» στην Καλαμάτα και δεν έπεφτε καρφίτσα (Φωτογραφίες και βίντεο)

Γιορτή με την Καλαμάτα στο επίκεντρο ήταν η «Λευκή Νύχτα» που διοργάνωσε ο Δήμος της μεσσηνιακής πρωτεύουσας, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Μεσσηνίας, τον Εμπορικό Σύλλογο Καλαμάτας, την Ομοσπονδία Επαγγελματικών και Βιοτεχνικών Ενώσεων και Σωματείων και το Σύλλογο Ιδιοκτητών Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Δήμου Καλαμάτας. 
Η εκδήλωση έδωσε την ευκαιρία στην Καλαμάτα να αναδείξει την ομορφιά της τη νύχτα, να προσελκύσει επισκέπτες, να παράσχει τη δυνατότητα στο κοινό για αγορές σε συμφέρουσες τιμές με τη λήξη της περιόδου των εκπτώσεων, αλλά και το έναυσμα για πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Κάτοικοι και επισκέπτες της Καλαμάτας και της περιοχής είχαν τη δυνατότητα να περιπλανηθούν στις πλατείες και τους πεζοδρόμους, συνδυάζοντας αγορές με διασκέδαση, αφού σε διάφορα σημεία της πόλης είχαν στηθεί μουσικές σκηνές, ενώ πολλοί καταστηματάρχες ανά γειτονιά διοργάνωσαν τις δικές τους εκδηλώσεις, ορισμένες από τις οποίες είχαν ιδιαίτερο θεματικό περιεχόμενο.
Η «Λευκή Νύχτα» ξεκίνησε στις 8.00 το βράδυ και ολοκληρώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα. Κατά τη διάρκειά της είχαν γίνει ειδικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και ρυθμίσεις στάθμευσης από την Ελληνική Αστυνομία, ενώ βρισκόταν επί ποδός όλος ο μηχανισμός του Δήμου, έτοιμος να παρέμβει σε οτιδήποτε χρειαζόταν.
Η διοργάνωση κίνησε το ενδιαφέρον αρκετών Μέσων Ενημέρωσης, με αποτέλεσμα να προβληθεί η Καλαμάτα και η περιοχή, αφού, όπως έχει ανακοινωθεί από πλευράς Δήμου, ο δήμαρχος έδωσε πολλές συνεντεύξεις, με την πλέον πρόσφατη στο «Mega».
Το έναυσμα για την έναρξη των εκδηλώσεων έδωσε η Δημοτική Φιλαρμονική, περιδιαβαίνοντας όλο το κέντρο και παίζοντας μουσική.
*Σύμφωνα με δήλωση του Δημάρχου Καλαμάρας στο makedonia tv ο τζίρος στα μαγαζιά την "ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ" άγγιξε τα 40 εκατ.ευρώ .Υπάρχει δε η σκέψη να καθιερωθεί η "ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ" κάθε χρόνο στο τέλος του καλοκαιριού.
Δείτε και άλλες φωτογραφίες εδώ 
ΠΗΓΗ:tharrosnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα