ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΚΑΪ

Ποιες εκπομπές και ποιοι παρουσιαστές συνεχίζουν; Ποιες είναι οι νέες αφίξεις;
Η τηλεόραση του ΣΚΑΪ για τη νέα τηλεοπτική σεζόν 2013-14 συνεχίζει δυναμικά την ενημέρωση εμπλουτίζοντας τη με ψυχαγωγικό πρόγραμμα αλλά και με βραβευμένες ξένες σειρές και σπουδαία ντοκιμαντέρ. 

Το νέο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ για το 2013-14 περιλαμβάνει:


Βραβευμένες ξένες σειρές, που καθηλώνουν εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο. Ξεχωρίζει το GAME OF THRONES μία από τις καλύτερες σειρές όλων των εποχών...που έρχεται τον Οκτώβριο σε ΠΡΩΤΗ προβολή στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ! Η σειρά έχει αποσπάσει μία Χρυσή Σφαίρα και 11 βραβεία ΕΜΜΥ. 

Και έπεται και συνέχεια: Οι καλύτερες και οι περισσότερες ξένες σειρές των μεγαλύτερων τηλεοπτικών δικτύων του κόσμου ξεκινούν από τον Οκτώβρη σε πρώτη προβολή: THE BORGIAS, NURSIE JACKIE, BLUE BLOODS, RINGER, CSI, THE GOOD WIFE, ΗΑWΑΙI 5.0, DEXTER, CALIFORNICATION, CHAOS, NCIS:LOS ANGELES, MILDRED PIERCE, BOARDWALK EMPIRE. 

Πλούσιο είναι και το ψυχαγωγικό πρόγραμμα τόσο σε ελληνικές παραγωγές όσο και σε ξένες. 

Ο ΣΚΑΪ με δεκατέσσερις ώρες ζωντανό πρόγραμμα καθημερινά προσφέρει ενημέρωση αλλά και ψυχαγωγία με τη νέα δίωρη εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη «eXeL!ent». 

Συνεχίζονται οι επιτυχημένες εκπομπές μαγειρικής «Chef στον αέρα» με την Ελένη Ψυχούλη, «Γλυκιές αλχημείες» με τον Στέλιο Παρλιάρο, «Γεύσεις στη φύση» με τον Βαγγέλη Δρίσκα και «Μαγειρεύω Οικονομικά» με τον Βησσαρίωνα Παρθένη. Στο νέο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ έρχεται να προστεθεί η Ντίνα Νικολάου με την εκπομπή «Ελλήνων γεύσεις».

Ακόμη, η Σύλβια Κλιμάκη θα συνεχίζει να αποδεικνύει «Στην Πράξη» ότι οι Έλληνες επιτυγχάνουν και η Σοφία Τσίπα να γυρίζει τον «Κόσμο ανάποδα».

Επίσης συνεχίζουν οι εκπομπές «Joy» , «Τraction» με τον Κωστή Στεφανή, οι «Πράσινες αποστολές» με τον Αντρέα Μπαρμπούτση, «Μαστορέματα», «Ραντεβού με το γιατρό σας» και στις νέες αφίξεις συμπεριλαμβάνεται η Ντορέττα Παπαδημητρίου με την εκπομπή «Χτύπα ξύλο».

Στις ξένες παραγωγές του BBC, National Geographic, Discovery channel, Granada συμπεριλαμβάνονται τα ντοκιμαντέρ : GANGLAND HOMELAND, KILLING BIN LADEN, KIDNAPPED FOR 18 YEARS: JAYCEE DUGARD, NATALEE HOLLOWAY: LOST IN PARADISE, KILLER ON CAMPUS, I SHOULDN'T BE ALIVE SR5, BANGED UP ABROAD SR4-6, DISASTER EARTH - MEGA TSUNAMI, SECONDS FROM DISASTER, THE TRUTH BEHIND, ANCIENT WORLDS.

Και φυσικά συνεχίζεται καθημερινά η «μάχη» της ενημέρωσης με την «Πρώτη γραμμή» με τον Βασίλη Λυριτζή και τον Δημήτρη Οικονόμου, το «Τώρα» με την Άννα Μπουσδούκου, «Magazino» με τον Γιώργο Αυτιά, «LIVE» με την Εύα Αντωνοπούλου, «ΣΚΑΪ με τον Νίκο Ευαγγελάτο»,στις 21.00 το κεντρικό δελτίο με τη Σία Κοσιώνη καθημερινά, και Σάββατο με τη Λίδα Μπόλα και την Κυριακή με τον Σπύρο Μάλλη.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και φέτος θα αντιμετωπίζει «Ευθέως» τους καλεσμένους του κάθε Τρίτη, ενώ ο Κυριάκος Θωμαϊδης είναι πιστός στο ραντεβού της Δευτέρας με τη «Δίκη στον ΣΚΑΪ». 

To Σαββατοκύριακο θα προβάλλονται το «Καλημέρα» με τον Γιώργο Αυτιά και την Μάγδα Τσέγκου, το «Σαββατοκύριακο με δράση» με τον Σπύρο Μάλλη, και το “Eco news” κάθε Κυριακή με την Κατερίνα Χριστοφιλίδου.

Και στο φετινό πρόγραμμα του ΣΚΑΙ η αθλητική ενημέρωση προβάλλεται τόσο το Σάββατο με το «GOAL ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ» και τον Πάνο Βόγλη όσο και την Κυριακή με το «GOAL» με τον Πάνο Βόγλη και τον Νίκο Σταματέλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα