Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Sony Action Cam> Μικροσκοπική και έτοιμη για δράση


Η ένταση πάει σε άλλο επίπεδο με την Action Cam, τη βιντεοκάμερα, που μπορεί να φορεθεί, από τη Sony, και είναι έτοιμη να σας ακολουθήσει σε όλες σας τις περιπέτειες, με συναρπαστικά νέα χαρακτηριστικά όπως το GPS, το Live-View Remote και το λεπτό, αδιάβροχο περίβλημα.
Από τα λασπωμένα μονοπάτια μέχρι τις τροπικές λίμνες, η νέα Action Cam HDR-AS30V συλλαμβάνει αυτές τις μοναδικές εμπειρίες ζωής με φανταστικά κλιπ ταινιών Full HD και πολύ αναλυτικές φωτογραφίες. 
Το νέο αδιάβροχο περίβλημά της είναι, πλέον, πιο ελαφρύ, κατά 35% και μικρότερο κατά 25% από τον προκάτοχό της. 
Με πεδίο λήψης 170 μοιρών (120 μοίρες με ενεργοποιημένη τη λειτουργία SteadyShot), ο ευρυγώνιος φακός Carl Zeiss Tessar συλλαμβάνει πανοραμικά τοπία, βουνοπλαγιές με χιόνι και πολλά άλλα.
Ο αισθητήρας Exmor R CMOS με οπίσθιο φωτισμό συλλέγει ακόμα περισσότερο φως για όμορφες λήψεις Full HD, ακόμα και τις πιο μουντές ημέρες. 
Για πρώτη φορά, η Action Cam μπορεί να συλλάβει ευκρινείς φωτογραφίες 11,9 megapixel, καθώς και ταινίες HD. Μπορεί, επίσης να συλλάβει αντίστροφες εικόνες.
Μετά τη λήψη, συνδέστε την Action Cam με το smartphone σας, μέσω του Wi-Fi, για να μεταφέρετε και να μοιραστείτε άμεσα το υλικό σας με την δωρεάν εφαρμογή PlayMemories Mobile της Sony. 



Χάρη στη σύνδεση NFC με ένα άγγιγμα, που υποστηρίζει, είναι ακόμα πιο εύκολο να κάνετε μια γρήγορη σύνδεση με τηλέφωνα και tablets Xperia, και άλλες συσκευές συμβατές με Android, αποκτώντας απομακρυσμένο έλεγχο της Action Cam σας.
Η Action Cam συνδέεται με το προαιρετικό τηλεχειριστήριο Live-View RM-LVR1, χάρη στο ενσωματωμένο Wi-Fi. Αυτό το αδιάβροχο, χειριστήριο, που μοιάζει με ρολόι χειρός, «μιλάει» ασύρματα στην Action Cam, επιτρέποντας τον τηλεχειρισμό, όταν η βιντεοκάμερα είναι τοποθετημένη σε μέρη που είναι δύσκολο να τα φτάσει κανείς. 
Οι λήψεις καδράρονται όμορφα στην έγχρωμη οθόνη LCD του τηλεχειριστηρίου, με έναρξη/διακοπή εγγραφής και επιλογή λειτουργιών φωτογραφίας/ταινίας, αλλά και άλλες χρήσιμες λειτουργίες. 
Η λειτουργία Map View παρακολουθεί τις κινήσεις σας, με δεδομένα GPS, που συγκεντρώνει η Action Cam, για να ακολουθήσετε τα ίχνη σας. 
Η λειτουργία Multi View διαβάζει τις πληροφορίες ταχύτητας που καταγράφονται από το GPS, δημιουργώντας μία συναρπαστική προβολή βίντεο σαν ταχύμετρο. 
Η λειτουργία Multi View δυο οθονών συνδυάζει αρχεία βίντεο, που γυρίστηκαν ταυτόχρονα με δυο διαφορετικές βιντεοκάμερες, δημιουργώντας μια σύνθεση split-screen.
Η λειτουργία Movie Rotate είναι χρήσιμη, επειδή γυρίζει τη λήψη, με τη φορά του ρολογιού ή αντίστροφα, σε βήματα 90 μοιρών για να αντισταθμίσει τις επάνω-κάτω ή τις πλαϊνές γωνίες της βιντεοκάμερας. 
Η νέα Action Cam HDR-AS30V, από τη Sony, θα είναι διαθέσιμη στην αγορά από τον Σεπτέμβριο του 2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα