Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Εγκεφαλικό υπέστη ο Δημήτρης Οικονόμου - Τι έγραψε στο twitter αμέσως μετά

Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής της εκπομπής "Πρώτη γραμμή" του ΣΚΑΪ, εισήχθη εσπευσμένα σε γνωστό ιδιωτικό θεραπευτήριο.

Ο 49χρονος αυτή τη στιγμή αναρρώνει εκτός κινδύνου καθώς το εγκεφαλικό που υπέστη ήταν ελαφρύ. Για αύριο, Παρασκευή, θα απέχει από τα τηλεοπτικά του καθήκοντα και θα επιστρέψει καλώς εχόντων των πραγμάτων την Δευτέρα.

Πριν από λίγη ώρα, για να καθησυχάσει τους φίλους του έγραψε στο twitter: "Τελικά κάτι πρέπει να συμβεί για να δεις πόσοι και πόσο σ' αγαπάνε. Ευτυχώς ήταν ελάχιστο. Τη Δευτέρα στην Πρώτη Γραμμή στον ΣΚΑΪ"
Ο Δημήτρης Οικονόμου υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο την Τρίτη. Ο δημοσιογράφος όπως κάθε πρωί βρισκόταν στην εκπομπή «Πρώτη γραμμή» κατά τη διάρκεια της οποίας ένιωσε αδιαθεσία και όσο και αν προσπάθησε να μείνει δεν τα κατάφερε.
 
Αποχώρησε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί διέγνωσαν ότι υπέστη ελαφρύ εγκεφαλικό επεισόδιο. Ο δημοσιογράφος βρίσκεται σπίτι του όπου αναρρώνει. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και αναμένεται να επιστρέψει σύντομα στην εκπομπή. 
Χθες ο Βασίλης Λυριτζής καλημέρισε τους τηλεθεατές και δικαιολόγησε την απουσία του συμπαρουσιαστή του λέγοντας ότι είναι ασθενής χωρίς να πει κάτι περαιτέρω. «Μια χαρά είναι δεν έχει τίποτα, “γεμίζει τις μπαταρίες του”».
ishow.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα