Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Νέες καταγγελίες Καρατζαφέρη για τις παρακολουθήσεις

Επικίνδυνα παιχνίδια για τη Δημοκρατία χαρακτήρισε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης τις παρακολουθήσεις, μιλώντας στον RealFm 97,8 και τον Σεραφείμ Κοτρώτσο, τονίζοντας ότι μερικοί "έχουν πάρει πολύ ελαφρά ότι παρακολουθείται η πολιτική ζωή του τόπου".

"Η ΕΥΠ είχε πάρει οδηγίες για να μπορέσει να ξεσκεπάσει ποιοι δημιουργούν θέματα στις Σκουριές. Παρακολουθούσαν τους πρωτεργάτες και έπεσαν πάνω σε ένα τηλεφώνημα ενός εξ αυτών με κάποιον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ", είπε ο κ. Καρατζαφέρης. "Η δική μου πληροφόρηση", συνέχισε, "είναι ότι νόμιζαν ότι έπιασαν “λαβράκι”, ώστε να συνδυάσουν περαιτέρω πράγματα. Όταν το πληροφορήθηκα εγώ, αισθάνθηκα την ανάγκη να βγω και να το καταγγείλω, γιατί αυτό θα ήταν τεράστιος κατήφορος για την Πολιτεία".


"Τίθενται κάποια ερωτήματα. Ποιος αποφασίζει; Ποιος είναι ο Αρχικοριός;" ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.  Με φοβίζει το εύρος που έχει. Δεν είναι ότι παρακολουθώ ένα συγκεκριμένο τηλέφωνο. Είναι ότι στήνω την κεραία μου σε μια περιοχή και πιάνω τρία τετράγωνα, από νοικοκυρά μέχρι τον Αρχιεπίσκοπο. Όλα αυτά είναι επικίνδυνα παιχνίδια για τη Δημοκρατία. Με τρομάζουν με φοβίζουν. Δεν ξέρω πως και από ποιον θα  χρησιμοποιηθούν και τι μπορεί να προκύψει", υπογράμμισε.

Ερωτηθείς για το πρωτοσέλιδο της Αυγής που κάνει λόγο για προβοκάτσια σε βάρος της Αριστεράς ο κ. Καρατζαφέρης τόνισε: "Δεν ξέρω αν είναι θέμα προβοκάτσιας. Νομίζω ότι κάποιοι θερμοκέφαλοι πιστεύουν ότι μια εμπλοκή και από την άλλη πλευρά θα δημιουργήσει πρόσθετα οφέλη. Νομίζω ότι θα έβλαπτε τόσο πολύ την δημοκρατία που πάλι θα ωφελούνταν τα άκρα.  Είναι κάποιοι θερμοκέφαλοι δίπλα στον κ. Σαμαρά και πρέπει να το προσέξει αυτό".


Ο κ. Καρατζαφέρης αναφέρθηκε σε δύο συγκεκριμένα περιστατικά : "Θυμάμαι στις συζητήσεις που κάναμε με τον Πρωθυπουργό Παπανδρέου τότε, συζητούσαμε και μετά από μισή ώρα με έπαιρναν τηλέφωνο από την Ουάσιγκτον για να με μαλώσουν για κάποιες θέσεις μου. Και έλεγα ή ο Παπανδρέου καρφώνει ή κάτι συμβαίνει".

Ενώ όπως είπε θέλει να υπενθυμίσει στον κ. Σαμαρά το εξής: "Την τελευταία βραδιά που αποχώρησα  από τη κυβέρνηση σε ένα διάλειμμα του λεω έλα λίγο στο παράθυρο να σου πω κάτι και του δείχνω ένα βαν που ήταν έξω από το Μέγαρο Μαξίμου στα τέσσερα μέτρα. Του λέω αυτό έχει ελεγχθεί ποτέ; Και το είπα και στον Παπανδρέου".


Hχητικό από real fm εδώ στο enikos.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα