Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Εγκάρδια ευχετήρια επιστολή της Μέρκελ στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη για τα γενέθλιά του Το πλήρες κείμενο της επιστολής της καγκελαρίου στον επίτιμο πρόεδρο της ΝΔ.

Η γερμανίδα Καγκελάριος εκφράζει τις ευχές της και με θερμά λόγια μιλά για την προσφορά του Έλληνα πολιτικού καθ' όλη την διάρκεια της μακράς πολιτικής του διαδρομής, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην περίοδο που ήταν πρόεδρος της ΝΔ. "Στη μακρόχρονη πολιτική σας πορεία, εξασφαλίσατε σημαντικά οφέλη για τη χώρα σας" αναφέρει μεταξύ άλλων.

Φωτογραφία από τη δήλωση που έκανε στα Μέσα Ενημέρωσης σήμερα το πρωί από το γραφείο του με αφορμή τα γενέθλιά του , από τη σελίδα του στο facebook


Σημειώνεται ότι ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και ο πρώην καγκελάριος της Γερμανίας Χέλμουτ Σμιτ (ένα μήνα περίπου νεώτερος) είναι από τους γηραιότερους πολιτικούς της Ευρώπης. 

Το πλήρες κείμενο της επιστολής της κ. Μέρκελ στον επίτιμο πρόεδρο της ΝΔ είναι το εξής:


«Αξιότιμε κύριε πρώην Πρωθυπουργέ,

"Αγαπητέ Κωνσταντίνε Μητσοτάκη, 

"Για τα 95α σας γενέθλια, σας συγχαίρω ιδιαιτέρως εγκάρδια, προσωπικώς και εξ ονόματος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Γερμανίας.

"Στη μακρόχρονη πολιτική σας πορεία, εξασφαλίσατε σημαντικά οφέλη για τη χώρα σας. Και ως Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας συνεισφέρατε σημαντικά στην ανάδειξη του κόμματος σας τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό. Για αυτή σας την αδιάκοπη δράση, σας αξίζει ο σεβασμός και η αναγνώριση. 

"Σας εύχομαι επίσης προσωπική ευτυχία και την ευλογία του Θεού. 

"Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Angela Merkel»

ΠΗΓΗ:SKAI.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα