Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

Ηχηρό μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας προς τους δανειστές

Μήνυμα με πολλαπλούς αποδέκτες έστειλε από τη Θεσσαλονίκη μετά την ολοκλήρωση της στρατιωτικής παρέλασης ο κ. Κάρολος Παπούλιας. 
«Γιορτάζουμε σήμερα μια μεγάλη επέτειο, τιμάμε τους νεκρούς μια σημαντικής μάχης ενάντια της χολέρας του φασισμού. Ήταν η πρώτη νίκη της αντιφασιστικής Ευρώπης», είπε αρχικά στη δήλωσή του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

«Αυτά δεν πρέπει να τα ξεχνά η σημερινή Ευρώπη. Ο ελληνικός λαός έδωσε τότε το αίμα του. Ποτέ ο ελληνικός λαός δεν υπέκυψε σε εκβιασμούς», τόνισε ο κ. Παπούλιας, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα προς όλους ότι «ο ελληνικός λαός δεν μπορεί να δώσει άλλο. Ότι μπορούσε το έδωσε, μην νομίζουν ότι μπορούμε να υποκύψουμε σε εκβιασμούς». 
Η στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε με απουσίες και υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας καθώς, σε μία ακτίνα εκατοντάδων μέτρων γύρω από την εξέδρα των επισήμων η πρόσβαση επιτρεπόταν μόνο με την επίδειξη ειδικής διαπίστευσης. Παράλληλα, τμήμα της λεωφόρου Μεγάλου Αλεξάνδρου παρέμεινε κλειστό για το κοινό.
Την κυβέρνηση εκπροσώπησε στην παρέλαση ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος, ενώ απόντες ήταν οι εκπρόσωποι ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΔΗΜΑΡ. Απών ήταν επίσης ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ευάγγελος Βενιζέλος. Ο κ. Απόστολος Τζιτζικώστας παρέστη κανονικά στη σημερινή παρέλαση.

newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα