Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Καψής: Αδειάστε το Ραδιομέγαρο

Καψής: Αδειάστε το Ραδιομέγαρο
Έκκληση να αδειάσει το Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής από τους καταληψίες, καθώς όπως είπε, υπάρχει ο κίνδυνος να μην καταφέρει η χώρα μας να ανταποκριθεί στις ανάγκες που απαιτούνται για την κάλυψη της ελληνικής προεδρίας, έκανε από το βήμα της Βουλής, ο υφυπουργός Δημόσιας Τηλεόρασης, Παντελής Καψής.

Απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρη Κρεμαστινού, σχετικά με το θέμα της Δημόσιας Τηλεόρασης, επεσήμανε ότι αν δεν επανέλθει σε σύντομο χρονικό διάστημα η Δημόσια Τηλεόραση στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, δεν θα είναι δυνατή η κάλυψη της Ελληνικής Προεδρίας της ΕΕ, και αυτό όπως είπε, «ας το λάβουν σοβαρά υπόψη τους».
Ο κ. Καψής, παραδέχτηκε ότι υπάρχει καθυστέρηση για την σύσταση του νέου φορέα της ΝΕΡΙΤ και συμφώνησε με τον κ. Κρεμαστινό ότι το πρόγραμμα που εκπέμπεται είναι υποδεέστερο σε σχέση με αυτό που πρέπει να εκπέμπει η Δημόσια Τηλεόραση, ενώ απέδωσε τα προβλήματα αυτά στην κατάληψη του Ραδιομεγάρου που συνεχίζεται και εξακολουθεί, όπως επεσήμανε, να κρατά ομήρους και τα 1200 άτομα τα ονόματα των οποίων είχαν ανακοινωθεί για την πρόσληψή τους στον ενδιάμεσο φορέα.
«Όσο παρατείνεται η εκκρεμότητα, τόσο οι προσλήψεις χάνουν το νόημα» τους, επεσήμανε ο κ. Καψής ενώ διαβεβαίωσε ότι πολύ σύντομα θα γίνει η προκήρυξη των νέων θέσεων για την στελέχωση της ΝΕΡΙΤ και οι προσλήψεις θα γίνουν με κριτήρια ουσίας, αξιοκρατικά, με πολλές δικλείδες ασφαλείας αλλά και με απόλυτη διαφάνεια.
Τέλος επανέλαβε ότι οι αποζημιώσεις στους πρώην εργαζόμενους της ΕΡΤ θα είναι πλήρεις όπως προβλέπονται από την σχετική τροπολογία που έχει ψηφιστεί στη Βουλή.
Από την πλευρά του, ο κ. Κρεμαστινός επεσήμανε ότι θα είναι μεγάλη παράλειψη να μην συνεχιστεί η λειτουργία των περιφερειακών σταθμών που άρχισε από την απελευθέρωση της Δωδεκάνησου, όπως είπε χαρακτηριστικά, και πρόσθεσε ότι δεν θα πρέπει ο οικονομικός περιορισμός να αποτρέψει την ουσία του προγράμματος που πρέπει να εκπέμπει η Δημόσια Τηλεόραση.
ΠΗΓΗ: ΑΜΠΕ/Enikos.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα