Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

Η κυβέρνηση μοιράζει δωρεάν άδειες στους καναλάρχες

Τις άδειες ψηφιακής μετάδοσης τηλεοπτικού προγράμματος χάρισε με πολυνομοσχέδιο σκούπα η κυβέρνηση στους καναλάρχες, δίνοντας τους στην ουσία την άδεια να λειτουργούν νόμιμα στη νέα εποχή. Όσοι μέχρι και τον Αύγουστο εξέπεμψαν ημιπαράνομα μπορούν πια, χωρίς κόστος, να περάσουν στην ψηφιακή εποχή μόνο με τις προσωρινές άδειες που κατείχαν τα τελευταία χρόνια.


Ο λόγος για τους σταθμούς που εκπέμπουν πανελλαδικά (MEGA, ΑΝΤ1, STAR, ALPHA, SKAI, TV ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΑΡΤ, «Ε») αλλά και όσα είναι τοπικής ή περιφερειακής εμβέλειας. Από ‘δω και στο εξής οι προσωρινά νόμιμοι τηλεοπτικοί σταθμοί, που εκπέμπουν χωρίς κανονικές άδειες επί 23 χρόνια, μπορούν να υπογράψουν νόμιμη σύμβαση με τους παρόχους δικτύου που θα πάρουν τις ψηφιακές συχνότητες, ώστε να περάσουν, σύμφωνα με τις επιταγές της Ευρωπαϊκής Ενωσης, στην ψηφιακή εποχή, χωρίς κανένα κόστος.

Η εν λόγω διάταξη που ουσιαστικά δίνει άδεια στα ιδιωτικά κανάλια και καταργεί τη χορήγηση των τηλεοπτικών αδειών στην Ελλάδα κατατέθηκε χθες στη Βουλή, μέσω νομοσχεδίου του υπουργείου Υγείας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα