Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Εις σάρκαν μίαν ΝΔ – ΠΑΣΟΚ

τα καρφιά του Σπύρου Καρατζαφέρη
Όλα γίνονται σ’ αυτή την χώρα. Ακόμα και να προσχωρήσει το ΠΑΣΟΚ στη ΝΔ. Η πτώση του άλλοτε κραταιού ΠΑΣΟΚ μετά την προδοσία του κ. Γ. Παπανδρέου και την αδυναμία του κ. Ευ. Βενιζέλου να εμπνεύσει τους ψηφοφόρους της Αλλαγής, έφερε πανικό και αναποδογύρισε ιδεολογίες. 

Η ανάγκη ύπαρξης του κ. Βενιζέλου σε πρώτη φάση τον έκανε συνεταιρική της ΝΔ. και συνομιλητή του βαθιά δεξιού κ. Σαμαρά. Η πτώση όμως συνεχίστηκε και διαφαίνεται ότι επήλθε συμφωνία «γάμου». Το ΠΑΣΟΚ εισχωρεί στην ΝΔ και αναμένεται η δημιουργία νέας κεντροδεξιάς με χαρακτηριστικά σκληρής δεξιάς. 
Βέβαια όλα αυτά είναι ακόμα σενάρια, αλλά τα σενάρια γράφονται για να επαληθευτούν. Η προσπάθεια του ΠΑΣΟΚ να ηγηθεί της κεντροαριστεράς απέτυχε και το πείραμα των «58» καπελώθηκε από τον Κ. Σημίτη των οποίον θέλουν οι Γερμανοί (spigel) στη θέση του Βενιζέλου. 
Με απλά λόγια: τρουλουμπούκι …. 
Ο επιθανάτιος βρόγχος πριν τον οριστικό και αμετάκλητο θάνατο τόσοι της ΝΔ όσο και του ΠΑΣΟΚ είναι πλέον εδώ. Άλλωστε όπου μπήκε το ΔΝΤ το υφιστάμενο πολιτικό προσωπικό εξουσίας εξαφανίστηκε. Θα αποτελέσει εξαίρεση η Ελλάδα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα