Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Οι μέσοι μισθοί σε υπουργεία και ΔΕΚΟ

Το υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής

Αποκλίσεις διαπιστώνονται και για τους φορείς που ανήκουν στο υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής. Για παράδειγμα, ενώ για υπάλληλο ΠΕ του υπουργείου, ο μέσος μισθός είναι 2.033 ευρώ, στο ΚΑΠΕ (Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών και Εξοικονόμησης Ενέργειας) ο μέσος μισθός για υπάλληλο ΠΕ είναι 2.540 ευρώ, στη ΔΕΠΑ ο μέσος μισθός για την κατηγορία ΠΕ είναι 1.821,50 ευρώ.

Είναι ενδιαφέρον ότι ο ΕΑΧΑ (Ενοποίηση Αρχαιολογικών Χώρων και Αναπλάσεις) απέστειλε στοιχεία από τα οποία προκύπτει ότι ο μέσος μισθός για ένα υπάλληλο, μόνιμο, ΠΕ είναι 3.236,50 ευρώ.

Επίσης για υπάλληλο ΠΕ ο μέσος μισθός στον Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Αίνου είναι 1.473 ευρώ, αλλά ο υπάλληλος ΠΕ στον Φορέα Διαχείρισης Κάρλας, Μαυροβουνίου, Κεφαλόβρυσσου, Βελεστίνου έχει μέσο μισθό 1.598,65 ευρώ, στον Φορέα Διαχείρισης Λίμνης Κερκίνης ο μέσος μισθός για υπάλληλο ΠΕ είναι 1.643,26 ευρώ και στον Φορέα Διαχείρισης Εθνικών Δρυμών Βίκου- Αώου και Πίνδου είναι 1.929,76 ευρώ.

Η «Ελληνικά Πετρέλαια Α.Ε.» δεν έστειλε τα στοιχεία στη Βουλή, λέγοντας ότι τόσο η ίδια η εταιρεία όσο και οι συνδεδεμένες με αυτή (θυγατρικές) εταιρείες δεν αποτελούν φορείς ούτε της Κεντρικής ούτε της Γενικής Κυβέρνησης, δεν χρηματοδοτούνται από την Κεντρική Διοίκηση ούτε καλύπτονται από τον Κρατικό Προϋπολογισμό.
Ο ΔΕΣΦΑ απέστειλε τον «συνολικό μέσο μισθό στην εταιρεία», δηλαδή 3.183,39 ευρώ, ενώ ο ΛΑΓΗΕ απέστειλε μέσους ετήσιους μισθούς.

Στη ΔΕΗ ένας πτυχιούχος πανεπιστημιακής εκπαίδευσης έχει μέση μηνιαία μισθοδοσία 2.907,64 ευρώ και καθαρές αποδοχές 1.686 ευρώ. Η μέση μηνιαία μισθοδοσία για διπλωματούχους μηχανικούς είναι 3.797,47 ευρώ που αντιστοιχούν σε 2.088 καθαρές αποδοχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα