ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

H Mαρία Σπυράκη στο πιο συγκλονιστικό 3λεπτο στην ιστορία της δημοσιογραφίας

Πρόκειται ίσως για το πιο αιωνόβιο 3λεπτο στην ιστορία της παγκόσμιας δημοσιογραφίας. Πρωταγωνίστρια η έξοχη ντιζέζ της διαστρέβλωσης της πραγματικότητας Μαρία Σπυράκη, η οποία καλύπτει ένα από τα πιο απελπισμένα πρωθυπουργικά ταξίδια στο εξωτερικό-και μάλιστα στις ΗΠΑ-από γεννήσεως του ελληνικού κράτους.


Η Μαρία Σπυράκη λοιπόν βγήκε στο μεταμεσονύχτιο δελτίο του Mega το οποίο παρουσιάζει η θρυλική Λίζα Δουκακάρου- την ώρα που οι ντελιβεράδες πιτσαδόροι με τα παπιά με τις κομμένες εξατμίσεις ξαποσταίνουν από τις παραγγελίες της προηγούμενης μέρας-, για να δώσει την ανταπόκρισή της από τις ΗΠΑ. Η Μαρία Σπυράκη λοιπόν έχοντας δίπλα της τον φίλο μου Γιώργο Μουρούτη και τον σύμβουλο του πρωθυπουργού Χρύσανθο Λαζαρίδη να της κάνουν εμψυχωτικά νοήματα του στυλ "είσαι αστέρι", "είσαι πιο έγκυρη από τον Ιοδράνη Χασαπόπουλο", "είσαι δώρο Θεού στη γη των Μορμόνων", θα επιχειρούσε-κόντρα στον μεγαλοεπιχειρηματία Γιώργο Μπόμπολα και στους συναδέλφους της της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ, οι οποίοι έδωσαν μάχη για να αποκαλύψουν την δράση της Χρυσής Αυγής- να μας πείσει για την αποφασιστικότητα ενός πρωθυπουργού ο οποίος αδυνατεί να ελέγξει το παρακράτος εντός της κυβέρνησής του, το οποίο επιτρέπει στους αρνητές του Ολοκαυτώματος να σκυλεύουν μνήμες νεκρών. Έτσι σε μια αμήχανη δήλωση του πρωθυπουργού η οποία έλεγε τα εξής ακατάλυπτα...

"Είμαστε Δημοκρατία και η Δημοκρατία μας λειτουργεί. Η Δικαιοσύνη κάνει τη δουλειά της. Όσοι υπονομεύουν τη Δημοκρατία αντιμετωπίζουν συνέπειες και όσοι παραβιάζουν τον νόμο αντιμετωπίζουν τη Δικαιοσύνη" τόνισε και κατέληξε λέγοντας:"Όλα γίνονται με βάση τον νόμο και η Δικαιοσύνη έχει την πρωτοβουλία. Αυτό σημαίνει δημοκρατική νομιμότητα και αυτό σημαίνει δημοκρατική ομαλότητα".

η Μαρία Σπυράκη θέλησε να δώσει μια  επική διάσταση Κόκκινης Μηλιάς και στρατηγού Ματαφιά, ο οποίος τις νύχτες περνούσε απέναντι και επέστρεφε με κομμένα αυτιά Τούρκων φαντάρων, ενώ οι δικοί μας φώναζαν Χούλια πλύσου, ερχόμαστε. Στο μεταξύ στην Αθήνα, ένα ακόμη μαύρο μεταμεσονύχτιο χάπενιγκ, η κατάθεση Μιχαλολιάκου, στο δίδυμο ανακριτή-εισαγγελέα, οι οποίοι για μεταφυσκούς λόγους έχουν αποφασίσει να ανακρίνουν τους χρυσαυγίτες καταμεσής του σκότους (με τον ανθρώπινο οργανισμό καταπονημένο), ελάμβανε τέλος. Η σειρά του επόμενου χρυσαυγίτη να περάσει την μεταμεσονύκτια διαδικασία είχε έλθει. Το φως του ήλιου θα επαλήθευε την λαική ρήση που θέλει όποιον νύχτα περπατεί λάσπη και σκατά να πατεί. Δείτε σας παρακαλούμε εδώ το 3λεπτο της Μαρίας Σπυράκη, το οποίο ταξιδεύει πλέον στην γυάλινη σφαίρα της αιωνιότητας...

Y.Γ> Το παραπάνω κείμενο γράφτηκε πριν την προφυλάκιση Μιχαλολιάκου η οποία σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να ακουμπήσει το έπος της Σπυράκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα