Μια συνάντηση μετά από μεγάλο διάστημα ψυχρότητας στις σχέσεις τους, είχαν πριν μερικές ώρες οι Γιώργος Μπόμπολας και Βαρδής Βαρδινογιάννης. Διαμεσολαβητής ο Σταύρος Ψυχάρης ο οποίος ανέλαβε αυτόκλητος την αποστολή να πέσουν οι τόνοι. Ήταν μάλιστα τόσο έκρυθμη η κατάσταση που η πλευρά Μπόμπολα χρέωνε στον Βαρδή επικοινωνιακή προώθηση της Χρυσής Αυγής αλλά και την αλλαγή ιδιοκτησίας στον 902!

Το γεγονός που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να πραγματοποιηθεί το ραντεβού των δύο ήταν η απόφαση του Μαξίμου να μην παραχωρήσει τελικά ο πρωθυπουργός την συνέντευξη στον Γιάννη Πρετεντέρη. Ο δημοσιογράφος που χαίρει της εκτίμησης και των δύο-είναι μάλιστα και καλός φίλος του συνεταίρου του Μπόμπολα Δημήτρη Κούτρα-εξέφρασε την οργή του στους ιδιοκτήτες του καναλιού υπογραμμίζοντας ότι από δω και στο εξής θα είναι αμείλικτος με το Μαξίμου.
Στην σκληρή αντιπολιτευτική γραμμή κατά της κυβέρνησης από το Mεγάλο Κανάλι συμφώνησε μάλιστα και ο Γιώργος Μπόμπολας ο οποίος ως τώρα στήριζε την κυβέρνηση.
Σύμφωνα με πληροφορίες στην διάρκεια της συνάντησης των Βαρδινογιάννη-Μπόμπολα το σκεπτικό κινήθηκε γύρω από την ιδέα να έχει και ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ την ευκαιρία να κυβερνήσει τη χώρα, ιδιαίτερα σε μια συγκυρία που οι Ευρωπαική Αριστερά τον προτείνει ως επικεφαλής της Κομισιόν.
Οι Μπόμπολας-Βαρδινογιάννης θα έχουν κατά πάσα πιθανότητα μία απο κοινού συνάντηση με τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ στις αμέσως προσεχείς μέρες.