Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Κύπρος: Απολύσεις και μειώσεις μισθών

Κύπρος: Απολύσεις και μειώσεις μισθώνΔεύτερο μνημόνιο εξορθολογισμού των δημόσιων δαπανών προτείνει το ΔΝΤ. Μεταξύ άλλων προβλέπει απώλεια θέσεων για 2.000 εκπαιδευτικούς και μείωση μισθών στο δημόσιο 5%.
Συναντήσεις μεταξύ 26 Φεβρουαρίου και 11 Μαρτίου είχε κλιμάκιο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) με τέσσερις γενικούς διευθυντές κυπριακών Υπουργείων και τη Γενική Λογίστρια της Δημοκρατίας. Μετά τις συναντήσεις αυτές το ΔΝΤ συνέταξε μνημόνιο, που στάλθηκε σε όλα τα αρμόδια υπουργεία (Οικονομικών, Εργασίας, Παιδείας, και Υγείας) μία εβδομάδα, πριν η Κύπρος κλείσει τις τράπεζες της.

Καμία εγγύηση για τις καταθέσεις

Με λαχανί μπουρνούζι η Άνγκελα Μέρκελ (Eκτενές φωτορεπορτάζ)

me-laxani-mpoyrnouzi-i-angkela-merkel-Ektenes-fotoreportaz
Τις διακοπές του Πάσχα απολαμβάνει αυτές τις μέρες στην Ιταλία, η γερμανίδα καγκελάριος.
Οι ιταλικές εφημερίδες αφιερώνουν εκτενή ρεπορτάζ από τις διακοπές της Άνγκελα Μέρκελ σε ξενοδοχείο στο νησί Ισκια, όπου ταξιδεύει κάθε χρόνο τις ημέρες του Πάσχα.

Η Μέρκελ μάλιστα απόλαυσε τα ιαματαικά λουτρά της Αφροδίτης για τα οποία φημίζεται το νησί, ενώ περπάτησε μαζί με τον σύζυγό της Χοακίμ Σάουερ στα δρομάκια της περιοχής Σαντ’Αντζελο.

Ο ιταλικός τύπος μάλιστα αναφέρει πως «κατά την επιστροφή της στο ξενοδοχείο, πάντα με τα πόδια, η Μέρκελ συνάντησε πολλούς ντόπιους που την χαιρέτησαν με μεγάλα χαμόγελα, ενώ κάποιος την χειροκρότησε».

Αλλαγή...ταμπέλας για τα καταστήματα της CPB (φωτό)

Κινδυνεύει να τιναχθεί στον αέρα το deal Εθνικής – Eurobank

– Η Τρόικα μπλοκάρει διαδικασίες ανησυχώντας για την κρατικοποίηση, τα επιπλέον κεφάλαια και για την αδυναμία του ΤΧΣ να πωλήσει στο μέλλον
 
 – Θα υλοποιηθούν 2 ξεχωριστές αμκ
 
-Προτείνεται η Εθνική και η Eurobank να υλοποιήσουν 2 διαφορετικές αυξήσεις κεφαλαίου η Eurobank ελλείψει βασικού μετόχου θα κρατικοποιηθεί άμεσα και η Εθνική να επιδιώξει να καλύψει το 10% της ελάχιστης συμμετοχής.
 

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ


Τη συμμετοχή της στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργανώνει η ΑΔΕΔΥ,σήμερα Κυριακή απόγευμα, στο Σύνταγμα, αποφάσισε η ΓΣΕΕ.




"50ος ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ EUROVISION 2005


Αποσπάσματα από την μαγνητοσκοπημένη μετάδοση του τελικού της Eurovision 2005,  όπου η Έλενα Παπαρίζου κατέλαβε για την Ελλάδα την 1η θέση , θα μεταδώσει η ΕΤ1 σήμερα στις 22:00 .

Ο 50ος Διαγωνισμός Τραγουδιού Eurovision 2005 διεξήχθη στις 21 Μαΐου 2005 στο Kyiv Palats Sportu στην Ουκρανία. Οικοδεσπότες της βραδιάς ήταν ο Pavlo Shylko και η Maria Efrosnina. Συνολικά έλαβαν μέρος 39 χώρες και, τελικά, νικήτρια ήρθε η Ελλάδα με το My Number One το οποίο ερμήνευε η Έλενα Παπαρίζου και συγκέντρωσε συνολικά 230 βαθμούς.

Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

ΤΡΟΪΚΑ: Πάρτε πίσω τις συντάξεις από τους κάτω των 60 – Πλήττονται μητέρες με ανήλικα παιδιά

Στην αποκάλυψη ότι στις διαπραγματεύσεις της τρόικας με την κυβέρνηση οι εκπρόσωποι των δανειστών ζητούν να πληγούν 700.000 περίπου ήδη συνταξιούχοι προβαίνει η εφημερίδα Πρώτο Θέμα.
Συγκεκριμένα αναφέρει ότι η τρόικα προτείνει την αντικατάσταση των συντάξεων ατόμων κάτω των 60 ετών με ένα επίδομα στο ύψος του επιδόματος ανεργίας!
 

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 31/03/2013 Η ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΘΕΡΙΝΗΣ ΩΡΑΣ

Εφαρμογή στην Ελλάδα και Ευρώπη /ΜΙΑ ΩΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ



Στην Ελλάδα η θερινή ώρα εφαρμόστηκε για πρώτη φορά, δοκιμαστικά, το 1932 και συγκεκριμένα από τις 6 Ιουλίου μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου όπου τα ρολόγια είχαν τεθεί μία ώρα μπροστά. Στη συνέχεια όμως εγκαταλείφθηκε αυτό επειδή από τις 15 Ιουλίου (π.ημερ.)/28 Ιουλίου (ν.ημερ.) στις 04:00 ώρα, του 1916, τα ρολόγια στην Ελλάδα είχαν τεθεί 25 λεπτά μπροστά στην εισδοχή της ώρας ζώνης. Έτσι η διαφορά σε σχέση με το φως του Ήλιου που καθορίζει και τον πραγματικό χρόνο γινόταν πολύ μεγάλη κυρίως στα δυτικά τμήματα της χώρας και περισσότερο στη Κέρκυρα. Τούτο είχε ως συνέπεια να εγκαταλειφθεί.

Μέχρι και 60% το κούρεμα στην Τράπεζα Κύπρου


Με δύο διατάγματα η ΚΤ καθόρισε το κούρεμα καταθέσεων στην Τράπεζα Κύπρου
- Το διάταγμα φαίνεται να μην αφήνει μετρητά στους λογαριασμούς μεγαλοκαταθετών
- Δεν διαγράφονται αλλά χάνουν την αξία τους οι σημερινές μετοχές
Το "κούρεμα" στις καταθέσεις άνω των 100.000 ευρώ στην Τράπεζα Κύπρου, θα ανέλθει σε πρώτη φάση στο 37,5%. Παρόλα αυτά, το κούρεμα ανέρχεται στο 60% με παγοποιημένο το 22,5% μέχρι να διαφανούν οι πραγματικές ανάγκες.

Mετά την Κύπρο για ποιόν χτυπάει η καμπάνα; Ένα ενδιαφέρον, αναλυτικό άρθρο των FT

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ONLINE ΤΑ "ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ"

Ετοιμάζουν τέλος 70 ευρώ το μήνα στις συντάξεις

Η τρόικα με την κάθοδό της στην Αθήνα τις επόμενες ημέρες "απειλεί" για νέα μέτρα. Ηδη στην κυβέρνηση έχει προκληθεί πανικός, καθώς κατατίθενται σενάρια για νέα μέτρα, με βασικό ένα νέο "κούρεμα" των συντάξεων κατά 70 ευρώ το μήνα ανά συνταξιούχο.
Κι αυτό, ενώ το οικονομικό επιτελείο υπολογίζει σχεδόν σε 6 δισ. το πρόσθετο ταμειακό πρόβλημα μόνο για το τρέχων έτος.
 
Πηγή: 6 μέρες/enikos.gr

Tα δάκρυα του Κώστα Καραμανλή στην κηδεία του Θανάση Νάκου (Βίντεο)

Ο ανακριτής καλεί Φωτόπουλο, Ζερβό, και Αθανασόπουλο

ΠΤΥΧΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙKOΝΟΜΙΑΣ 6ΜΗΝΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ EUROGROUP

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 01/04/2013

ΠΗΓΗ :ΣΚΑΪ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΑΥΤΙΑ

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΚΙΜΩΛΟΥ/ΑΠΟΒΙΒΑΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΒΑΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΥΜΑΤΑ (9 ΜΠΟΦΩΡ)

ΛΙΜΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2013
 
 
Την ακαταλληλότητα πολλών λιμανιών στις Κυκλάδες αποδεικνύει βίντεο το οποίο είναι από την προσπάθεια και τον κατάπλου του πλοίου Αδαμάντιος Κοραής στην Κίμωλο. Δείτε πως το πλοίο Αδαμάντιος Κοραής επιχειρεί να προσεγγίσει το λιμάνι της Ψάθης Κιμώλου, ανήμερα της 25ης Μαρτίου 2013, ενώ στην περιοχή πνέουν θυελλώδεις άνεμοι 9 μποφόρ. Τα τεράστια κύματα, όχι απλά γεμίζουν την προβλήτα αλλά συγχρόνως δημιουργούν σοβαρά προβλήματα στην ευρύτερη περιοχή μετατρέποντας σε ποτάμι τον παραλιακό δρόμο.
 
 
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

TO XΩΝΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ



ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ



ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ


ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ


TO BHMA THΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ


ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ


ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

REAL NEWS ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

 

Οι αλλεργίες της Άνοιξης! Όσα πρέπει να ξέρετε!


Γράφει η Γιώτα Δημακά -Ειδ.Αλλεργιολόγος 
Δ/ντρια αλλεργιολογικού τμήματος ΓΝΑ ΣΙΣΜΑΝΟΛΓΕΙΟΥ

Την άνοιξη κυριαρχούν η αλλεργική ρινοεπιπεφυκίτιδα και το άσθμα .Ένας στους 4 θα εμφανίσει κάποια αλλεργική πάθηση. Η αναπνευστική αλλεργία τείνει τις τελευταίες δεκαετίες να προσλάβει μορφή επιδημίας κυρίως στις χώρες του δυτικού κόσμου ( η νόσος των πολιτισμένων ;;; ).

Για παράδειγμα έχουν παρατηρηθεί μεταβολές την τελευταία 25ετία στη Σκωτία ,στη συχνότητα του άσθματος απο 4,1% στο 12%, της αλλεργικής ρινίτιδας απο 3,2% σε 11,9%.

Τα συμπτώματα δυνατόν να εμφανιστούν:

Χάρρυ Κλυν: “Για να σταματήσει επιτέλους το παραμύθι περί “πείνας” έξω από το ευρώ!”


Από τον Χάρρυ Κλυν 

Ας βγούμε από το ευρώ και ας σταματήσουν να γίνονται εισαγωγές.
Και ας πεινάσουμε όπως προσπαθούν να μας πείσουν οι ξένοι και οι έλληνες δοσίλογοι των καναλιών.
Όλοι λένε ότι θα σταματήσουν να γίνονται εισαγωγές, αλλά έκατσε κανείς από εσάς να σκεφτεί τι ακριβώς εισάγουμε και τι ακριβώς να πάψει να έρχεται στην Ελλάδα; 
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή:

Σε “στάση πληρωμών” οι Ελληνες φορολογούμενοι


Τρεις στους δέκα φορολογούμενους «στοιχειώνουν» τα ληξιπρόθεσμα χρέη προς την εφορία, λαμβάνοντας μορφή πλημμυρίδας που απειλεί να τινάξει στον αέρα τον προϋπολογισμό. 

Τα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών για την εξέλιξη των ληξιπρόθεσμων οφειλών είναι αποκαλυπτικά:

· Τρεις στους δέκα φορολογούμενους ή 2.548.071 φυσικά πρόσωπα είχαν στο τέλος του 2012 συσσωρευμένες ληξιπρόθεσμες οφειλές ύψους 20,4 δισ. ευρώ.

MEDIA: ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ


ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΒΑΡΩΝΩΝ (…εκτός του ΣΚΑΪ που πρόλαβε το “ντηλ”)

Επίτροποι στις τράπεζες που αρχίζουν να “ξεσκονίζουν”. Ακόμα οι έλεγχοι είναι επιφανειακοί , αφού δεν μπαίνουν σε βάθος στην εγγυοδοσία των δανείων. Κοιτούν πρωτίστως αυτά που έχουν κηρυχθεί επισφαλή.
Σε λίγες εβδομάδες όμως, ξεκινά το μεγάλο πανηγύρι. Που; Μα φυσικά στα εκδοτικά συγκροτήματα. Δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθεί εκδοτικό συγκρότημα που να μπορέσει να αποπληρώσει τις δανειακές του υποχρεώσεις στις τράπεζες. Τότε ακριβώς, θα αρχίσει ο έλεγχος στην εγγυοδοσία.

Η μάχη του ΟΤΕ κόντρα στον αναχρονισμό των (δήθεν) Ρυθμιστικών Αρχών


Ποιοι μας κρατάνε διαδικτυακά στην παλαιολιθική εποχή.
Ναι, συμβαίνει κι αυτό στην χρεοκοπημένη Ελλάδα του 2013 

Οι (δήθεν) Ρυθμιστικές Αρχές Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών & Ταχυδρομείων μπλοκάρουν τις επενδύσεις του ΟΤΕ με αποτέλεσμα ο Οργανισμός να μην μπορεί να επενδύσει σε νέα δίκτυα οπτικών ινών, ώστε να μπορούμε να απολαμβάνουμε ως καταναλωτές (ιδιώτες, εταιρείες, κλπ) ευρυζωνικές υπηρεσίες και υψηλές ταχύτητες στο Ίντερνετ κάτι που αφορά όλους μας!

Το δείπνο στο Ρήνο με τον Ζαν Κλοντ Τρισέ

Nόμος σκούπα για τα αυθαίρετα


Ο νόμος σκούπα για τα αυθαίρετα
Νόμιμα θα θεωρούνται όλα τα κτίσματα που ανεγέρθηκαν προ του 1975 και δεν διαθέτουν οικοδομική άδεια, σύμφωνα με το νέο σχέδιο νόμου για τη νομιμοποίηση των αυθαιρέτων που αναμένεται να δοθεί στη δημοσιότητα εντός των ημερών.
Με το ίδιο νομοθέτημα, νομιμοποιούνται όλες οι μικροαυθαιρεσίες ενός ακινήτου που διαθέτει οικοδομική άδεια. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η δυνατότητα νομιμοποίησης των μικρών αυτών πολεοδομικών παραβάσεων θα ισχύει εσαεί.

Παιδικά ποδήλατα: Έρευνα αγοράς και τι να προσέξετε

Ο ανοιξιάτικος καιρός προδιαθέτει για ατελείωτες βόλτες σε πάρκα και ακροθαλασσιές και τι καλύτερο για το παιδί σας από το να τις απολαύσει με το νέο του ποδήλατο. Οι επιλογές είναι αμέτρητες, οι τιμές κυμαίνονται από δεκάδες έως και εκατοντάδες ευρώ, όμως εσάς σας ενδιαφέρει η ασφάλεια και η εργονομία. Αν ετοιμάζεστε για μία τόσο σημαντική αγορά δείτε τι πρέπει -σύμφωνα με τους ειδικούς- να προσέξετε αλλά και πέντε value-for-money προτάσεις της αγοράς.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΡΙΟ


ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ


ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ


ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ


Σύμβαση με ρήτρα απασχόλησης στις Τράπεζες

Της Ρούλας Σαλούρου

Με ζητούμενο τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας, πραγματοποιείται σήμερα, η 3η κρίσιμη συνάντηση ΟΤΟΕ – τραπεζιτών για την υπογραφή κλαδικής σύμβασης. 

Η τρίτη κατά σειρά συνάντηση έχει προγραμματιστεί για το απόγευμα, χωρίς να διαφαίνονται κάποια σημάδια υπαναχώρησης από τις αρχικές τους θέσεις, τόσο για τους εργοδότες όσο και για τους τραπεζοϋπαλλήλους. Άλλωστε, οι εξελίξεις των τελευταίων δύο εβδομάδων στον κλάδο, κάθε άλλο παρά χώρο και χρόνο έδωσε στους τραπεζίτες να ασχοληθούν με τη διαπραγμάτευση.

Bitcoin: Το νόμισμα - φάντασμα του διαδικτύου που κέρδισε από την κυπριακή κρίση

Καναδός επιχειρηματίας θέλει να ανοίξει τα πρώτα ATMs του Bitcoin στην Κύπρο - Για ψηφιακή φούσκα και "πυραμίδα" κάνουν λόγο ορισμένοι οικονομολόγοι

Ο Jeff Berwick υπόσχεται στους Κύπριους έναν κόσμο χωρίς κλειστές τράπεζες, κεντρικές τράπεζες που κουρεύουν τις καταθέσεις τους και όρια αναλήψεων που δεν καλύπτουν ούτε τις βασικές ανάγκες τους. Ο Καναδός επιχειρηματίας ετοιμάζεται να λειτουργήσει στην Κύπρο τα πρώτα ATMs του Bitcoin, του ιντερνετικού νομίσματος που αποτελεί μάλλον το μεγαλύτερο κερδισμένο αυτής της κρίσης.
Το Bitcoin, που μετρά τέσσερα χρόνια ζωής, είναι αποκλειστικά δημιούργημα του διαδικτύου. Οι υποστηρικτές του μιλούν για τη μεγαλύτερη εφεύρεση μετά το ίντερνετ. Η κυπριακή κρίση, που φέρνει τους καταθέτες και τους αποταμιευτές αντιμέτωπους με το χειρότερο πρόσωπο των κεντρικών τραπεζών, των κυβερνήσεων και των υπουργείων Οικονομικών, ενισχύει το Bitcoin και του δίνει τη μεγαλύτερη ευκαιρία στη σύντομη ύπαρξή του, να περάσει στην πραγματική οικονομία.
Είναι άγνωστο ποιος ή ποια το δημιούργησε.

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Β.Παπαγεωργόπουλος : 27 Μαρτίου σήμερα. Συμπληρώνω 1 μήνα στην φυλακή!

Μου στέρησαν 1 μήνα από την ζωή μου ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΔΙΚΑ.
Έδωσα την ψυχή μου για την πόλη μου και την Πατρίδα χωρίς κανένα απολύτως προσωπικό όφελος, χωρίς να ζητήσω κανένα αντάλλαγμα.
Δεν είχα άλλωστε ανάγκη από τίποτε.
Ο Θεός μου τα έδωσε όλα τόσο απλόχερα.
Και δόξα και αγάπη και οικονομική άνεση μου έδωσε, τι άλλο να ζητούσα;
Τώρα μου ζητούν να δώσω και την ζωή μου.
Να την δώσω, αλλά όχι έτσι.
Όχι με την κατηγορία ότι πήρα έστω και 1€ από τον Δήμο, τον οποίο υπηρέτησα με αυταπάρνηση επί 12 συνεχή χρόνια.
Όχι με την κατηγορία ότι στα 60 μου χρόνια άλλαξε ξαφνικά ο χαρακτήρας μου και έγινα «ηθικός αυτουργός σε ηθικό αυτουργό» για να απομυζήσουμε τον Δήμο, χωρίς μάλιστα να έχω κανένα απολύτως κίνητρο και κανένα απολύτως όφελος!
Αυτό είναι για μένα το θέμα.
 

ΔΙΕΓΡΑΦΑΝ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Πάτρα: Μάθημα αλληλεγγύης από μαθητές

Μαθητές Λυκείου προσέφεραν τα χρήματα για την πενθήμερη εκδρομή τους σε οικογένεια 15χρονου μαθητή γυμνασίου, που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Το παράδειγμα της προσφοράς και της αλληλεγγύης έδωσαν οι μαθητές της τρίτης τάξης του λυκείου Δεμενίκων της Πάτρας, οι οποίοι πρόσφεραν τα χρήματα που είχαν συγκεντρώσει για τη πενθήμερη εκδρομή τους, στην οικογένεια 15χρονου μαθητή γυμνασίου, που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Μάλιστα, παρά το γεγονός ότι επιχειρηματίας της πόλης

ΜΕΓΑΛΟΤΟΚΟΓΛΥΦΟΣ Ο ΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ


Αρχιεπίσκοπος Κύπρου: Δέχομαι απειλές από την τρόικα


Ρεπορτάζ: Σταθόπουλος Σωτήρης 
Έντονη αντιπαράθεση μεταξύ Εκκλησίας της Κύπρου και τρόικας προκάλεσε η προσφυγή στη Δικαιοσύνη από τον Αρχιεπίσκοπο, ο οποίος ζήτησε προσωρινό απαγορευτικό διάταγμα διαγραφής των μετοχών της Τράπεζας Κύπρου.

Πρώτη η Σαντορίνη


Η λίστα του TripAdvisor για τα καλύτερα νησιά του κόσμου βασίστηκε σε εκατομμύρια κριτικές και βαθμολογίες από διεθνείς τουρίστες στην ιστοσελίδα του για τα ταξίδια το περασμένο έτος.

Το ευρωπαϊκό νησί με την υψηλότερη βαθμολογία που περιλαμβάνεται στον κατάλογο είναι η Σαντορίνη, με τις παραλίες της με μαύρη ηφαιστειακή άμμο, τα βαμμένα με λευκό ασβεστόχρωμα σπίτια της και την εκπληκτική της θέα στην θάλασσα και το ηφαίστειο.

ΦΩΤΟ:Μάκης Παπαδόπουλος
Η Σαντορίνη είναι επίσης πρώτη σε μια ξεχωριστή λίστα με τα 10 καλύτερα ευρωπαϊκά νησιά όπου και άλλα ελληνικά νησιά, όπως η Κεφαλονιά, η Νάξος, και η Ζάκυνθος, κατέλαβαν σημαντικές θέσεις.

Ακολουθούν οι κατάλογοι του TripAdvisor με τα κορυφαία νησιά:

ΜΕΤΑΤΙΘΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ Ο ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ

Tο υπουργείο Ανάπτυξης δέχθηκε την πρόταση της ΕΣΕΕ για μεταφορά της αργίας της Πρωτομαγιάς από τη Μεγάλη Τετάρτη, στην Τρίτη του Πάσχα. Έτσι, τα καταστήματα θα είναι ανοικτά τη Μεγάλη Τετάρτη και κλειστά την Τρίτη του Πάσχα.
Η σχετική ΚΥΑ βρίσκεται για υπογραφή στο υπουργείο Εργασίας.
ΠΗΓΗ :enikos.gr

ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΥΔΑΠ


«Το νερό είναι ο πολυτιμότερος φυσικός πόρος που οφείλουμε να σεβόμαστε και να προστατεύουμε, κάνοντας τη μέγιστη δυνατή εξοικονόμηση».


Σήμερα το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΥΔΑΠ ενέκρινε ομόφωνα την πρόταση των Υπηρεσιών της Εταιρείας για μειώσεις των τιμολογίων της ΕΥΔΑΠ.  Θα ακολουθήσει εισήγηση προς τα συναρμόδια Υπουργεία, η οποία αφού γίνει αποδεκτή, θα εκδοθεί σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση.

Η μείωση των τιμών σηματοδοτεί την ανάγκη η ΕΥΔΑΠ να φροντίζει πάντοτε τους καταναλωτές - πελάτες της, χωρίς να αγνοεί τους μετόχους της, τους εργαζόμενούς της και τους συνεργάτες της.

Με τα προτεινόμενα, η ΕΥΔΑΠ αποδεικνύει στην πράξη ότι είναι μία κοινωνικά ευαίσθητη εταιρεία με περιβαλλοντολογικό πρόσωπο και σεβασμό στους καταναλωτές νερού, διότι:

«Το MEGA έκλεβε ρεύμα από τη ΔΕΗ»

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα