Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

ΑΓΑΠΟΥΛΕΣ , ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Takasa :"You and me"

Συνεχίζουμε με τα τραγούδια που ξεχώρισε το "ON LINE" στη φετινή eurovision , με το τραγούδι της Ελβετίας , Takasa :"You and me".
H Ελβετία πήρε μέρος στον β'ημιτελικό , ήρθε 13η στους 17 όπου και αποκλείστηκε.

Οι Takasa είναι ένα μοναδικό συγκρότημα, που αποτελείται από έξι άτομα που μοιράζονται το πάθος τους για τη μουσική. Οι ηλικίες τους κυμαίνονται από 21 (Sarah Breiter) έως 95 χρόνων(Emil Ramsauer).Ο 95χρόνος έσπασε το  ρεκόρ του γηραιότερου συμμετέχοντα στον διαγωνισμό της Eurovision.




ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΓΙΑ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ

Σήμερα , θα σχολιάσω την παρακάτω παράγραφο από την Έκθεση του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος (2013) για την ελληνική οικονομία:

"Σήµερα, µετά από πέντε χρόνια βαθιάς ύφεσης, η οικονοµία βρίσκεται αντιµέτωπη µε ένα νέο έλλειµµα, την ελλιπή ζήτηση, καθώς το  παραγωγικό κενό (η διαφορά µεταξύ πραγµατικού ΑΕΠ και δυνητικού προϊόντος) της οικονοµίας το 2013 είναι περίπου -12%, το οποίο σηµαίνει ότι η ζήτηση πρέπει να αυξηθεί κατά 12% για να καλύψει τη δυνητική προσφορά προϊόντων και υπηρεσιών στην οικονοµία. Το παραγωγικό κενό θα ήταν ακόµη µεγαλύτερο αν το δυνητικό προϊόν της οικονοµίας δεν είχε επίσης υποχωρήσει κατά περίπου 6% µεταξύ 2009 και 2012 ως αποτέλεσµα της αύξησης της µακροχρόνιας ανεργίας και της µερικής απαξίωσης του παραγωγικού πάγιου κεφαλαίου".

Φορτωνόμαστε 460 αμερικανικά τεθωρακισμένα για να μπει ο Σαμαράς στον Λευκό Οίκο!

Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης: Κρατήστε τα παιδιά σας μακριά από το Gay Pride


Να κρατήσουν τα παιδιά τους μακριά από «ανόσιες και αφύσικες εκδηλώσεις» όπως το Gay Pride που θα πραγματοποιηθεί στις 14 και 15 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη, καλεί τους γονείς ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης, Άνθιμος.

Ο κ. Άνθιμος ζητά από τον δήμαρχο της πόλης, Γιάννη Μπουτάρη, να προχωρήσει στη ματαίωση του «καρναβαλιού» σημειώνοντας ότι η μόνη παραχώρηση που έκανε ο κ. Μπουτάρης ήταν η παρέλαση να μη γίνει κοντά σε Ναούς αλλά στην πλατεία Ελευθερίας.

Ο κ. Άνθιμος υπενθυμίζει τα επεισόδια που έγιναν στη Γεωργία με αφορμή το ίδιο γεγονός αλλά και την αυτοκτονία ενός άνδρα στον Ναό της Παναγίας των Παρισίων λόγω της νομιμοποίησης του γάμου των ομοφυλοφίλων στην Γαλλία.

Υπενθυμίζει, τέλος, πως πρόσφατα αντιπροσωπεία πολιτών του παρέδωσε φάκελο με 19.500 υπογραφές Θεσσαλονικέων που αντιδρούν στην παρουσία των ομοφυλοφίλων στην πόλη τους.

ΦΩΤΟ-Επεισόδια έξω από την ΕΚΤ

ΦΩΤΟ-Επεισόδια έξω από την ΕΚΤ

Στους ΑΝ.ΕΛ. ο οικονομολόγος κ. Γιώργος Ρωμανιάς


Αναλαμβάνει την γραμματεία θεμάτων κοινωνικής προστασίας και εργασίας
Στους ΑΝ.ΕΛ. ο οικονομολόγος κ. Γιώργος Ρωμανιάς
Την ίδρυση, οργάνωση και λειτουργία γραμματείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων σε θέματα Κοινωνικής Προστασίας και Δικαιωμάτων στην Εργασία αναλαμβάνει ο οικονομολόγος και ειδικός σε θέματα κοινωνικής ασφάλισης, Γιώργος Ρωμανιάς.

Δεν πάνε διακοπές οι Ευρωπαίοι


Η κρίση στερεί τις διακοπές 

Η κρίση φαίνεται πως στερεί τον ήλιο και τη θάλασσα από τους Ευρωπαίους, καθώς όλο και λιγότεροι σχεδιάζουν καλοκαιρινές αποδράσεις.

Πανελλαδικές: Τα θέματα, η εκτίμηση και οι απαντήσεις για τις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας

Αυλαία σήμερα στις πανελλαδικές εξετάσεις! 

Οι υποψήφιοι για τα ΑΕΙ και ΤΕΙ διαγωνίστηκαν στις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας, μάθημα επιλογής για όλες τις κατευθύνσεις.
Πανελλαδικές: Τα θέματα, η εκτίμηση και οι απαντήσεις για τις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας



Οι εξετάσεις θα συνεχιστούν μόνο για τους υποψήφιους που διαγωνίζονται σε ειδικά μαθήματα

ΠΗΓΗ:tovima.gr

"Άει χάσου...συνωστισμένη!" - Λέει ο Χατζηνικολάου στη Ρεπούση


Ο Νίκος Χατζηνικολάου σχολίασε με έντονο τρόπο τα ευτράπελα που δημιουργήθηκαν σχετικά με το κείμενο της βουλευτού της ΔΗΜΑΡ Μαρίας Ρεπούση και την άρνηση της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Τρίτης ο γνωστός δημοσιογράφος έβλεπε το «Αλ Τσαντίρι» του Λάκη Λαζόπουλου και μοιράστηκε με τους followers του στο Twitter την ατάκα του ηθοποιού «άει χάσου... συνωστισμένη».

Άμεση ήταν η αντίδραση πολλών χρηστών για την εν λόγω φράση όμως ο Νίκος Χατζηνικολάου ήταν πιο οξύς από ποτέ: «Η μισή οικογένεια της μητέρας μου χάθηκε στη Σμύρνη... Δεν θα κάνω συνέδριο για τον... συνωστισμό!Ντροπή της!» ήταν η απάντησή του σε χρήστη που σχολίασε επιτιμητικά το προηγούμενο tweet.

Αυξημένες ανάγκες για πληρωμές των χρεολυσίων στη διετία 2015 -16


Αναγκαστικό χαρακτήρα θα έχει η έξοδος της Ελλάδας στις αγορές, το έτος 2015, καθώς σε ένα χρόνο τελειώνει το πρόγραμμα δανεισμού από τον EFSF και απομένουν οι δόσεις από τη συνεισφορά του ΔΝΤ, ενώ ταυτόχρονα οι ανάγκες για πληρωμές χρεολυσίων και κάλυψης του ελλείμματος του προϋπολογισμού στη διετία 2015-16 θα είναι πιεστικές.
Ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, ερωτώμενος χθες στο Παρίσι, σχετικά με την προοπτική έκδοσης ελληνικών ομολόγων, διευκρίνισε πως δεν ανακοίνωσε την έξοδο στις αγορές, αλλά ότι «το σκεφτόμαστε» και πρόσθεσε: «Εξάλλου μην ξεχνάτε ότι του χρόνου τελειώνουν και τα χρήματα από το πρόγραμμα».
Πρόσθεσε επίσης πως είναι πολύ νωρίς, να καθοριστεί το ύψος των ομολόγων.
Στο ερώτημα εάν η Ελλάδα θα ζητήσει παράταση του προγράμματος προσαρμογής των δημοσιονομικών μεγεθών, ανέφερε ότι «προς το παρόν δεν χρειαζόμαστε παράταση, καθώς εμείς όπως ξέρετε έχουμε πάρει ήδη δύο χρόνια παράταση έως το 2016, που αποφασίστηκε πριν από λίγους μήνες».

Καίει τον Άκη ο Νίκος Ζήγρας: Μπροστά μου άνοιξε βαλίτσα με 80 εκατ. δραχμές

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ


«Ξαφνικός θάνατος» σε ΔΕΚΟ

Όλο το τελευταίο διάστημα τόσο στο Μαξίμου όσο και στο υπουργείο διοικητικής μεταρρύθμισης αναζητούσαν έναν μεγάλο δημόσιο οργανισμό ο οποίος με την κατάργηση ή την συγχώνευση του θα οδηγούσε ένα σημαντικό αριθμό υπαλλήλων στην έξοδο από το δημόσιο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Real.gr ψηλά στην λίστα βρίσκονται προβληματικές ΔΕΚΟ με υψηλό δανεισμό. Μάλιστα σε μία εξ αυτών έχει διαπιστωθεί ότι έχει πάρει κατά το παρελθόν παράνομες κρατικές ενισχύσεις, θέμα το οποίο γνωρίζουν και ερευνούν και στις Βρυξέλλες.

ΤΑ ΝΕΑ


Σήμερα στην Αθήνα ο Γερούν Ντάισελμπλουμ


Ο πρόεδρος του Eurogroup θα συναντηθεί με τον Γ. Στουρνάρα και τους τρείς πολιτικούς αρχηγούς


Στην Αθήνα θα βρεθεί την Παρασκευή ο πρόεδρος του Eurogroup και υπουργός Οικονομικών της Ολλανδίας Γερούν Ντάισελμπλουμ προκειμένου να έχει επαφές με την ελληνική κυβέρνηση.

O ΠΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΝΤΑΟΥΝΤΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΛΟΣ Α'ΚΥΚΛΟΥ (22:05 ΑΚΡΙΒΩΣ ΝΕΤ/EΡT HD)

Πολυβραβευμένη σειρά εποχής παραγωγής ITV.
Η σειρά μεταδίδεται και σε τεχνολογία υψηλής ευκρίνειας, μέσα από το κανάλι ERT HD.

Δείτε σήμερα: "ΤΕΛΟΣ Α΄ΚΥΚΛΟΥ"(SEASON 1)
Eπεισόδιο 7


Ιούλιος 1914: Στο Λονδίνο, ο πρώην μνηστήρας της Έβελιν διαβεβαιώνει τη Λαίδη Μαίρη ότι ήταν η Έντιθ και όχι ο ίδιος που διέδιδε τις φήμες για εκείνη και τον Κεμάλ. Η Μαίρη αντιδρά καταστρέφοντας τα σχέδια της αδελφής της για το γάμο με τον Σερ Άντονι. Ο Ρόμπερτ διστάζει να απολύσει τον Τζον, παρότι η ο' Ομπράιαν και ο Τόμας έχουν στην κατοχή τους μια επιστολή που αποδεικνύει ότι έκλεβαν τον προηγούμενο εργοδότη τους. Η Άννα συνοδεύει την κυρία Πάτμορ στο Λονδίνο για οφθαλμολογικές εξετάσεις που καταλήγουν σε μια διορθωτική επέμβαση. Στο μεταξύ, συνειδητοποιεί ότι ο Τζον ανέλαβε την ευθύνη για την πρώην συζυγό του Βέρα, μια είδηση που χαροποιεί ιδιαίτερα τον Ρόμπερτ.


ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ




Πολλοί είναι οι λαοί που διεκδικούν την εφεύρεση του παγωτού, το σίγουρο όμως είναι ότι σους αρχαίους Έλληνες ήταν γνωστό, σε μια αρχαία εκδοχή:  έτρωγαν χιόνι ανακατεμένο με μέλι και φρούτα στην αγορά της Αθήνας,  ενώ ο πατέρας της ιατρικής Ιπποκράτης ενθάρρυνε τους αρχαίους Έλληνες ασθενείς να τρώνε πάγο. Τον 4ο αιώνα π.Χ. ήταν γνωστό ότι ένα αγαπημένο γεύμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου ήταν χιόνι ανακατεμένο με μέλι και νέκταρ.




Δείτε όλες τις εκπομπές του Νίκου Χατζηνικολάου στο enikos.gr

Τι πρέπει να ξέρεις για το χαράτσι της ΔΕΗ

Τι πρέπει να ξέρεις για το χαράτσι της ΔΕΗ
Σχετικά με την εξόφληση του Έκτακτου Ειδικού Τέλους Ηλεκτροδοτούμενων Δομημένων Επιφανειών (ΕΕΤΗΔΕ) έτους 2012 μέσω των λογαριασμών ρεύματος, η ΔΕΗ ενημερώνει τους πελάτες.
Σύμφωνα με τη νομοθεσία και τις σχετικές διευκρινίσεις του Υπουργείου Οικονομικών, την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου, θα ξεκινήσει η έκδοση λογαριασμών που θα περιλαμβάνουν το ΕΕΤΑ 2013.

Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

ΔΕΗ : Κέρδη 49,4 εκατ.ευρώ παρά τη μείωση του κύκλου εργασιών το α΄τρίμηνο

Καθαρά κέρδη, ύψους 49,4 εκατ. ευρώ, κατέγραψε η ΔΕΗ κατά το α' τρίμηνο του 2013, έναντι ζημιών 1,4 εκατ. ευρώ που υπήρξαν την αντίστοιχη περυσινή περίοδο. Αναλυτικότερα, τα κέρδη προ τόκων, φόρων και αποσβέσεων (EBITDA) για το α΄ τρίμηνο του 2013, είναι αυξημένα κατά 22 εκατ. ευρώ (δηλαδή, αύξηση κατά 9,5%), σε σχέση με το α' τρίμηνο του 2012, παρά τη μείωση του κύκλου εργασιών που σημειώθηκε φέτος.
Τα κέρδη προ τόκων, φόρων και αποσβέσεων, ανήλθαν σε 254 εκατ. ευρώ έναντι 232 εκατ. πέρυσι. Το αποτέλεσμα αυτό οφείλεται κυρίως στη μείωση του συνόλου των δαπανών ενεργειακού ισοζυγίου κατά 198,2 εκατ. ευρώ (-20,1%), Το περιθώριο EBITDA να ανέρχεται σε 17,1%, σε σύγκριση με 15% το α' τρίμηνο του 2012.

Μ. Ρεπούση: Εθνικός μύθος ο χορός του Ζαλόγγου

Η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ αφού αμφισβήτησε την γενοκτονία των Ποντίων, τώρα χαρακτηρίζει «εθνικό μύθο» τον χορό του Ζαλόγγου .

«Μέσα στην ιστορία και την διαδρομή κάθε λαός που χειρίζεται την ιστορία του και για συγκεκριμένους λόγους δημιουργεί διάφορους εθνικούς μύθους, οι οποίοι χρειάζονται για εθνικοπατριωτικούς λόγους» είπε η Μ. Ρεπούση απαντώντας σε ερώτηση για τον χορό του Ζαλόγγου. 

Αισθησιακές σκηνές στο δελτίο ειδήσεων της ΕΤ3! (Βίντεο)


aisthisiakes-skines-sto-deltio-eidiseon-tis-et3-vinteo 

Χρώμα.... ροζ πήρε η ενημέρωση της ΕΤ3 την ώρα του βραδινού δελτίου ειδήσεων της Tρίτης.


Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του δελτίου (22:00), την ώρα που ο παρουσιαστής αναφερόταν στις αντιδράσεις σε ενδεχόμενο κλείσιμο της ΕΡΤ (!) σε μία εκ των οθονών του στούντιο, στο φόντο του πλάνου, εμφανίζονταν πλάνα από αισθησιακή ταινία!



ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ

Μark Weisbrot-CEPR> Χρησιμοποιήστε παράλληλο η διπλό νόμισμα, διαφορετικά η κόλαση δεν θα έχει τέλος!

Xαμηλή παραγωγικότητα λόγω... ανοιχτών γραφείων


Οι εργαζόμενοι που κάθονται σε ανοιχτούς χώρους αρρωσταίνουν συχνότερα, δυσκολεύονται να συγκεντρωθούν και δηλώνουν λιγότερο ικανοποιημένοι
Xαμηλή παραγωγικότητα λόγω... ανοιχτών γραφείων
Οσοι δουλεύουν σε ενιαίο χώρο απουσιάζουν 62% περισσότερο λόγω ασθενείας συγκριτικά με όσους έχουν το προσωπικό τους γραφείο

Την παραγωγικότητα του εργατικού δυναμικού φαίνεται ότι πλήττουν τα ανοιχτά γραφεία, σύμφωνα με νέες μελέτες.

Δανοί επιστήμονες είχαν επισημάνει με δημοσίευσή τους στο επιστημονικό έντυπο «Scandinavian Journal of Work, Environment and Health» ότι η πτώση της παραγωγικότητας μπορεί να οφείλεται στη συχνή απουσία λόγω ασθενείας των εργαζομένων από το γραφείο που πιθανώς είναι το αποτέλεσμα της ανταλλαγής παθογόνων μικροβίων μεταξύ τους και της εμφάνισης λοιμώξεων. Είναι επίσης πιθανό να αποτελεί συνέπεια του αυξημένου στρες το οποίο υφίστανται επειδή κάθονται σε ενιαίο χώρο.


ΣΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ


Απεσύρθη η πρόταση για κοινοπραξία ΔΕΗ/ Κοπελούζου, παρθενικό Δ.Σ. για Φωτόπουλο


Δεν συζητήθηκε τελικά, μετά από παρέμβαση της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, η πρόταση για συνεργασία της ΔΕΗ με τον όμιλο Κοπελούζου στη λιανική αγορά και στα φωτοβολταϊκά. Σημειώνεται ότι η απόφαση της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ να ζητήσει να μπλοκαριστεί η συνεργασία, ελήφθη χθες σε συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του συνδικαλιστικού οργάνου των εργαζόμενων στην εταιρεία, υπό τον πρόεδρο Νίκο Φωτόπουλο.

Σήμερα ωστόσο τα μέλη του Δ.Σ. της εταιρείας δεν ενημερώθηκαν από τον κ. Φωτόπουλο αλλά από τον αντιπρόεδρο της ΓΕΝΟΠ. Ο λόγος; Γιατί ο κ. Φωτόπουλος πλέον είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας, δηλαδή μέλος της διοίκησης που ενημερώθηκε για την αντίδραση των εργαζομένων, την οποία την προηγούμενη ημέρα αποφάσιζε ο ίδιος.

Πάντως όπως διευκρινίζεται αρμοδίως, δεν υπάρχει κανένα ασυμβίβαστο μεταξύ της θέσης του μέλους του Δ.Σ. και της θέσης του προέδρου του συνδικαλιστικού οργάνου και άρα ο κ. Φωτόπουλος μπορεί να συνεχίσει νομότυπα, να είναι ταυτόχρονα και επικεφαλής της συνδικαλιστικής οργάνωσης της ΔΕΗ αλλά και μέλος της διοίκησης.

Χ. Φλ.

«Προίκα» στη ΔΕΗ τα έσοδα από την πώληση των δικτύων μεταφοράς ηλεκτρισμού


Στη ΔΕΗ σαν «προίκα» ενόψει της επικείμενης ιδιωτικοποίησής της, φαίνεται ότι θα καταλήξουν τα έσοδα από την πώληση του 49% των δικτύων μεταφοράς ηλεκτρισμού, δηλαδή της θυγατρικής της ΑΔΜΗΕ.

Τράπεζα Ελλάδας: Στα 360 ευρώ οι συντάξεις – Κάντε ιδιωτική ασφάλιση


- Έρχονται συντάξεις πείνας προειδοποιεί η Τράπεζα της Ελλάδας στην έκθεση της όπου εκτιμάει πως είναι αναγκαία η ιδιωτική ασφάλιση για αξιοπρεπείς συντάξεις στο μέλλον
- Ο νέος τρόπος υπολογισμού των συντάξεων είναι ήδη θεσμοθετημένος από το 2010!
- Διαβάστε ποιούς ασφαλισμένους ''πιάνει'' η ρύθμιση αυτή - Αναλυτικά παραδείγματα με το χρόνο ασφάλισης και το χρόνο θεμελίωσης συνταξιοδοτικού δικαιώματος

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Η εντολή της Κυβέρνησης στον Μάναλη: «Κλείσε την ΕΡΤ»!

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΗ


      ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ

      ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ



Το   Δ.Σ της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ στη χθεσινή συνεδρίαση του, για μια φορά ακόμα επιβεβαίωσε τις ήδη γνωστές θέσεις του, αλλά και την στάση του συνδικάτου απέναντι στα σχέδια της ΤΡΟΙΚΑΣ και της κυβέρνησης, για το ξεπούλημα της τελευταίας μεγάλης επιχείρησης του Ελληνικού λαού.

Οι θέσεις μας σταθερά και αταλάντευτα, παρά τις προσπάθειες κάποιων να «φερθούμε πιο έξυπνα» παραμένουν.


Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ


ΕSPRESSO


Τα γεγονότα… σαν σήμερα


Ήταν 30 Μαΐου 1431, όταν η Ιωάννα της Λωραίνης – γνωστή και ως Ζαν Ντ’ Αρκ – καίγεται στην πυρά από τους Άγγλους, στη Ρουέν της Γαλλίας. Στις 30 Μαΐου 1913 λήγει και επίσημα ο Α’ Βαλκανικός Πόλεμος, με την υπογραφή της συνθήκης του Λονδίνου.

1941 - Ο Μανώλης Γλέζος και ο Απόστολος Σάντας, φοιτητές της Ανώτατης Σχολής Οικονομικών και Εμπορικών Επιστημών (Α.Σ.Ο.Ε.Ε.) και της Νομικής Αθηνών, αφαιρούν περί τις νυκτερινές ώρες τη γερμανική σημαία από τον ιστό στον ιερό βράχο της Ακρόπολης, ως ένδειξη αντίστασης στη γερμανική κατοχή.




Διαβάστε περισσότερα γεγονότα που συνέβησαν στις 30 Μαΐου

Απολύσεις σε δημοτικές επιχειρήσεις, ΙΚΑ και ΟΑΕΔ – Συγχωνεύσεις φέρνουν εκτός δημοσίου χιλιάδες υπαλλήλους

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ


TO ΠΟΝΤΙΚΙ


Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΡΙΟ


Kλέβουν 12 λεπτά το λίτρο

Kλέβουν 12 λεπτά το λίτρο

Η Ρεπούση για τα δικαιώματα των γκέι


Συνέντευξη Τύπου για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων προγραμματίζει για σήμερα Πέμπτη η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ.


Η Ρεπούση, μαζί με την επίσης βουλευτή της ΔΗΜΑΡ Μαρία Γιαννακάκη και την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Βασιλική Κατριβάνου θα μιλήσουν την Πέμπτη στον Ιανό, για τα δικαιώματα που έχουν οι λεσβίες, οι τρανς, οι αμφί, οι γκέι και οι intersex.

Οι τρεις κυρίες θα αναπτύξουν τις πολιτικές τους θέσεις και τις δράσεις που αφορούν αυτές τις κατηγορίες ατόμων,Σύμφωνα με τον Βηματοδότη.

ΔΕΗ: Άντλησε €190 εκατ. από την ΕΤΕπ

Στην άντληση ποσού €190 εκ. από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων (ΕΤΕπ) προέβη σήμερα 29/5 η ΔΕΗ.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η χρηματοδότηση αυτή, στα πλαίσια της μακρόχρονης και άριστης συνεργασίας της ΕΤΕπ με τη ΔΕΗ, αφορά επενδύσεις εκσυγχρονισμού και αποτελεί εισροή νέων κεφαλαίων και ψήφο εμπιστοσύνης στην εταιρεία και στην ελληνική οικονομία.



Πηγή:capital.gr

"BORGEN " ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ/ΤΕΛΟΣ Γ'ΚΥΚΛΟΥ

Πολιτική σειρά παραγωγής Δανίας (DR – Danish Broadcasting Corporation)


Eπεισόδιο 10ο  ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ/Season 3/22:05

Περιγραφή επεισοδίου






Ημέρα εκλογών στη Δανία! Η Μπιργκίτε, μετά την υπεροχή της έναντι του προέδρου των Μετριοπαθών,στο ντιμπέϊτ της προηγούμενης ημέρας, έχει πολλές ελπίδες όσον αφορά στα αποτελέσματα. Όμως, η εκλογή δεν είναι το μοναδικό πράγμα στο μυαλό της. Παρότι έχει διαγνωσθεί υγιής, έχει ανακαλύψει ένα νέο εξόγκωμα δίπλα στην ουλή της εγχείρισης και παρά τις προσπάθειές της δεν έχει καταφέρει να έρθει σε επαφή με τον γιατρό της. 
Αλλά και της Κατρίνε η μέρα δεν είναι εύκολη καθώς ξυπνά στο πλευρό του Ραβν, οικονομικού συμβούλου των Νέων Δημοκρατών. Παρόλο που εδώ και καιρό υπάρχουν αισθήματα τρυφερότητας μεταξύ τους, η Κατρίνε είναι δύσκολο να αποδεχτεί τη μεγάλη διαφορά ηλικίας ανάμεσά τους αλλά και το γεγονός ότι έχει δύο μεγάλα παιδιά. Ενώ ο Ραβν ετοιμάζει το πρωινό η Κατρίνε ταραγμένη φεύγει αθόρυβα από το σπίτι. 

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα