Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Μανώλης Αναγνωστάκης: φεύγει από το Mega;

Τι ακριβώς συμβαίνει με τον Μανώλη Αναγνωστάκη και τη συνεργασία του με το Μega;
MEGA ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

Δεν είναι λίγα αυτά που ακούγονται για την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου στο Μεγάλο κανάλι. Όπως αναφέρει το tv show, το κανάλι εξασφάλισε παιδικές σειρές κινούμενων σχεδίων, με στόχο να δημιουργήσει μια νέα ζώνη, η οποία θα ενταχθεί στο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου. Από το κανάλι δεν έχει ακόμα αποσαφηνιστεί αν τα κινούμενα σχέδια θα προβάλλονται νωρίς το πρωί, κάτι που θα θέσει σε κίνδυνο την εκπομπή «mega Σαββατοκύριακο» ή θα ακολουθούν στη ζώνη 10-1.
Η εφημερίδα «Παραπολιτικά» , πάντως, αναφέρει ότι ο Μανώλης Αναγνωστάκης δε θα ανανεώσει το συμβόλαιό του και θα είναι εκείνος που θα βρεθεί εκτός Mega, αν συμβεί το συγκεκριμένο πλάνο του σταθμού, αφού ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος, έχει ενεργό ρόλο και στο δελτίο ειδήσεων.

Α. Ζερβός προς Φωτόπουλο: Διάλεξε συνδικαλισμό ή διοίκηση

Του Χάρη Φλουδόπουλου

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα απαντήσει ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ στο θέμα που έχει δημιουργηθεί από την παρουσία του στο δ.σ. της ΔΕΗ, αποκάλυψε στο περιθώριο της γενικής συνέλευσης της εταιρείας, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Αρθούρος Ζερβός. Ως γνωστόν, ο κ. Φωτόπουλος εξελέγη ως εκπρόσωπος των εργαζομένων στο δ.σ της εταιρείας.


Οργή στο ΠΑΣΟΚ κατά Βορίδη για την επίθεση στον Ανδρέα Παπανδρέου


Με σκληρές εκφράσεις απάντησαν μέσω Facebook και Twitter οι Μ. Καρχιμάκης, Φ. Γεννηματά και Δ. Καρύδης στην φράση: “Για την καταστροφή του τόπου ευθύνεται ο Ανδρέας..."


διαβάστε περισσότερα εδώ στο protothema.gr

Αύξηση στον μόνιμο πληθυσμό της Σαλαμίνας

Τα συγκριτικά στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ σχετικά με τον πληθυσμό της Σαλαμίνας για την περίοδο 2001-2011 δείχνουν κάποια αύξηση στον πληθυσμό του νησιού, μικρή αλλά όχι αμελητέα.


Συγκεκριμένα σύμφωνα με  τον συγκριτικό αυτό πίνακα, παρατηρούμε ότι:
Το 2001 ο νόμιμος πληθυσμός του νησιού ήταν συνολικά 28.385 άτομα (22.927 στον δήμο της Σαλαμίνας και 5.458 στον δήμο Αμπελακίων). Ταυτόχρονα, οι απογραφέντες ήταν τότε συνολικά 38.022 άτομα (30.962 στην δήμο Σαλαμίνας και 7.060 στον δήμο Αμπελακίων.
Το 2011 ο νόμιμος πληθυσμός του νησιού ανήλθε σε 33.491 άτομα (άυξηση 5.106 ατόμων ή 17,98%) ενώ ο πραγματικός πληθυσμός ανήλθε σε 38.959 (αύξηση 937 ατόμων ή 2.4%). Ενδιαφέρον, ωστόσο, παρουσιάζει ο μόνιμος πληθυσμός του νησιού, που ενώ το 2001 ήταν σύμφωνα με τον πίνακα 34.975 άτομα, το 2011 ανήλθε σε 39.283 (αύξηση 4.308 ατόμων ή 12.3%).

Αποκάλυψη Spiegel> Ακόμα και συνδιαλέξεις στη Γερμανία παρακολουθούσε η NSA

Τουλάχιστον 500 εκατομμύρια τηλεφωνικές συνδέσεις, ηλεκτρονικά μηνύματα και γραπτά μηνύματα κινητής τηλεφωνίας στη Γερμανία παρακολουθούσε κάθε μήνα η αμερικανική υπηρεσία ασφάλειας NSA, σύμφωνα με νέο δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού «Der Spiegel».

Οργή και θρήνος στη Ραφήνα για τον Σαμαρά> Ανάβει φωτιές η απουσία του Καραμανλή από την ομιλία του πρωθυπουργού!

Αντιμέτωπος με τρία κακουργήματα ο Παπακωνσταντίνου

Για τελευταία φορά συνεδριάζει αύριο η Προανακριτική επιτροπή για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ και την Πέμπτη κατατίθεται το πόρισμα στον πρόεδρο της βουλής έτσι ώστε την επόμενη Δευτέρα ή την Τρίτη να εισαχθεί για συζήτηση και ψηφοφορία στην Ολομέλεια.

Σύμφωνα με τον ALPHA, η πλειοψηφία θα ζητά την παραπομπή του πρώην υπουργού στο ειδικό δικαστήριο για τρία βαρύτατα κακουργήματα:

Η Νέα Δημοκρατία γίνεται Νέα Ελλάδα; Στο προσκήνιο ξανά η αλλαγή ονόματος της ΝΔ – Φούντωσε τα σενάρια η ομιλία Σαμαρά στο συνέδριο

- Το κάλεσμα ενότητας του Αντώνη Σαμαρά για τη... μεγάλη κεντροδεξιά 
- Η πρόσκληση και σε όσους έχουν... απομακρυνθεί (Καρατζαφέρης) για ενότητα 
- Γιατί ο πρωθυπουργός χρησιμοποίησε την έκφραση Νέα Ελλάδα σχεδόν 20 φορές
- Επιστρέφουν τα σενάρια για την αλλαγή ονόματος
- Το 2011 άλλαξε το λογότυπο του κόμματος και έφυγε ο παραδοσιακός πυρσός

Εγκαταλείπει τη ΝΔ ο Σαμαράς για την Νέα Ελλάδα. Σφαγή Αβραμό-Βορίδη για την ηγεσία του κόμματος που ίδρυσε ο Καραμανλής

Από τον Κάρλος

Οπως σωστά παρατηρεί και ο Σπύρος Γκουτζάνης, στο Πρώτο Θέμα, οΑντώνης Σαμαράς ετοιμάζεται για την Ελλάδα του 2021, παράλληλα με την δημιουργία νέου κόματος που κοπό έχει να αγκαλιάσει την κεντροδεξιά. Ο τίτλος του κόμματος θα είναι Νέα Ελλάδα και σ΄αυτό πρωταγωνιστικό ρόλο εκτός από τον Αντώνη Σαμαρά θα έχει και ο Γιάννης Στουρνάρας.

Φωτιά και τσεκούρι στη δικομματική για τον Ανδρέα - Το οργισμένο τηλεφώνημα Βενιζέλου σε Σαμαρά για τον Βορίδη

Χαμός για δεύτερη μέρα στη συγκυβέρνηση για τον Ανδρέα Παπανδρέου
- Αμετανόητος ο Μάκης Βορίδης για όσα είπε για τον ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ 
- Τηλεφωνική επικοινωνία του Αντώνη Σαμαρά με τον Ευάγγελο Βενιζέλο
- Κωνσταντινόπουλος: Ο Βορίδης ζητούσε να πέσει φωτιά και τσεκούρι στη ΝΔ του Καραμανλή 
- Πάγκαλος: Κρίμα, κι έχει δυνατότητες 
- Κουκουλόπουλος: Χουντοδεξιοί τότε, νεοφιλελεύθεροι τώρα έχουν αντίπαλο το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα


ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ


Η ΚΡΟΑΤΙΑ 28η ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΕΕ/Και επίσημα μέλος της ΕΕ η Κροατία

Πάγκαλος: Να αυτοκτονήσουμε αν κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ

Τη "λύση" να "αυτοκτονήσουμε όλοι μαζί του" προτείνει σήμερα ο κ. Θόδωρος Πάγκαλος αν ποτέ κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ τις εκλογές και κληθεί να συγκυβερνήσει με τον κ. Πάνο Καμμένο.

Σε συνέντευξή του στην "Καθημερινή'', αποκαλεί όλα τα στελέχη της ΔΗΜΑΡ κομμουνιστές, τον κ.Κουβέλη "επιστρέφοντα στο πολιτικό περιθώριο που τόσο του αρέσει" και εισηγείται το μοντέλο του "λουκέτου" στην ΕΡΤ να εφαρμοστεί σε όλες τις προβληματικές ΔΕΚΟ.
 

Τζορτζ Σόρος: «Πρέπει να υποστηριχθεί η διαγραφή του χρέους»

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

REAL NEWS ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 21:15 Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΟΥ ΥFSF ΣΤΟΝ ΑΝΤ1

Ποιος πιστεύετε ότι θα ανέβει απόψε στην κορυφή; 

Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ


ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ


ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ


ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ


ΕΡΤ: Άκαρπη η συνάντηση με τον Καψή/Ο Καψής για τις αποζημιώσεις στην ΕΡΤ

ΕΡΤ: Άκαρπη η συνάντηση με τον Καψή
Αποζημιώσεις, χωρίς να ληφθεί υπ' όψιν το πλαφόν, θα δοθούν στους εργαζόμενους της Δημόσιας Τηλεόρασης , δήλωσε , μιλώντας στη τηλεόραση του ΣΚΑΙ, ο αρμοδιος υφυπουργός Παντελής Καψής. Ο κ. Καψής ξεκαθάρισε ότι οι αποζημιώσεις θα δοθούν , σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία και τα ισχύοντα από την ΚΥΑ για τους δημοσιογράφους και τα προβλεπόμενα από το Ενιαίο Μισθολόγιο για τις άλλες ειδικότητες.


Ωστόσο , χωρίς αποτέλεσμα ήταν και η δεύτερη συνάντηση, που είχαν, χθες Παρασκευή, ο υφυπουργός Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης, Παντελής Καψής, με εκπροσώπους των εργαζομένων στην ΕΡΤ, με την μορφή του ενδιάμεσου φορέα να παραμένει η κύρια διαφωνία.

Σύμφωνα με τους εργαζόμενους, η πρόταση του κ. Καψή, όπως παρουσιάστηκε στη Γενική τους Συνέλευση ,αναφέρει ότι η λειτουργία του μεταβατικού σχήματος θα γίνει με 2.000 εργαζόμενους και τα κριτήρια επιλογής τους θα καθοριστούν εντός 10ημερου. Προβλέπει επίσης τη

Πως το κόμμα του Παπανδρέου θα μπορούσε να χαμηλώσει τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ στο 10%!



















Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που απόρησαν για τηνεπιθετική παρέμβαση του πρώην αρχηγού του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Παπανδρέου με αφορμή την αποχώρηση της Αριστερής Πρωτοβουλίας από το ΠΑΣΟΚ.

Ακόμη και ο Παναγιωτακόπουλος υποδέχθηκε μάλλον ψυχρά την στήριξη του Παπανδρέου.

"Παγώνουν" τα οικιακά τιμολόγια της ΔΕΗ

Παγώνουν τα οικιακά τιμολόγια της ΔΕΗ
«Πάγωμα» των τιμολογίων χαμηλής τάσης (για νοικοκυριά, επιχειρήσεις, επαγγελματίες), που απελευθερώνονται από την προσεχή, Δευτέρα, 1η Ιουλίου, ανήγγειλε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ, Α. Ζερβός μιλώντας στο περιθώριο της γενικής συνέλευσης των μετόχων, που συνεδρίασε σήμερα στην Αθήνα. Παράλληλα, αναμένονται μειώσεις της τάξης του 15 % στα βιομηχανικά τιμολόγια μέσης τάσης, καθώς και ελάφρυνση των τιμολογίων στην υψηλή τάση (μεγάλες βιομηχανίες) μετά την ψήφιση σχετικής νομοθετικής ρύθμισης και τις διαπραγματεύσεις, που έχουν μεσολαβήσει μεταξύ της ΔΕΗ και των επιχειρήσεων.

Ποιοι δικαιούνται φέτος επιδότηση διακοπών

του Νικόλα Γεωργιακώδη


 Με μότο το «Φθηνές διακοπές για τις οικονομικά ασθενέστερες κοινωνικές ομάδες», παρουσιάστηκε και φέτος το πρόγραμμα τουρισμός για όλους του ΕΟΤ.

Μ. Σάλλας: Ανάγκη αλλαγής της δομής εξυπηρέτησης του χρέους

Την ανάγκη «αναδιαπραγμάτευσης» του δημόσιου χρέους θεσμικά, όταν και όπως πρέπει, αξιοποιώντας τις προβλεπόμενες στο τελευταίο μνημόνιο ρήτρες για τη ρύθμιση του, σε συνάρτηση με την επίτευξη των δημοσιονομικών στόχων, τόνισε ο πρόεδρος του ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς, Μιχάλης Σάλλας, μιλώντας στη γενική συνέλευση του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΕΕ).

Στην ομιλία του ο κ. Σάλλας υπογράμμισε ότι θα πρέπει να επαναδιατυπωθεί η δομή και αρχιτεκτονική εξυπηρέτησης του χρέους, έτσι ώστε να αφήνει περιθώριο αναπτυξιακών δαπανών που θα οδηγούν και στην απόλυτη ασφάλεια εξυπηρέτησης του και παρέθεσε έναν αριθμό βημάτων προς αυτή την κατεύθυνση.

Αναλυτικά ο κ. Σάλλας ανέφερε τα εξής:διαβάστε εδώ στο capital.gr




Προγράμματα εθελουσίας εξόδου έως 3250 εργαζομένων, κόστους 250 εκατ ανακοινώνουν προσεχώς οι τράπεζες – Εθνική πάνω από 1200 εργαζόμενους, Πειραιώς περίπου 1200-1400, Eurobank έως 300 και Alpha 250-350 εργαζομένους

Προγράμματα εθελουσίας εξόδου έως 3250 εργαζομένων ανακοινώνουν προσεχώς οι τράπεζες.
Σύμφωνα με τραπεζικές πηγές, οι ελληνικές συστημικές τράπεζες έχουν υποβάλλει στο ΤΧΣ σχέδια αναδιάρθρωσης και μείωσης λειτουργικού κόστους που περιλαμβάνουν και εθελούσιες εξόδους. 

Οι τράπεζες ήδη επεξεργάζονται σχέδια ώστε να συγκεκριμενοποιήσουν τις προτάσεις τους όσον αφορά την μορφή των προγραμμάτων εθελουσίας εξόδου δηλαδή πόσοι εργαζόμενοι θα συμπεριλαμβάνονται, το κόστος των προγραμμάτων αυτών και άλλα. 

Όλοι οι φόροι που πρέπει να πληρώσουμε μέχρι το τέλος του χρόνου

- Έχει ήδη αρχίσει η έκδοση λογαριασμών της ΔΕΗ με το χαράτσι
- Μέσα στον Ιούλιο θα πάρουν το εκκαθαριστικό με την πρώτη δόση, όσοι έχουν υποβάλει δηλώσεις
- Μέχρι το τέλος του άλλου μήνα θα έχουν αποσταλεί τα εκκαθαριστικά με τον ΦΑΠ του 2011 και του 2012 

ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ


Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ


ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ


Εκτενές φωτορεπορτάζ από το 9ο Συνέδριο της ΝΔ

Σήμερα εορτάζουν οι Άγιοι Πέτρος και Παύλος Πρωτοκορυφαίοι Απόστολοι

Σταύρωσις εἷλε κήρυκα Χριστοῦ Πέτρον,
Τομὴ δὲ Παῦλον, τὸν τεμόντα τὴν πλάνην.
Τλῆ ἐνάτῃ Σταυρὸν Πέτρος εἰκάδ' ἄορ δέ γε Παῦλος.













Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Ασύμφορος ο λιγνίτης για τη ΔΕΗ και τα πορτοφόλια μας…

Εάν η χώρα μας παραμείνει πιστή στις δικές της δεσμεύσεις ως προς την ενεργειακή της πολιτική για τις επόμενες τρεις δεκαετίες, η επένδυση της ΔΕΗ στις δύο νέες λιγνιτικές μονάδες (Πτολεμαΐδα-5 και Μελίτη-2) αποδεικνύεται ζημιογόνα και με οικονομικούς όρους. Η ΔΕΗ κινδυνεύει μάλιστα να μην πετύχει καν απόσβεση των επενδύσεών της, σύμφωνα με νέα επιστημονική έκθεση του WWF Ελλάς.

ΞΑΦΝΙΚΗ ΑΔΙΑΘΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΝΩ ΜΙΛΟΥΣΕ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΝΔ

Ζήτησε συγγνώμη και διέκοψε την ομιλία του για λίγα λεπτά

ΒΙΝΤΕΟ-Η στιγμή της διακοπής της ομιλίας του Αντώνη Σαμαρά
Διέκοψε την ομιλία του στο 9ο συνέδριο της ΝΔ, ο Αντώνης Σαμαράς λόγω αδιαθεσίας.
"Θα ζητήσω συγγνώμη, πρέπει να κάτσω για δύο λεπτά", είπε ο Πρωθυπουργός πριν κατέβει από το βήμα.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Πρωθυπουργός ταλαιπωρείται εδώ και λίγες ημέρες από γαστρίτιδα και είχε ανεβασμένη πίεση. Πάντως ο Αντώνης Σαμαράς βρίσκεται στον χώρο του Συνεδρίου.

Αλλαγές στο STAR


Πάντα με γνώμονα την αντικειμενική ενημέρωση σε όλους τους τομείς ενδιαφέροντος των τηλεθεατών, πολιτική, οικονομία, πολιτισμός, αθλητισμός, αποφασίστηκε η αναδιοργάνωση του ειδησεογραφικού τομέα του Star.

Οι νέες ρυθμίσεις είναι οι εξής και θα ξεκινήσουν από Δευτέρα 1/7/2013:

Σκληρή επίθεση Σπανουδάκη στο πολιτικό σύστημα

ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ ΟΠΑΠ;

Alyona Lanskaya :"Solayoh" (Belarus)

Η Alyona Lanskaya είναι μια αληθινή διασημότητα στην τηλεόραση της Λευκορωσίας. Στην τρίτη της προσπάθεια, κέρδισε να εκπροσωπήσει τη χώρα της στο φετινό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.Εμφανίστηκε στην 8η θέση του Τελικού και συγκέντρωσε  48 βαθμούς καταλαμβάνοντας την 16η θέση.Παρόλο που δεν πήγε καλά στο διαγωνισμό, το τραγούδι έχει γίνει το hit του καλοκαιριού σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία.

ΦΡΕΣΚΟ ΓΑΛΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Περίπου ένα εκατομμύριο μπουκάλια με φρέσκο γάλα της Αμερικάνικης Γεωργικής Σχολής Θεσσαλονίκης πωλούνται κάθε χρόνο . Η φρεσκάδα, η γεύση και η εμφάνιση του γάλακτος θεωρούνται ανώτερα από τους καταναλωτές, μερικοί από τους οποίους το χρησιμοποιούν για δεκαετίες. Η σύνδεση του γάλακτος με το όνομα της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής και το κοπάδι με αγελάδες φυλής Holstein που αυτή διατηρεί, εξηγεί περαιτέρω την πρωτιά στην αγορά του γάλακτος.

Δημόσιο: απολύσεις 6.000 συμβασιούχων... για αρχή – Μπήκαν και τα ΕΛ.ΤΑ. στο στόχαστρο

- Ως και 1.000 απολύσεις υπαλλήλων προβλέπονται στα Ελληνικά Ταχυδρομεία μέσα στο 2013
- Εντός τριών μηνών οι δίκες για την ανατροπή προσωρινών διαταγών των συμβασιούχων του Δημοσίου
- Απολύσεις με αναδιάρθρωση εν λειτουργία στα Αμυντικά Συστήματα

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΩΝ

Από σήμερα, Παρασκευή 28 Ιουνίου, ως και την Παρασκευή 12 Ιουλίου, θα μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων και των ΕΠΑΛ το μηχανογραφικό τους δελτίο (ΜΔ) μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσηςexams.minedu.gov.gr.

Νεοπροσλαμβανόμενοι: Από μηδενική βάση ωράριο, άδειες

Εργασία 6 ημέρες την εβδομάδα (αντί του πενθήμερου), μικρότερες «έξτρα» άδειες και παροχές (στα επίπεδα της ΕΓΣΣΕ) θα ισχύουν για τους νεοπροσλαμβανόμενους σε κλάδους στους οποίους έχει λήξει και δεν ισχύει η κλαδική σύμβαση εργασίας, εφόσον υπογράψουν ατομικές συμβάσεις.

Παιχνίδι για τρεις η διεκδίκηση του Ταμιευτηρίου

της Αναστασίας Παπαϊωάννου
Η ενεργοποίηση του data room σήμερα ανοίγει και επίσημα τη διαδικασία πώλησης του ΤΤ. Οι ελληνικές υποψηφιότητες και το «κόψιμο» των hedge funds. Πώς θα κινηθούν ΕΤΕ, Alpha και Eurobank. Γιατί αναμένεται σκληρή μάχη.

Ξεκινά η διαδικασία πώλησης του νέου Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου καθώς ασφαλείς πληροφορίες του Euro2day.gr αναφέρουν ότι σήμερα το απόγευμα ανοίγει το data room διάθεσης των οικονομικών στοιχείων του ΤΤ προς τις ενδιαφερόμενες τράπεζες.

Τσίπρας κατά Δαυίδ: Έκαναν πρόεδρο στη Eurobank αυτόν που δεν πλήρωνε τα δάνειά του στην τράπεζα

Θα φέρουμε το θέμα στη Βουλή – Οι υπεύθυνοι θα λογοδοτήσουν στον ελληνικό λαό

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ


Καταρρέουν δύο παραδοσιακά συγκροτήματα εάν μέσα στον επόμενο χρόνο δεν βγούμε από το ευρώ!

Καταρρέουν δυο παραδοσιακά δημοσιογραφικά συγκροτήματα της χώρας σε περίπτωση που μέσα στον επόμενο χρόνο δεν βγούμε από το ευρώ!
Ο ιλιγγιώδης δανεισμός τους και οι κλειστές στρόφιγγες των τραπεζών δεν αφήνουν κανένα περιθώριο επιβίωσης. Στο μεταξύ η Τρόικα ζήτησε να γίνει εξονυχιστικός  έλεγχος σε όλα τα δάνεια των τραπεζών προς τα ΜΜΕ.
Μπροστά στο φάσμα της κατάρρευσης οι μηντιάρχες της μεταπολίτευσης επιχειρούν με κάθε τρόπο να εκβιάσουν την επιστροφή στη δραχμή. Σ΄αυτή την κατεύθυνση και τα νέα κόμματα που κυοφορούνται.
Μάλιστα μην εκπλαγείται αν στο επόμενο διάστημα δείτε έναν πρώην πρωθυπουργό που-σύμφωνα με τον ίδιο-τον έριξαν οι νταβατζήδες αίφνης να γίνεται ξανά το αγαπημένο τους παιδί.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΡΙΟ


ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα