Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Ήρθανε οι φουσκωτοί μπράβοι του οικουμενισμού... Υπό στενή παρακολούθηση το κονάκι

Γιατί μετά την σώφρονα αποχώρηση των αστυνομικών δυνάμεων - το λέμε προς τιμή του Σώματος και της Πολιτείας - το αντιπροσωπείο μας τώρα περιβάλλεται απο ομάδα "φουσκωτών“ που παρατηρούν το κτίριο μας και βγάζουν φωτογραφίες; Μήπως οι γείτονες ψευδο-εσφιγμενίτες ετοιμάζουν και τέταρτο τραμπουκισμό;


Εκ του αντιπροσωπείου της παλαιάς αδελφότητος
Ιερομόναχος Σάββας Εσφιγμενίτης.

Στη δημοσιότητα η λίστα με τους 2.122 εκπαιδευτικούς που μπαίνουν σε διαθεσιμότητα - Ανάμεσά τους ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ

- Δεν εξαιρούνται τελικά από τη διαθεσιμότητα οι κάτοχοι μεταπτυχιακών και διδακτορικών τίτλων
- Εξαιρούνται οι 25 εκπαιδευτικοί που εργάζονται στην Σιβιτανίδειο Σχολή
- To 60% αυτών των εκπαιδευτικών θα καλύψει τα κενά στον χώρο της Υγείας

Ο ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΑΠΟ ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΑ

Οι ατελείωτες διακοπές - πρόκληση του Γιώργου Παπανδρέου

Την ώρα που για το 75% των Ελλήνων οι διακοπές πλέον φαντάζουν πολυτέλεια ενώ μετά βίας θα απολαύσουν τη θάλασσα σε κοντινές παραλίες, ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, ο άνθρωπος που έφερε στη χώρα τα μνημόνια και τους δανειστές κάνει διακοπές διαρκείας απολαμβάνοντας όλα αυτά που στέρησε από του Έλληνες.

Ο εφτάψυχος Κουρής ανοίγει ξανά το Alter

Επιμένει σε νέο “κούρεμα” του ελληνικού χρέους το ΔΝΤ

"Βλέπει" περαιτέρω μείωση μισθών 7% φέτος και 1,5% το 2014 για να επιτευχθούν οι στόχοι - Προβλέπει ύφεση 4,5% την τρέχουσα χρονιά και οριακή ανάπτυξη 0,6% το 2014

"Έχει κλείσει για το Πατριαρχείο το θέμα της Μονής Εσφιγμένου"

"Το θέμα της εν λόγω Μονής έχει πλέον κλείσει για το Οικουμενικό Πατριαρχείο διά της αποστολής Εξαρχίας στην Ιερά Κοινότητα. Η εφαρμογή της αποφάσεως υπόκειται στην Εξουσία του Ελληνικού Κράτους. Ευχόμεθα η εκτέλεσις της αποφάσεως να υλοποιηθεί εν ειρήνη".

Τη δήλωση αυτή έκανε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου του Οικουμενικού Πατριαρχείου, π. Δοσίθεος Αναγνωστόπουλος, κληθείς να σχολιάσει τις εξελίξεις στο Άγιον Όρος μετά την ένταση που επικράτησε την περασμένη Δευτέρα όταν μοναχοί της Παλαιάς Αδελφότητας της Μονής Εσφιγμένου απέτρεψαν την επίδοση δικογράφου για την εκκένωση του αντιπροσωπείου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ/enikos.gr

Η Χορωδία της ΔΕΗ -ΔΕΔΔΗΕ στη Νάξο/ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Με τις καλύτερες εντυπώσεις έμειναν όσοι παρακολούθησαν το βράδυ του Σαββάτου στη Νάξο τη μουσική συναυλία από τη Χορωδία της ΔΕΗ,που διοργάνωσε το ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, στο Δημοτικό Θέατρο «Ιάκωβος Καμπανέλλης»

Χειροκροτήθηκε θερμά η Χορωδία της ΔΕΗ στη Νάξο

Έκθεση ΔΝΤ: Είστε ανίκανοι να εισπράξετε φόρους! Κάντε το αλλιώς θα γίνουν νέες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις!

- Δεν δέχονται να ακούσουν για κατάργηση του χαρατσιού από τον λογαριασμό της ΔΕΗ
- Η έκθεση της τρόικα προβλέπει ύφεση 4,5% το 2013 και οριακή ανάπτυξη 0,6% το 2014
- Η επόμενη αξιολόγηση της τρόικας θα είναι στις 29 Σεπτεμβρίου

Ο ΠΑΠΑΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΑΒΑΤΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ!!!

Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΙΧΟΚΟΛΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΣΠΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΩΝ 130 ΜΟΝΑΧΩΝ, ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΖΟΥΝ ΕΚΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 70 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ...

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ (ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ), ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΚΑΛΟΓΕΡΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ 7 ΗΜΕΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΜΟΝΑΧΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΡΩΙΚΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ...

Ο Μητροπολίτης Πειραιώς και Σαλαμίνος (ΓΟΧ) κ. Γερόντιος για το Θέμα της Μονής Εσφιγμένου

Στην Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς και Σαλαμίνος εορτάστηκε σύμφωνα με το πάτριο εορτολόγιο η Αγία Μαρίνα...
Κατά την ομιλία του προς τους παρισταμένους πιστούς και εκπροσώπους των τοπικών αρχών, ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στον τιτάνιο αγώνα της αδελφότητος της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου Αγίου Όρους που κόντρα σε όλους εξακολουθεί να βροντοφωνάζει το «Ορθοδοξία ή Θάνατος» όχι για χάριν εντυπώσεων αλλά ως πραγματικό βίωμα.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Γερόντιος κάλεσε την Πολιτεία να παύσει την άδικη και εκδικητική δίωξη κατά των Εσφιγμενιτών οι οποίοι ουδέποτε προκάλεσαν το παραμικρό πρόβλημα παρά τις συνεχείς προκλήσεις που δέχονται σε καθημερινή σχεδόν βάση.

ΥΠΟΙΚ-Διευκρινίσεις για τον ΦΠΑ


Η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων διευκρινίζει ότι η σχετική εγκύκλιος για την μείωση ΦΠΑ στην εστίαση, σύμφωνα με το Κοινοτικό Δίκαιο είναι σαφής και ολοκληρωμένη.

Το υπουργείο Οικονομικών σε ανακοίνωσή του διευκρινίζει τα εξής:

Η παράδοση των αναψυκτικών υπάγεται στον κανονικό συντελεστή ΦΠΑ (23%) σε όλες τις πράξεις που αφορούν την αλυσίδα διανομής τους (εισαγωγή, παραγωγή, χονδρική πώληση, λιανική πώληση) από οποιασδήποτε μορφής επιχείρηση  (π.χ. σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ, περίπτερα, κυλικεία, κλπ.). Ο συντελεστής αυτός ισχύει από 1.9.2011, σύμφωνα με το άρθρο 34 του ν. 3986/2011.

Κυρ. Μητσοτάκης: Τον τελευταίο μήνα απολύθηκαν 104 δημόσιοι υπάλληλοι

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ


ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ


ΕΘΝΟΣ


ΤΑ ΝΕΑ


ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΠΙΘΑΡΙ ΡΕΣΤΗ


Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ "ON LINE" ΤΟ ΖΩΝΤΑΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ Η ΕΡΤ

Λυπάμαι ειλικρινά που δεν έχουμε αντιληφθεί ακόμα τι ακριβώς διακυβεύεται με το κλείσιμο της ΕΡΤ, είναι μέσα στα σχέδια λοιπόν των παγκοσμιοποιητών η εξαφάνιση των εθνικών τηλεοράσεων και γι' αυτό η αλληλεγγύη της European Broadcasting Union (EBU) και η ανησυχία των ευρωπαϊκών λαών. Να σκεφτούμε λίγο πως ο παγκόσμιος δικτάτορας (αντίχριστος) θα ήθελε την παγκόσμια κοινωνία άβουλη και απόλυτα ελεγχόμενη, χωρίς εθνικές ή θρησκευτικές χροιές. Η τηλεόραση διαμορφώνει την κοινή γνώμη και είδαμε τα αποτελέσματα αυτής της διαμόρφωσης και παθητικοποίησης του Ελληνικού λαού μέσω των παράνομων ιδιωτικών παρακάναλων της διαπλοκής και διαφθοράς στη χώρα μας. Είναι ανατριχιαστικό του τι θα συμβεί εάν χάσουμε την εθνική τηλεόραση την μόνη νόμιμη στην Ελλάδα και ενημερωνόμαστε από ένα νέο κανάλι κρατικής προπαγάνδας της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Όλοι πρέπει να δείτε τι σημαίνουν ψηφιακά κανάλια και η διαχείριση τους και από ποιούς; Επιτέλους αυτοί έχουν μελετήσει επί δεκάδες χρόνια την ψυχολογία των μαζών, τα σχέδια τους είναι μπροστά από τις δικές μας αντιδράσεις, τα έχουν όλα "προβλέψει' προκειμένου να μας καθυποτάξουν, οι λίγοι τους πολλούς. Παίζουν και στα δύο ταμπλό, παντού έχουν τους δικούς τους ανθρώπους, ο στόχος τους είναι σαφής, και εμείς είμαστε πρόβατα χωρίς ποιμένα; Όχι φυσικά, γιατί ενώ έχουν φροντίσει να ελέγχουν τα πάντα η ανθρώπινη ψυχή είναι από Τον Θεό ελεύθερη και απρόβλεπτη, είναι λοιπόν μια ευκαιρία, από τις τελευταίες ίσως, να ενώσουμε τις φωνές μας και να αντισταθούμε εσωτερικά και εξωτερικά σε αυτό που θέλουν να μας κάνουν και δεν είμαστε, σκλάβους!!! http://www.youtube.com/watch?v=AKH8LIu6yNA

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ετοιμάζονται να πάρουν και το Μοναστήρι μετά το Κονάκι

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ 36 ΑΝΤΡΕΣ ΤΩΝ ΕΚΑΜ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΣΕΣ ΤΩΝ ΟΠΚΕ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ 80...ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΟΥΝΙΜΑΚ ΚΑΙ ΠΛΗΡΕΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΕΜΑΣ ΕΔΩ ΣΤΟ ΚΟΝΑΚΙ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ!!!

ΟΣΟΙ ΑΔΕΡΦΟΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΤΕ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΣΤΕ.

ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ή ΘΑΝΑΤΟΣ


Παραιτήθηκε η 28χρονη σύντροφος του Κεδίκογλου


Σε παραίτηση οδηγήθηκε η σύντροφος του κυβερνητικού εκπροσώπου μετά την αποκάλυψη ότι είχε διοριστεί μετακλητή υπάλληλος στο πολιτικό του γραφείο, σύμφωνα με δημοσίευμα των Παραπολιτικών. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ η 28χρονη οικονομολόγος Αδαμαντία Κόλλια αποχώρησε για λόγους ευθιξίας παρά το γεγονός ότι είχε ανάγκη από τα 700 ευρώ που ελάμβανε για τη θέση που κατείχε. Η κ. Κόλλια διορίστηκε τον περασμένο Μαϊο και απασχολούνταν από το πρωί έως το βράδυ στο γραφείο του κ. Κεδίκογλου.


Πού μειώνεται ο ΦΠΑ σε 13% και πού παραμένει στο 23%

Μπέρδεμα από τις εξαιρέσεις στην εφαρμογή του μέτρου για τη μείωση του ΦΠΑ – Θα ισχύσει σε καφενεία, καφετέριες, ψητοπωλεία, εστιατόρια – Στο 23% παραμένει ο ΦΠΑ σε μπαρ και κέντρα διασκέδασης όπου πωλείται αλκοόλ
διαβάστε εδώ στο protothema.gr

ΤΑΙΠΕΔ: Υπεγράφη η σύμβαση για τα λαχεία

Υπεγράφη, σήμερα, από το ΤΑΙΠΕΔ και την εταιρεία «Ελληνικά Λαχεία Α.Ε», η σύμβαση παραχώρησης του αποκλειστικού δικαιώματος παραγωγής, λειτουργίας, κυκλοφορίας, προώθησης και διαχείρισης των Κρατικών Λαχείων για χρονική περίοδο 12 ετών, σύμφωνα με ανακοίνωση του Ταμείου.

Στην εταιρεία «Ελληνικά Λαχεία Α.Ε» συμμετέχουν οι εταιρείες OPAP Investment Limited (67%), Intralot Lotteries Limited (16,5%) και Scientific Games Global Gaming S.à.r.l (16,5%).

Η σύμβαση παραχώρησης έχει ήδη εγκριθεί από το Ελεγκτικό Συνέδριο και θα εισαχθεί άμεσα προς κύρωση από τη Βουλή των Ελλήνων, ενώ τελεί υπό την έγκριση των Αρχών Ανταγωνισμού Ελλάδας και Κύπρου.

Στα συνολικά οικονομικά ανταλλάγματα για το Ελληνικό Δημόσιο συμπεριλαμβάνονται η εφάπαξ καταβολή 190 εκ. € σε μετρητά, και ελάχιστα εγγυημένα έσοδα για το Δημόσιο (για την 12ετία) ύψους 580 εκ. €, ήτοι συνολικά τουλάχιστον 770 εκ. €.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΟΥ CAPITAL.gr

Αγαπητέ κ. Στούπα,

συγχαρητήρια για τις τεκμηριωμένες απόψεις σας. Ακολουθούν κάποιες προτάσεις από ένα συνταξιούχο μηχανικό του ιδιωτικού τομέα.

Προς κάθε αρμόδιο

1. Καμία απόλυση δημοσίου υπαλλήλου.

2. Όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι ανά δύο εβδομάδες (10 εργάσιμες) παίρνουν υποχρεωτικά μία ημέρα άδεια άνευ αποδοχών κυκλικά.

3. Αν έχουμε 700.000 δ/υ, αυτομάτως είναι σα να απολύουμε το 10%, δηλαδή 70.000, με το αντίστοιχο όφελος του Δημοσίου που συνεπάγεται.

4. Όταν, από σήμερα οι νομίμως αποχωρούντες στην σύνταξη δ/υ, φτάσουν τις 70.000, το μέτρο καταργείται. Αυτό μπορεί να πραγματοποιηθεί και σταδιακά. 

διαβάστε περισσότερα εδώ στο capital.gr

Ο Ant1 «έκοψε» την κροατική σειρά «Στα κύματα του έρωτα»

Τι συνέβη με την κροατική σειρά «Στα κύματα του έρωτα»; Δεν θα την ξαναδούμε στην prime time ζώνη;

Ο σταθμός του Αμαρουσίου αποφάσισε να βάλει την σειρά άλλη ώρα και άλλη μέρα! Πότε θα την βλέπουμε;

Στις 6 το πρωί του Σαββάτου και της Κυριακής! Ναι καλά διαβάσατε, αν θέλετε να βλέπετε την κροατική σειρά πρέπει να ξυπνάτε από τα άγρια χαράματα. Και στη θέση της σειράς, από σήμερα θα βλέπουμε την κωμική σειρά Γιάννης Ο Όμορφος, με τον Γιάννη Σερβετά! Ο λόγος που συνέβη αυτή η αλλαγή είναι τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης!

ΠΗΓΗ :gossip-tv.gr

Η προπαγάνδα των υπηρετών της Νέας Τάξης Πραγμάτων δεν έχει όρια... (φώτο)

Από χτες όλα τα εκκλησιαστικά πρακτορεία ειδήσεων ανάρτησαν την φωτογραφία ενός μοναχού της Μονής Εσφιγμένου να κρατά μια μολότοφ... αλλά δεν μας έδειξαν άλλες φωτογραφίες, ή βίντεο έστω κι από κινητό με το που έπεσε η μολότοφ και τι ζημιές προκάλεσε... Και αναρωτιόμαστε για να αναρτήσουν αυτή την photoshop φωτογραφία πόσα πήραν κι από ποιους; ... 
Δεν μπορεί εκκλησιαστικά site να προωθούν ειδήσεις του αιρετικού πάπα και να βρίζουν και να διώκουν όποιον ομολογεί την Ορθοδοξία... 
Δεν μπορεί να λες είμαι Ορθόδοξος και στηρίζω την δίωξη Ορθοδόξων μοναχών... 

Ο Μοναχός βγήκε από το παράθυρο και φώναζε κουνώντας το χέρι του, στους μπράβους του πατριάρχη και των κατσουλιέριδων: Σταματήστε θα μας γκρεμίσετε το κονάκι μας... θα έχουμε θύματα... 

Πήραν την φωτογραφία και πρόσθεσαν στο photoshop το μπουκάλι με την μολότοφ, για να πουν ότι απειλήθηκε η ζωή τους και ανενόχλητοι να μπουκάρουν στο κονάκι της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου...
Αυτά είναι τα σκοτεινά σχέδια της Νέας Τάξης Πραγμάτων... 

Ιδού: 


Δεν θα πιστεύετε πόσα χρήματα παίρνει η Τζόυς Ευείδη για κάθε επανάληψη του Καφέ της Χαράς!!!!

H Τζόυς Ευείδη σε συνέντευξη που έδωσε αναφέρθηκε στα χρήματα που λαμβάνει από κάθε επανάληψη της επιτυχημένης σειράς "Καφέ της Χαράς".

Οικονομικά βρίσκεσαι εκεί που βρίσκεται ο μέσος Έλληνας;

Δεν υπάρχει πια μέσος Έλληνας. Υπάρχει αυτός που έχει λεφτά και ο λαουτζίκος, διότι αυτό ήταν το σχέδιο εξαρχής: να γίνουμε φτηνά εργατικά χέρια στην Ευρώπη.

Σκληρές αλήθειες για τον Ελληνάρα και τις ηγεσίες μας από την Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ

ΑΔΜΗΕ: Μόλις 2 χρόνια ζωής είχε το μοντέλο ΙΤΟ

Του Χάρη Φλουδόπουλου


Ο ενεργειακός νόμος 4001 δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ στις 22 Αυγούστου του 2011. Ήταν ο νόμος μέσω του οποίου η Ελλάδα ενσωμάτωνε το λεγόμενο 3ο ενεργειακό πακέτο που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει τον διαχωρισμό των εταιρειών παραγωγής ενέργειας με τις εταιρείες που διαχειρίζονται τα δίκτυα. Για την εκπόνηση του πολυσέλιδου κειμένου του νόμου είχαν προηγηθεί πολύμηνες συσκέψεις στο ΥΠΕΚΑ, υπό την ηγεσία της τότε υπουργού Τ. Μπιρμπίλη, με τη συμμετοχή συνεργατών της και ηγετικών στελεχών της ΔΕΗ, η οποία είχε σημαντικό συμφέρον με δεδομένο ότι τα δίκτυα μεταφοράς και διανομής ηλεκτρισμού της ανήκουν. Τότε λοιπόν –και παρά τις έντονες αντιδράσεις και αντιρρήσεις που είχαν εκφράσει φορείς της αγοράς αλλά και οι ιδιώτες ανταγωνιστές της ΔΕΗ– καταργήθηκε το μοντέλο του ΔΕΣΜΗΕ που ίσχυε και δημιουργήθηκε το δαιδαλώδες σχήμα του ΑΔΜΗΕ (θυγατρική ΔΕΗ δίκτυα μεταφοράς), ΔΕΔΔΗΕ (θυγατρική ΔΕΗ δίκτυα διανομής) και ΛΑΓΗΕ (ανεξάρτητος λειτουργός αγοράς).




Έως το 2016 η έκτακτη εισφορά αλληλεγγύης


-Ισχύει για τα εισοδήματα άνω των 12.000 ευρώ-Από 1% έως 4% ο συντελεστής-Εξαιρούνται οι εγγεγραμμένοι στον ΟΑΕΔ μακροχρόνια άνεργοι και όσοι λαμβάνουν επίδομα ανεργίας

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ


ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ


Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

ΕΚΤΑΚΤΟ----ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΠΡΟΣ ΟΣΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΜΕΣΑ...

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ, ΓΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΚΟΝΑΚΙΟΥ...
ΈΚΤΑΚΤΟ!!!!!!! ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ...ΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ.
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ....

για Συνεχή ενημέρωση κάντε κλικ εδώ neolaia-esfigmenou.blogspot.gr/

Δείτε το βίντεο από την επέμβαση από το newsit.gr


Οκτώ στους δέκα φορολογούμενους δεν λαμβάνουν εκκαθαριστικό

Του Σπύρου Δημητρέλη 

Μαζικό μπλόκο στην έκδοση εκκαθαριστικών σημειωμάτων φόρου εισοδήματος φυσικών προσώπων έχει βάλει στο taxisnet το υπουργείο. Σε οκτώ από τις δέκα δηλώσεις που υποβάλλονται δεν εκδίδεται άμεσα εκκαθαριστικό σημείωμα, ενώ περίπου ένας στους δέκα καλείται στην εφορία προκειμένου να προσκομίσει τα δικαιολογητικά της φορολογικής δήλωσης. Το αποτέλεσμα είναι να έχει ήδη αρχίσει να δημιουργείται το αδιαχώρητο στα τμήματα Εισοδήματος των εφοριών που υποδέχονται τους φορολογούμενους με τα δικαιολογητικά ανά χείρας ενώ καθυστερείς σημαντικά και η έκδοση των εκκαθαριστικών και η βεβαίωση του φόρου εισοδήματος με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τα δημόσια έσοδα. 

Ας δούμε όμως αναλυτικά το τι αντιμετωπίζουν οι φορολογούμενοι με την υποβολή της φορολογικής δήλωσης/εδώ στο capital.gr



Ανοίγει ο δρόμος για την ιδιωτικοποίηση της ΕΥΔΑΠ - Αίρονται και τα τελευταία «εμπόδια» - Συμψηφισμός οφειλών με το Δημόσιο - Περικοπές στο εφάπαξ των 2.478 υπαλλήλων

Ειδικότερα, τον συμψηφισμό οφειλών της ΕΥΔΑΠ και του Δημοσίου προβλέπει τροπολογία που κατέθεσαν οι υπουργοί Οικονομικών, Υποδομών και Τουρισμού στο νομοσχέδιο για την αναδιοργάνωση του ΕΟΤ.

Συγκεκριμένα, παρέχεται η εξουσιοδότηση για τον προσδιορισμό με Κοινή Υπουργική Απόφαση ληξιπρόθεσμων οφειλών μέχρι τις 30 Ιουνίου 2013 του Δημοσίου προς την ΕΥΔΑΠ από έργα υποδομής, κατασκευής έργων ύδρευσης ΝΠΔΔ, κατασκευής και συντήρησης έργων αντιπλημμυρικής προστασίας κ.λπ., καθώς και μη φορολογικών οφειλών της ΕΥΔΑΠ προς το Δημόσιο.
Τυχόν οφειλές που θα προκύψουν θα καλυφθούν από ειδική πίστωση που υπάρχει στον κρατικό προϋπολογισμό για την εκκαθάριση των ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων των φορέων της Γενικής Κυβέρνησης.

Κρατερός και Κατερίνα στη θέση της Ναταλίας

Η Ναταλία φεύγει, η Κατερίνα και ο Κρατερός έρχονται! Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες στα τηλεοπτικά δρώμενα και οι αλλαγές διαδέχονται η μία την άλλη. Έτσι χθες το μεσημέρι έσκασε σαν βόμβα στα δημοσιογραφικά γραφεία πως την κεντρική θέση στον καναπέ του "Μεσ στην καλή χαρά" θα πάρουν τη νέα σεζόν, αντί της Ναταλίας Γερμανού, η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης.

Νησιά με θέα: 10 μαγευτικές φωτογραφίες

ΘΕΑ ΠΟΥ ΚΟΒΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΗΣ ΧΟΖΟΒΙΩΤΙΣΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΜΟΡΓΟ
Οποιαδήποτε φωτογραφία και αν βγάλεις σε κάποιο ελληνικό νησί από ψηλά, η θέα είναι πανέμορφη. Πόσο μάλλον όταν αυτή η φωτογραφία είναι το ηλιοβασίλεμα στη Σαντορίνη ή το απέραντο γαλάζιο της Αμοργού. Συγκεντρώσαμε λοιπόν σε μια Photo Gallery όλες εκείνες τις φωτογραφίες από θέα σε ελληνικά νησιά και την μοιραζόμαστε μαζί σας. Εσείς ποια θεωρείτε ότι είναι η καλύτερη; 

δείτε εδώ στο in2life.gr

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑ: Ποιος είμαι εγώ που θα κρίνω τους ομοφυλόφιλους ιερείς;

Το δρόμο για την αποδοχή ομοφυλόφιλων ιερέων στους κόλπους της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας άνοιξε με χαρακτηριστική δήλωσή του ο Πάπας Φραγκίσκος, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε κατά την επιστροφή του στο Βατικανό από την Βραζιλία.

Σε ερωτήσεις δημοσιογράφων κατά την πρώτη του συνέντευξη Τύπου από την ημέρα που εξελέγη στον παπικό θώκο, ο ποντίφικας ερωτήθηκε για το ευαίσθητο θέμα του πώς θα αντιδρούσε εάν μάθαινε ότι κάποιος κληρικός είναι ομοφυλόφυλος.

Ο Καπερνάρος για την αστυνομική επέμβαση στη Μονή Εσφιγμένου


Ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, εξέδωσε ανακοίνωση για όσα συνέβησαν στη Μονή Εσφιγμένου.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

"Ουδέποτε σε εκτέλεση απόφασης ασφαλιστικών μέτρων ιδιωτικής διαφοράς δεν παραστάθηκαν τα ΜΑΤ, μπουλντόζες και εισαγγελείς. Αυτά συμβαίνουν σήμερα, μόνον εναντίον της Μονής Εσφιγμένου στο Άγιο Όρος.

Όμως, πρέπει να γνωρίζει ο ελληνικός λαός ότι η πολιτική απόφαση αυτή, στηρίζεται σε λόγους που αφορούν οικονομικά συμφέροντα και μόνον. Οι συνέπειες από αυτή την εκτέλεση σκοπιμοτήτων εις βάρος των Μοναχών της Μονής Εσφιγμένου βαρύνουν, αποκλειστικά, την κυβέρνηση και τον Δένδια". 

ΠΗΓΗ :enikos.gr

Η Ευρώπη έκανε σφάλματα για την Ελλάδα, είπε ο Ιταλός πρωθυπουργός

Aιτήσεις για ρύθμιση οφειλών

Σε λειτουργία είναι η εφαρμογή υποβολής αίτησης για την πάγια ρύθμιση 12 δόσεων (και σε ορισμένες περιπτώσεις μέχρι και 24) για ληξιπρόθεσμες οφειλές, όπως ενημερώνει το υπουργείο Οικονομικών.

Η ανακοίνωση:

«Η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων ανακοινώνει πως στις 25/07/2013, όπως ακριβώς είχε προγραμματιστεί και επικοινωνηθεί, ενεργοποιήθηκε η εφαρμογή υποβολής αίτησης για την πάγια ρύθμιση 12 δόσεων (και σε ορισμένες περιπτώσεις μέχρι και 24) για ληξιπρόθεσμες οφειλές που έχουν βεβαιωθεί μέσα στο 2013.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου γράφει: Η δική μου Νάξος

"Θα μπορούσα να γράφω ώρες. Αλλά σημασία δεν έχει να σας τα πω..."


Μέρα ήταν όταν έφτασα στο λιμάνι της Νάξου. Την έβλεπα σιγά-σιγά να πλησιάζει απ’ το καράβι και προσπαθούσα να θυμηθώ πόσες φορές έχω ξανάρθει σ’ αυτό το νησί. Πρέπει να ’ναι τρεις με τέσσερις φορές ακόμα, για τηλεοπτικά γυρίσματα. Αλλά κατά έναν παράξενο τρόπο θυμάμαι ελάχιστα πράγματα. Άσε δε που κάθε φορά που συζητούσα με κάποιον για τη Νάξο, μου έλεγε «είναι πολύ μεγάλο νησί, φίλε. Είναι το μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων. Θέλεις πολλές μέρες για να το γυρίσεις». Νομίζω, λοιπόν, ότι τώρα είναι η ώρα να «γυρίσω» αυτό το νησί και να το «ξεψαχνίσω».

To ηχητικό ντοκουμέντο από τις ερωτήσεις που ζοχάδιασαν τον Τσίπρα ανέβασε στην διαδικτυακή έκδοση ο Γερμανός δημοσιογράφος

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ


ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ


Δημόσιο: απολύσεις με "ξαφνικό θάνατο" επιχειρήσεων και οργανισμών

- Με μια υπογραφή χωρίς έγκριση από τη Βουλή το λουκέτο σε οργανισμούς και επιχειρήσεις του δημοσίου
- Το δεύτερο κύμα απολύσεων και διαθεσιμότητας έρχεται τον Σεπτέμβριο
- Επιμένει η τρόικα στους αριθμούς και εκβιάζει με τις δόσεις

Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

Ο ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ


ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ


ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ


ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ


ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα