Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Η Ευρώπη σε αναταραχή, η Ελλάδα σε αγωνία για τις μελλοντικές αποφάσεις

Γράφει ο Θέμης Δαγκλής 

Τη μικρότερη ανησυχία στο οικονομικό επιτελείο θα πρέπει να προκαλεί το ύψος του πρωτογενούς πλεονάσματος που θα αναγνωρίσει ή τρόικα. Ακόμα κι' αν ο Γιάννης Στουρνάρας γράψει μόνο 150 εκ. ευρώ στο προσχέδιο του προϋπολογισμού που θα καταθέσει στις 7 Οκτωβρίου, πρωτογενές πλεόνασμα είναι και αυτό και ενεργοποιεί τις ρήτρες της συμφωνίας της 27.11.2012, για μείωση επιτοκίων και χρονικής μετάθεσης της λήξης των ομολόγων. Ούτε καν στο εσωτερικό μέτωπο δεν θα έχει ζημιά η κυβέρνηση, καθώς η Eurostat θα καταγράψει και τις προσόδους από τις προνομιούχες μετοχές και τα έσοδα από τα ANFA των κεντρικών τραπεζών, το πρωτογενές πλεόνασμα θα είναι πλούσιο και πειστικό, κοντά στα 2 δις ευρώ.        




Διαβάστε εδώ: http://newpost.gr/post/278764/h-eyrwph-se-anataraxh-h-ellada-se-agwnia-gia-tis-mellontikes-apofaseis#ixzz2gPSd2TKX

Εγκληματική οργάνωση Νo 2

Το zougla.gr, όπως είχε προαναγγείλει, δημοσιεύει το δεύτερο ηχητικό ντοκουμέντο που αφορά το πολύκροτο σκάνδαλο με τις μίζες στο Yπουργείο Εθνικής Άμυνας. 

Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι οι παρακάτω διάλογοι διαμείβονται μεταξύ του υπουργού Εθνικής Άμυνας Άκη Τσοχατζόπουλου και του διευθυντή Εξοπλιστικών Προγραμμάτων Γιάννη Σμπώκου, καθώς τόσο το ύφος όσο και το περιεχόμενό τους μάλλον απέχουν παρασάγγας από μια πολιτικού επιπέδου συνεργασία δύο ανώτατων κυβερνητικών αξιωματούχων. 

Υπάρχει θέμα

Τι έγραψαν οι κοριοί

ΦΩΤΟ-Το πανό των οπαδών της Hellas Verona υπέρ της Χ.Α.

Από τους νεοφασίστες οπαδούς της Hellas Verona βρήκαν συμπαράσταση οι συλληφθέντες της Χρυσής Αυγής. Στο κυριακάτικο παιχνίδι με την Λιβόρνο (2-1), σήκωσαν πανό αλλά και μια σημαία με το έμβλημα της Χ.Α.


Η φωτογραφία αναρτήθηκε και σε blog όπου υπάρχει ... πλήρης συγκέντρωση αλλά και ταύτιση απόψεων με τις απόψεις και την ιδεολογία των νεοφασιστών σε όλη την Ευρώπη.

Οι σκληροπυρηνικοί οπαδοί της Hellas Verona είναι γνωστοί στην Ιταλία, για τη νεοφασιστική τους δράση, ενώ οι αντίστοιχοι της Λιβόρνο χαρακτηρίζονται ως αριστεροί και αντιφασίστες.

Πηγή: sport24.gr/enikos.gr

ΙΧ: Mόνο μέσω TAXISNET τα τέλη κυκλοφορίας

ΓΓΠΣ

ΙΧ: Mόνο μέσω TAXISNET τα τέλη κυκλοφορίας

Στην ηλεκτρονική ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (ΓΓΠΣ) θα πρέπει να αναζητήσουν οι ιδιοκτήτες ΙΧ τα ειδοποιητήρια για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας του 2014, τα οποία θα περιλαμβάνουν και το φόρο πολυτελείας για αυτοκίνητα άνω των 1.928 κ. εκ.
Η ΓΓΠΣ δεν θα ταχυδρομήσει τα σχετικά ειδοποιητήρια, καθώς θα αναρτηθούν στο διαδίκτυο, στις αρχές Νοεμβρίου.
Οι ιδιοκτήτες ΙΧ θα πρέπει να ανατρέξουν στην ειδική εφαρμογή στο TAXISnet, όπου θα πληκτρολογούν τον αριθμό κυκλοφορίας οχήματος και θα λαμβάνουν έναν κωδικό πληρωμής.
Με αυτόν τον κωδικό, θα πληρώνουν τα τέλη ή και το φόρο πολυτελείας στις τράπεζες.
ΠΗΓΗ :imerisia.gr

Εξοφλήστε τους φόρους σας με …ακίνητα

Σε …συλλέκτη ακινήτων θα μετατραπεί το ελληνικό Δημόσιο καθώς ετοιμάζεται να καταθέσει διάταξη στη Βουλή η οποία θα επιτρέπει σε όσους χρωστούν στην εφορία, να εξοφλούν με …ακίνητα αντί για μετρητά.

Εξοφλήστε τους φόρους σας με …ακίνητα

Η διάταξη αναμένεται να ενσωματωθεί στο νομοσχέδιο για τον Ενιαίο Φόρο Ακινήτων (ΕΝΦΑ). Ικανοποιείται έτσι ένα αίτημα των μεγαλοιδιοκτητών οι οποίοι βρέθηκαν αντιμέτωποι με πολύ μεγάλες φορολογικές επιβαρύνσεις από τη στιγμή που εκλήθησαν να καταβάλλουν μέσα σε έναν χρόνο τον Φόρο Ακίνητης Περιουσίας τεσσάρων ετών: τον ΦΜΑΠ του 2010 και τον ΦΑΠ για τα έτη 2011, 2012 και 2013.

Eurobank: Έναρξη διαδικασίας συγχώνευσης με το Νέο Τ.Τ.

Την έναρξη της διαδικασίας συγχώνευσης αποφάσισαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Eurobank Ergasias και του Νέου Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου Ελλάδος Α.Τ.Ε. (Νέο ΤΤ), κατά τη σημερινή συνεδρίασή τους.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η συγχώνευση θα γίνει με απορρόφηση του Νέου ΤΤ από την Eurobank, με ενοποίηση των στοιχείων ενεργητικού και παθητικού των δύο τραπεζών, με συνδυασμένη εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 16 του ν. 2515/1997 και των άρθρων 69-78 του κ.ν. 2190/1920. Κοινή ημερομηνία ισολογισμών μετασχηματισμού ορίστηκε η 30ή Ιουνίου 2013.
ΠΗΓΗ:capital

Φιλόξενη η ΓΑΔΑ για την εγκληματική οργάνωση. Ποστάρουν σε fb-twitter Κασιδιάρης-Παππάς

Μπιλ Γκέιτς> «Ήταν λάθος το... Ctrl+Alt+Del»

ΑΛΛΑ «ΚΑΝΑΜΕ (ΚΑΙ) ΚΑΠΟΙΑ ΕΞΥΠΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ…»

«Ηταν λάθος» είπε ο Μπιλ Γκέιτς, ιδρυτής της Microsoft, ζητώντας συγνώμη από τους χρήστες των υπολογιστών, για την επιλογή του συνδυασμού τριών πλήκτρων Ctrl+Alt+Del για την είσοδο στον υπολογιστή. Σε συνέντευξή του που έγινε στο πλαίσιο εκστρατείας συγκέντρωσης χρηματοδότησης από το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ, ο Γκέιτς απέδωσε στην ΙΒΜ την ευθύνη για την συγκεκριμένη επιλογή, λέγοντας ότι ο ίδιος θα προτιμούσε ένα απλό κουμπί.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ


Νέος πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ ο κ. Κωνσταντίνος Μανιατόπουλος

Ο κ. Κωνσταντίνος Μανιατόπουλος, μέχρι σήμερα Πρόεδρος του Δ.Σ. της Εταιρείας Ακινήτων του Δημοσίου (ΕΤΑΔ Α.Ε.) και μέλος του Εποπτικού Συμβουλίου του ΔΕΣΦΑ Α.Ε., προτείνεται από το Υπουργείο Οικονομικών για την προεδρία του ΤΑΙΠΕΔ. 

Πριν τον διορισμό του θα ακολουθηθεί η προβλεπόμενη από το νόμο διαδικασία για τη διατύπωση γνώμης από την αρμόδια Επιτροπή της Βουλής, σημειώνει σε σχετική ανακοίνωση το υπουργείο Οικονομικών.

Συνοπτικό Βιογραφικό Σημείωμα

Αγώνας δρόμου για έγκαιρη υλοποίηση του κοστολογικού ελέγχου της ΔΕΗ

Συγκεκριμένες οδηγίες προς τη διοίκηση της ΔΕΗ έχει δώσει, σύμφωνα με πληροφορίες του energypress, η πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΚΑ, ώστε τα στελέχη της επιχείρησης να διευκολύνουν με κάθε τρόπο τη διαδικασία και την έγκαιρη ολοκλήρωση του κοστολογικού ελέγχου που έχει αναθέσει η ΡΑΕ στην Ernst & Young.

Τρόικα: Κωδικός «ΑΔΜΗΕ εξπρές» στις ενεργειακές αποκρατικοποιήσεις

Το ενδιαφέρον της τρόικας για την επίσπευση της αποκρατικοποίησης του ΑΔΜΗΕ καταγράφηκε τις τελευταίες ημέρες, με αποκορύφωμα τις επίσημες επαφές της ηγεσίας του ΥΠΕΚΑ με τους δανειστές. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αποκρατικοποίηση της εταιρείας δικτύων αντιμετωπίζεται από την τρόικα ως διαδικασία πρώτης προτεραιότητας στις ενεργειακές αποκρατικοποιήσεις, για τον πρόσθετο λόγο ότι τα υπόλοιπα εγχειρήματα και κυρίως οι αλληλένδετες αποκρατικοποιήσεις της ΔΕΠΑ και των ΕΛΠΕ μετατίθενται χρονικά για το 2014.
Ο ΑΔΜΗΕ μετατρέπεται σε «test case» και το χρονοδιάγραμμα γίνεται όλο και πιο ασφυκτικό αναφέρουν πληροφορίες, με την κυβέρνηση να εκφράζει στην τρόικα την αποφασιστικότητά της να προχωρήσει τις διαδικασίες.

Προκαταβολή 200 εκ. ευρώ ζητά από τη ΔΕΗ το ΥΠΟΙΚ για το "χαράτσι"

Ποσό της τάξης των 200 εκατ. καλείται να προκαταβάλει, σύμφωνα με τη "Ναυτεμπορική", τον Οκτώβριο η ΔΕΗ, για το Εκτακτο Ειδικό Τέλος Ακινήτων (ΕΕΤΑ) -πρώην ΕΕΤΗΔΕ - που αφορά την περίοδο Οκτωβρίου 2013- Μαρτίου 2014.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, πρόκειται για απαίτηση του υπουργείου Οικονομικών, το οποίο μάλιστα ζητά η καταβολή του ποσού να γίνει μέσα στον επόμενο μήνα, γεγονός που θα επιτείνει άμεσα τα ελλείμματα της επιχείρησης. Υπενθυμίζεται ότι οι ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τη ΔΕΗ έχουν αγγίξει το 1,2 δισ. ευρώ έπειτα από την επιβολή του ΕΕΤΑ για το 2013.

Πλεύρης: Είμαι φασίστας, αλλά...

Ως υπόκοσμο χαρακτηρίζει τα στελέχη της Χρ. Αυγής που βιαιοπραγούν ο Κωνσταντίνος Πλεύρης σε συνέντευξή του στο Έθνος της Κυριακής.

«Όποιος προβαίνει σε βιαιοπραγίες δεν ασκεί πολιτική. Είναι υπόκοσμος» λέει και προσθέτει: «Έχω δηλώσει ότι είμαι φασίστας αλλά δεν έχω στο χέρι μου τη σβάστικα».



Πηγή: ΑΜΠΕ/enikos.gr

Τα γεγονότα… σαν σήμερα

1636: Ισχυρός σεισμός πλήττει την Κεφαλονιά και τη Ζάκυνθο. Οι νεκροί φτάνουν τους 540 και οι τραυματίες τους 1.500, ενώ στο δάσος του Αίνου ξεριζώνονται δέντρα. Οι μετασεισμικές δονήσεις θα διαρκέσουν έως το 1637.
1876: Ιδρύεται το Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών, από την κυβέρνηση του Αλεξάνδρου Κουμουνδούρου.
1962: Αρχίζει το 1ο Πρωτάθλημα της Β' Εθνικής με 56 ομάδες, χωρισμένες σε 4 ομίλους, που όμως εκπροσωπούν όλους τους νομούς της χώρα.

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ


Στον Ενικό με τον Νίκο Χατζηνικολάου σήμερα στις 23:30

Στον Ενικό με τον Νίκο Χατζηνικολάου από τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου

ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΕ LIVE ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 18:00

Σενάριο... παράλυσης των ΗΠΑ

Η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών κινδυνεύει να παραλύσει από το πρωί της Τρίτης, καθώς επίσης εκατοντάδες χιλιάδες ομοσπονδιακών υπαλλήλων να υποχρεωθούν σε άδεια άνευ αποδοχών, αν το Κογκρέσο αποτύχει να υιοθετήσει ένα σχέδιο προϋπολογισμού το βράδυ της Δευτέρας.

Σε πιθανή αρνητική έκβαση της συνεδρίασης του Κογκρέσου οι αμερικανοί δημόσιοι υπάλληλοι που θεωρούνται «ως μη ουσιώδες δυναμικό» θα πρέπει υποχρεωτικά να παραμείνουν στο σπίτι και να μην πάνε στις θέσεις εργασίας τους. Οι δημόσιοι οργανισμοί που απειλούνται να χάσουν προσωπικό είναι αυτοί που είχαν υποστεί το ίδιο «μαρτύριο» το 1995-1996 ήταν είχε προκύψει παρόμοιο δημοσιονομικό κενό.

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:Εκτός Eurovision 2014 η ΚΥΠΡΟΣ!

Αν και οι φήμες κυκλοφορούσαν ήδη σε διάφορα sites αυτές τις ημέρες,το Tvnea σας αποκαλύπτει,πως το ΡΙΚ θα ανακοινώσει επίσημα την αποχώρηση της Κύπρου από το διαγωνισμό της Eurovision 2014.
Αν και δημοσιεύματα υποστήριξαν πως ιδιωτικά κανάλια προσέγγισαν τον κρατικό φορέα,με σκοπό να πάρουν τα δικαιώματα,κάτι τέτοιο δεν ισχύει.Ο λόγος της αποχώρησης,καθαρά οικονομικός,την ώρα που αρκετοί υποστηρίζουν πως το ΡΙΚ θα έχει την 'τύχη' της ΕΡΤ...

Ιδού το πόρισμα για τα μέλη της Χρυσής Αυγής

Όταν ο Πρετεντέρης πήρε την τηλεοπτική παρθενιά του Μιχαλολιάκου

Γράφει ο Ιός

Δεν είναι ο Γιώργος Τράγκας ο πρώτος δημοσιογράφος που προσέφερε τόσο απλόχερα τον τηλεοπτικό του χώρο για την προπαγάνδα της Χρυσής Αυγής, καλώντας τέσσερα στελέχη της ναζιστικής οργάνωσης στο στούντιο του ΣΚΑΪ. Τα πρωτεία στην πρόκληση ανήκουν στον Γιάννη Πρετεντέρη, τον ίδιο που φρόντισε από τη δική του στήλη στο «Βήμα» να εξισώσει τον ΣΥΡΙΖΑ με τη Χρυσή Αυγή, μέσω της άθλιας ειρωνείας περί «Ζωής Κασιδιάρη». Ο κ. Πρετεντέρης είχε προλάβει πριν από 18 χρόνια να παρουσιάσει τον Μιχαλολιάκο και τους υποτακτικούς του σε μια επεισοδιακή εκπομπή που σφράγισε τη νεότευκτη τότε ιδιωτική τηλεόραση.

Ηταν Μάιος του 1995 και συμπληρώνονταν πενήντα χρόνια από τη λήξη του Β” Παγκοσμίου Πολέμου. Δείτε εδώ στο kourdistoportocali.com

ΦΩΤΟ-Η μεταγωγή του Χρήστου Παππά

Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση μεταγωγής του Χρήστου Παππά από τη ΓΑΔΑ στην Ευελπίδων. Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου και φώναξε: "Η αλήθεια θα λάμψει".
ΠΗΓΗ:enikos.gr

Συμπλήρωση 2.500 χρόνων από τη Ναυμαχία της Σαλαμίνας

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος παρευρέθη σήμερα στις τελετές του δήμου Σαλαμίνας για την επέτειο συμπλήρωσης 2.500 χρόνων από τη Ναυμαχία της Σαλαμίνας. Ο δήμαρχος, Γιάννης Τσαβαρής, στο τέλος της Δοξολογίας τίμησε τον Αρχιεπίσκοπο για την παρουσία του και τον ανακήρυξε επίτιμο δημότη.



Ακολούθησε παρέλαση, ενώ προηγουμένως, πρέσβεις από 20 χώρες, πέταξαν στεφάνι στη θάλασσα τιμώντας τους Σαλαμινομάχους. Στεφάνι κατέθεσαν, μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Σαλαμίνας, ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Γιάννης Τραγάκης που εκπροσωπούσε την κυβέρνηση και ο αρχηγός του ΓΕΝ, Αντιναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης:


Το οριστικό «αντίο» του Πέερ Στάινμπρουκ

O Πέερ Στάινμπρουκ αποσύρεται από την πρώτη γραμμή της πολιτικής στη Γερμανία. Μετά την ήττα στις εκλογές της Κυριακής ο υποψήφιος Kαγκελάριος των Σοσιαλδημοκρατών ανακοίνωσε την Παρασκευή στην παγγερμανική συνδιάσκεψη του SPD ότι δεν επιδιώκει να αναλάβει πλέον κανένα αξίωμα στο κόμμα ή την Κοινοβουλευτική Ομάδα.
«Η πολιτική μου καριέρα θα έχει ένα συντεταγμένο τέλος», φέρεται να είπε ο Στάινμπρουκ στα 200 μέλη της Συνδιάσκεψης στο «Βίλι-Μπραντ-Χάους», τα κεντρικά του SPD στο Βερολίνο.

10 ημέρες προθεσμία, για 13 χρόνια ζωής...Αρνούμαι!

Διαβάστε το άρθρο του Δημήτρη Τσαγκάρη, Οικονομολόγου ΜΑ-Φοροτέχνη, Διευθύνοντος Συμβούλου της FAO Economics AE στο Real.gr:

«Το Κ.Ε.ΦΟ.ΜΕ.Π ( Κέντρο Φορολογουμένων Μεγάλου Πλούτου? ) αποστέλλει σε φορολογούμενους επιστολή που ζητά την συμπλήρωση ερωτηματολογίου από 1/1/2000 έως και 31/12/2011 !

Ζητά, από τους παραλήπτες πληροφορίες, αναλυτικά για κάθε χρονιά, που κατά την γνώμη μας εξαντλούν τα όρια του επιτρεπτού και προσβάλλουν την αξιοπρέπεια τους.

Αξιώνει απάντηση εντός 10 ημερών, άλλως απειλεί με τις προβλεπόμενες κυρώσεις!

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ/Στις 13:10 έφτασε στη ΓΑΔΑ ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς


Παραδόθηκε ο καταζητούμενος βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς, ο οποίος έφτασε λίγο μετά τη 1 στη ΓΑΔΑ.

Υπενθυμίζεται ότι για τον κ. Παππά, ο οποίος έχει χαρακτηριστεί από το πόρισμα του Εισαγγελέα ως υπαρχηγός της οργάνωσης, εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης.

Δείτε σε λίγο το βίντεο/εδώ στο enikos.gr

Εξαφανισμένος ο Χρήστος Παππάς - Τι γίνεται αν δεν παραδοθεί ή συλληφθεί το επόμενο 24ωρο

Τεράστια ερωτήματα προκαλεί το γεγονός πως ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς παραμένει άφαντος παρά τις συλλήψεις της ηγετικής ομάδας του συνδέσμου. 
Μεγάλο ζήτημα τίθεται από την "εξαφάνιση" του Χρήστου Παππά αφού το έγκλημα για το οποίο κατηγορείται θεωρείται διαρκές. Η αυτόφωρη διαδικασία ισχύει για 48 ώρες. Ωστόσο το πρώτο 24ωρο έχει περάσει και ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής παραμένει άφαντος. 

Αν δεν συλληφθεί ή παραδοθεί μέσα στις επόμενς 24 ώρες, τότε θα πρέπει να ζητηθεί η άρση της βουλευτικής του ασυλίας από τη Βουλή και στη συνέχεια να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Προς το παρόν ουδείς γνωρίζει που μπορεί να βρίσκεται το νούμερο 2 της Χρυσής Αυγής, αν και η αστυνομία επιχείρησε να τον εντοπίσει τόσο στο σπίτι του στην Αθήνα όσο και σε διάφορες επαρχιακές πόλεις που υπήρχαν μαρτυρίες πως βρέθηκε. 

Ο Κασιδιάρης... πίσω από τα κάγκελα (φωτό)

Στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων οδηγήθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου οι συλληφθέντες βουλευτές της Χρυσής Αυγής, μεταξύ των οποίων και ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Ηλίας Κασιδιάρης.

O φωτογραφικός φακός τον «συνέλαβε» να συνομιλεί με τον δικηγόρο του πίσω από τα... κάγκελα της Εισαγγελίας ενώ είναι ιδιαίτερα εμφανή τα σημάδια του προβληματισμού και της ανησυχίας του.



O Παππάς "εξάρθρωσε" την Χρυσή Αυγή κι ακόμη δεν λέει να παραδοθεί!

Είναι 6 ξημερώματα Σαββάτου όταν η Αντιτρομοκρατική ανέβηκε στο σπίτι του αρχηγού της εγκληματικής οργάνωσης στη Πεύκη. Το ίδιο έκανε με τον Κασιδιάρη στο σπίτι του στα Μελίσσια. Αναρωτιέται λοιπόν κανείς γιατί την ίδια ώρα δεν έκανε το ίδιο με τον φερόμενο ως υπαρχηγό της οργάνωσης Χρήστο Παππά. Η δικαιολογία από τη μεριά των αρχών ότι δεν μπόρεσαν να τον εντοπίσουν δεν μπορεί να ευσταθεί. Εφ΄όσον κουβαλούσε πάνω του το κινητό και μίλησε στον Real fm, με την βοήθεια του κοριού της ΕΥΠ, θα μπορούσαν να τον τσιμπήσουν στο φτερό.

ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ


ΤΟ ΧΩΝΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ


ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ


ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ


ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ



Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης θα σημειωθούν σήμερα σε περιοχές της Θεσσαλονίκης σύμφωνα με ανακοίνωση της ΔΕΗ.

Η ηλεκτροδότηση θα διακοπεί:
Από τις 12:08 πμ ως τις 12:00 στον δήμο ΘΕΡΜΗΣ - Δ.Δ. ΘΕΡΜΗΣ - Οι καταναλωτές που βρίσκονται εκατέρωθεν της επαρχ. οδού Χαριλάου – Θέρμης (οδός Στ. Καζαντζίδη) από τα Κοιμητήρια Αναστάσεως του Κυρίου μέχρι την διασταύρωση Θέρμης – Πανοράματος, συμπεριλαμβανομένων και των καταναλωτών ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΑ, BILLY’S PALLAS, ΑΓΓΕΛΙΤΣΑΣ, ΑΣΥΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ, ΖΑΧΑΡ. ΜΙΛΤΟΣ, ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΣΑΚΗΣ, ΑΜΕΡ. ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ, ΟΙΚ. ΛΗΔΑ ΜΑΡΙΑ, ΕΚΕΤΑ, ΝΟΕΣΙΣ, ΤΕΦΑΑ/ΑΠΘ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ, ΟΙΚ. ΔΡΟΣΙΑ, ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕΤΩΠΗ, ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΓ. ΤΡΥΦΩΝΑ κ.λ.π.

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

REAL NEWS ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Σε εξέλιξη η μεταγωγή Μιχαλολιάκου και λοιπών συλληφθέντων στον εισαγγελέα

Ξεκίνησε η μεταγωγή των μελών και βουλευτών της Χρυσής Αυγής στον εισαγγελέα κάτω από δρακόντεια μέτρα. Αυτή τι στιγμή ο γγ της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος, βουλευτές του κόμματος, στελέχη, μέλη και δύο αστυνομικοί μεταφέρονται στον Εισαγγελέα για να τους αποδοθούν κατηγορίες. Βγαίνοντας σιδεροδέσμιοι ο γγ της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκος και οι συλληφθέντες βουλευτές Κασιδιάρης, Λαγός και Παναγιώταρος, φώναζαν, συνθήματα όπως "Δεν μας αγγίζει τίποτα", "δεν μας φοβίζει τίποτα", "Ζήτω η Ελλάδα", "Ζήτω η Χρυσή Αυγή", "Κάτω οι ρουφιάνοι" κλπ.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ :"Επιχείρηση ΣΟΚ και ΔΕΟΣ με σκοπό να περάσει το επαίσχυντο τρίτο μνημόνιο"

Στόχος του καθεστώτος είναι πρώτον να δημιουργήσει ψευδείς εντυπώσεις εναντίον του Λαϊκού Συνδέσμου με σκοπό την αποψίλωση του εν όψει των εκλογών που έχουν διατάξει ξένα κέντρα εξουσίας. Επίσης στόχος του να δημιουργήσουν το κλίμα ΣΟΚ και ΔΕΟΣ που πολλάκις έχουν χρησιμοποιήσει σε επιχειρήσεις τους οι αμερικανοσιωνιστές, προκειμένου να σπρώξουν τον Λαό στην υποταγή και να τον αναγκάσουν να αποδεχτεί αδιαμαρτύρητα όλα αυτά που έρχονται.

Για πρώτη φορά στα κοινοβουλευτικά χρονικά πραγματοποιείται έφοδος της Αντιτρομοκρατικής στη Βουλή!

Έφοδο στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Βουλή πραγματοποιεί αυτήν την ώρα η Ασφάλεια του Κοινοβουλίου, με τη συνδρομή ανδρών της Αντιτρομοκρατικής, στο πλαίσιο των ευρύτερων ερευνών σε σπίτια και πολιτικά γραφεία, που διεξάγονται απο νωρίς το πρωί.


Να σημειωθεί ότι οι διωκτικές αρχές εξακολουθούν να αναζητούν τον κ. Χρήστο Παππά και ορισμένοι δεν αποκλείουν ο βουλευτής να έχει βρει καταφύγιο στο Κοινοβούλιο.

Εκτός αυτού, αναζητείται και κάθε άλλο υλικό (πιστόλια, ρόπαλα κ.ά.) που ενδεχομένως να φυλάσσουν οι βουλευτές και μέλη της ΧΑ στο Κοινοβούλιο. 

ΕΚΤΑΚΤΟ /ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Ν.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ & ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ Χ.Α. ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ

36 τα εντάλματα σύλληψης/αναζητούνται άλλοι 4 βουλευτές της Χ.Α.
ΩΡΑ 10.10 ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΓΑΔΑ Ο ΗΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ
Συνεχής ενημέρωση εδώ στο protothema.gr
Συνεχής ενημέρωση εδώ στο newsit.gr

Υπερθέαμα στους αιθέρες

ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ ALCO ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ


"Ψαλίδι" σε εφάπαξ-επικουρικές

«Βόμβα» έτοιμη να εκραγεί είναι τα ασφαλιστικά ταμεία, με την τρόικα να ζητά μέτρα, για να καλυφθεί η «μαύρη τρύπα». Η χθεσινή συνάντηση των δανειστών με τον υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση ακυρώθηκε αιφνιδιαστικά, ενώ αναζητείται τρόπος να αντιμετωπιστεί το χρηματοδοτικό κενό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δανειστές είναι ιδιαίτερα προβληματισμένοι για τα οικονομικά των ταμείων, αλλά και για το ότι μία σειρά μνημονιακών μέτρων δεν έχουν εφαρμοστεί (π.χ. εισφορά στον τζίρο των επιχειρήσεων).

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΙΣΛΑΝΔΙΑΣ: Προτιμήσαμε την δημοκρατία και τον ανθρωπισμό από τις τράπεζες!(BINTEO)

Νέο βιβλίο για τον Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλo

Xristodoulos Bios Ejofillo

Μόλις κυκλοφόρησε το πολύ ενδιαφερον-καλαίσθητο νέο πόνημα (σελ. 320) του Δρ Σωτηρίου Μπαλατσούκα, Αναπληρωτή Καθηγητή Αγιολογίας, ο οποίος, κατόπιν προσκλήσεως του Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου, υπήρξε για μια δεκαετία Διευθυντής του Ιδιαιτέρου Γραφείου του.
Αυτό και μόνον δεικνεύει την εγκυρότητα και την αξία του παρόντος έργου. Πρόκειται για μια περισπούδαστη μελέτη με υψηλό πνευματικό και επιστημονικό επίπεδο.
Καθετί που γράφεται τεκμηριώνεται σε αρχειακό υλικό, (ανέκδοτα και εκδεδομένα κείμενα του Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου), και σε προσωπικές εμπειρίες του συγγραφέως. Και είναι η πρώτη μελέτη, η οποία σίγουρα θα αποτελέσει και την βάση για άλλες μελέτες, διότι μας δίνει μια ολοκληρωμένη σφαιρική εικόνα της πνευματικής υπόστασης του Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου.

Το SPD θέλει να πάρει το υπ. Οικονομικών από τον Σόϊμπλε

Να αναλάβει το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών στέλεχος του SPD σε περίπτωση «μεγάλου» συνασπισμού ζήτησε ο εκπρόσωπος των Σοσιαλδημοκρατών για θέματα προϋπολογισμού Κάρστεν Σνάιντερ.

«Εάν σχηματίσουμε κυβέρνηση με τους Χριστιανοδημοκράτες και τους Χριστιανοκοινωνιστές, τότε το υπουργείο Οικονομικών θα στελεχωθεί από το SPD», δήλωσε ο κ. Σνάιντερ στην ηλεκτρονική έκδοση της οικονομικής εφημερίδας Der Handelsblatt και επισήμανε ότι το εν λόγω υπουργείο θα διαδραματίσει κεντρικό ρόλο στην αλλαγή της στάσης της Γερμανίας στην ευρωπαϊκή κρίση.

Ο ίδιος υπενθύμισε ότι το κόμμα του σκοπεύει να αποτρέψει κάθε ενδεχόμενο οι τράπεζες των κρατών-μελών της Ευρωζώνης να ανακεφαλαιοποιούνται απευθείας από τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας (ΕΜΣ).
ΠΗΓΗ:enikos.gr

Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ


ΜΗ ΣΤΡΙΜΩΧΝΕΣΤΕ, ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ...

Το αίσχος των Ιδρυμάτων Υστεροφημίας των πρώην πρωθυπουργών δεν έχει τέλος! Το κράτος χάρισε στην Μαργαρίτα Παπανδρέου με ειδική νομοθετική ρύθμιση το ξενοδοχείο «ΞΕΝΙΑ» για το ίδρυμα «Α. Παπανδρέου»  που έτσι και αλλιώς επιχορηγείται σκανδαλωδώς από το κράτος, όπως και αυτό του «Μητσοτάκη» του «Καραμανλή» , «Σημίτη», «Ελ. Βενιζέλου», «Γ. Παπανδρέου» κ.α.
Δεν έχουμε ανάγκη από ιδρύματα ρε... Από σχολεία, νοσοκομεία, πανεπιστήμια, χώρους πολιτισμού και αθλητισμού... ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΠΡΟΚΟΠΗ, ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΡΕΕΕ...

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα