Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Πικρό φινάλε για τα γλυκά τρίγωνα Θεσσαλονίκης

- Το διάσημο πελατολόγιο και το άνοιγμα στην Αθήνα- Πώς το ζαχαροπλαστείο παραδόθηκε τελικά στην οικονομική κρίση

Στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσαλλονίκης οδηγήθηκε ο 44χρονος εργοδότης της εταιρίας «Αγαπητός», Αγαπητός Βαλογιώργης, για μη καταβολή ασφαλιστικών εισφορών στο ΙΚΑ.

Ο επιχειρηματίας των γνωστών θεσσαλονικιώτικων ζαχαροπλαστείων συνελήφθη την Τετάρτη για μη καταβολή ασφαλιστικών εισφορών στο ΙΚΑ ύψους 154.877,36 ευρώ. 

διαβάστε περισσότερα εδώ στο protothema.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στο 16% η ΝΔ σύμφωνα με τις κυλιόμενες. 10 μονάδες μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο φόρος στα ακίνητα διαλύει το κόμμα των νοικοκυραίων!

Ανεξέλεγκτες διαστάσεις λαμβάνει η κόντρα κυβέρνησης τρόικας



















- Αξιωματούχος της ευρωζώνης αναφέρει πως η τρόικα θέλει νέα μέτρα, ενώ η κυβέρνηση τα αρνείται

- Η Αθήνα δεν έχει εκπληρώσει τα προαπαιτούμενα, τη διαθεσιμότητα και τις αμυντικές βιομηχανίες
- Η τρόικα ζητά νέα μέτρα προκειμένου να κλείσει ο προϋπολογισμός
- Το Μαξίμου και ο Γ. Στουρνάρας επιμένουν πως προετοιμάζονται για την επίσκεψη της τρόικας την Τρίτη
διαβάστε εδώ στο newsit.gr

Στον Ιλαρίωνα και στην Ικαρία η ΑΜΚ της ΔΕΗ Ανανεώσιμες

Στην ολοκλήρωση έργων ΑΠΕ όπως το μικρό υδροηλεκτρικό του Ιλαρίωνα, το υβριδικό της Ικαρίας και τα αιολικά της Κρήτης, θα διοχετευθούν τα 13.625.000 ευρώ με τα οποία αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΗ να χρηματοδοτήσει, μέσω αύξησης μετοχικού κεφαλαίου, την θυγατρική της ΔΕΗ Ανανεώσιμες.
Όπως γνωστοποίησε η ΔΕΗ προς το χρηματιστήριο, αποφάσισε «την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της 100% θυγατρικής της ΔΕΗ Ανανεώσιμες Α.Ε. με 13.625.000 ευρώ με έκδοση 13.625.000 ονομαστικών μετοχών ονομαστικής αξίας ενός ευρώ και τιμή διάθεσης 3,20 ευρώ εκάστη και το σχηματισμό αποθεματικού υπέρ το άρτιο ποσού 29.975.000 ευρώ».

ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ


ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ


ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ


ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΗΣ

Μπορεί ο όρος αποταμίευση να ακούγεται σαν αστείο στην οικονομική φάση που όλοι βρισκόμαστε σήμερα, όμως μπορεί να γίνει οδηγός για τις επόμενες γενιές εάν φροντίσουμε να διδαχτούμε και να διδάξουμε την αξία της.
Για την ιστορία: Από το 1924 η 31η Οκτωβρίου κάθε χρόνου, γιορτάζεται η μέρα της αποταμίευσης ως ανάμνηση της ίδρυσης του Διεθνούς Ινστιτούτου Ταχυδρομικών Ταμιευτηρίων στο Μιλάνο.

Κάντε την αρχή, με έναν κουμπαρά

Εάν μέχρι σήμερα δεν είχατε πάρει κουμπαρά στο παιδί σας, ήρθε η μέρα που μπορείτε να το κάνετε. Πάρτε έναν

NEWSBOMB


"ΑΝΤΑΡΤΕΣ" ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΖΗΤΗΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ ΔΕΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΧΡΟΝΟ

Ο Στουρνάρας τους απάντησε ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει γιατί το χαράτσι της ΔΕΗ είναι ...αντισυνταγματικό!!!

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

Το φθινοπωρινό ηλιοβασίλεμα, στη μυστηριώδη καλντέρα της Σαντορίνης, είναι από τις πιο μαγικές και ειδυλλιακές εικόνες που μπορεί να απολαύσει κανείς, όταν ο ήλιος "αγγίζει" το γαλάζιο του Αιγαίου.

Αναγνώστης του enikos.gr μας έστειλε αυτή τη φωτογραφία, την οποία τράβηξε χθες, Τρίτη, σχολιάζοντας πως: «Λίγοι οι τυχεροί που απολαμβάνουμε αυτά τα ηλιοβασιλέματα, αλλά τουλάχιστον ας έχουν μία μικρή γεύση και οι υπόλοιποι»

Χτυπάνε χειρουργικά στο δέσιμο του Έλληνα με την γη του οι ξένοι και ντόπιοι ραντιέρηδες

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

ΣΗΜΕΡΑ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΓΕΜΙΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΣΠΡΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ


ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

ΚΙΝΗΜΑ ΑΡΔΗΝ: Διακήρυξη της 28ης Οκτωβρίου 2013

Η 28η Οκτωβρίου του 1940 αποτελεί μια κομβική και σημαδιακή ημερομηνία. Τότε, όπως και το 1821, ξεσηκώθηκε σύσσωμος και ομόθυμος ο ελληνικός λαός. Τότε, όπως και το 1821, άλλοι μεν βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή και άλλοι στα μετόπισθεν, αλλά όλοι φλογίζονταν εξ ίσου από το πάθος της αντίστασης και της αγάπης για την ελευθερία.

Σήμερα, βρισκόμαστε και πάλι μπροστά σε συνθήκες που απαιτούν τη συστράτευση ολόκληρου του λαού. Γι’ αυτό και επιμένουμε στον προφανή συμβολισμό της 28ης Οκτωβρίου γι’ αυτή την πρώτη πανελλαδική Συνδιάσκεψη του Κινήματός μας:

Γιατί απευθυνόμαστε σε όλους τους Έλληνες, άσχετα και πέρα από ιδεολογική και κομματική προέλευση.



«Έσβησε» ο Νίκος Φώσκολος

Αυτός ήταν ο Νίκος Φώσκολος
Ο Νίκος Φώσκολος γεννήθηκε στην Αθήνα στις 26 Νοεμβρίου του 1927 και υπήρξε ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες σκηνοθέτες και σεναριογράφους του ελληνικού κινηματογράφου και τηλεόρασης, με μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό του.
Σπούδασε πολιτικές επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Αθηνών χωρίς όμως να λάβει πτυχίο. Αρχικά δούλεψε ως δημοσιογράφος, στη δεκαετία 1950-1960, στις εφημερίδες "Εμπρός" και "Ανεξάρτητος Τύπος" κάνοντας ελεύθερο και καλλιτεχνικό ρεπορτάζ και γράφοντας κινηματογραφική κριτική.

NEWSBOMB


ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ


ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ


"ΛΑΓΟΣ" ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ;

Ξαφνικός θάνατος στο Δημόσιο – 1.270 απολύσεις μέσα στους επόμενους δύο μήνες με... στρατιωτικό νόμο

- Δεν μετράει ως απολύσεις τις αποχωρήσεις από την αμυντική βιομηχανία η τρόικα
- Με ΕΡΤ και επίορκους η κυβέρνηση δεν βρίσκει πάνω από 2.500 απολύσεις μέσα στο 2013
- Ψάχνουν σχεδόν 1.500 υπαλλήλους βάζοντας λουκέτα - εξπρές σε φορείς και οργανισμούς χωρίς αξιολόγηση υπαλλήλων
διαβάστε περισσότερα εδώ στο newsit.gr

Δικηγόρος μήνυσε τον Πάγκαλο για «αποκάλυψη κρατικών μυστικών»

Μήνυση σε βάρος του πρώην υπουργού Εξωτερικών Θόδωρου Πάγκαλου σχετικά με όσα δήλωσε στον ΒΗΜΑ FM για τις παρακολουθήσεις Αμερικανών πρεσβευτών στην Αθήνα και την Άγκυρα από την ΕΥΠ, κατέθεσε στο Αστυνομικό Τμήμα Παπάγου ο δικηγόρος Άγις Τάτσης. 

Οι απλήρωτοι λογαριασμοί «έφαγαν» τις αυξήσεις των τιμολογίων της ΔΕΗ

Σε αδιέξοδο οδηγείται το γνωστό πρόβλημα ρευστότητας στην ενεργειακή αγορά, καθώς για να λυθεί πρέπει να μπουν χρήματα στο σύστημα από κάποια πηγή και, παρά τις διάφορες προτάσεις που συζητούνται, δεν φαίνεται να υπάρχει στο προσκήνιο ρεαλιστική προοπτική.
Για παράδειγμα, σύμφωνα με πληροφορίες του energypress, ακόμα και η λύση της εξόφλησης των ληξιπρόθεσμων οφειλών φορέων του Δημοσίου προς τη ΔΕΗ, συνολικού ύψους περί τα 180 εκατ. ευρώ, λύση που εξαρτάται αποκλειστικά από κυβερνητικές αποφάσεις, στην πραγματικότητα δεν προχωρά.

Τεκτονικός σεισμός στο πολιτικό σκηνικό!

Tόλης Βοσκόπουλος>Η ζωή του Βασιλιά από την Κοκκινιά

ΧΑΡΑΓΜΕΝΕΣ ΖΩΕΣ


CROSSED LIVES Ντοκιμαντέρ, Έγχρ., Διάρκεια: 124'

Παραγωγή: Ελληνική
Σκηνοθεσία: Σπύρος Τέσκος
Ντοκιμαντέρ 2013

Περίληψη


Μια ταινία τόσο επίκαιρη αλλά και τόσο διαχρονική, στην οποία ιστορικοί, οικονομικοί αναλυτές, αλλά κυρίως τα πρόσωπα και τα γεγονότα του σημερινού δράματος αποδεικνύουν ότι τα ίδια πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα που χρηματοδότησαν τον Κάιζερ και τον Χίτλερ παραμένουν σε καίριες θέσεις.

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Είχε ξαναδακρύσει πριν την επιστράτευση η εικόνα του Ταξιάρχη στη Ιαλυσό! Την εξέτασαν αρχαιολόγοι συντηρητές και έμειναν άφωνοι!

Σήμερα η συγκεκριμένη εικόνα εξετάστηκε και από δεύτερο της αρχαιολογίας, τον κ. Σιδηρόπουλο και σύμφωνα  τον πάτερ Απόστολο και δεν βρήκε καμιά αιτία από την οποία θα μπορούσε να είχε προκύψει το δάκρυ.
Καμιά αλλοίωση δε υπάρχει στο βερνίκι της εικόνας και κανένα ίχνος που να προδίδει την οποιαδήποτε παρέμβαση που να δικαιολογεί το δάκρυ.
Η εικόνα του Ταξιάρχη δακρύζει απο το περασμένο Σάββατο, πρώτα στο παρεκκλήσι του παλιού νεκροταφείου Ιαλυσού και μετά στον ιερό Ναό της Κοιμήσεως.
Όπως ανέφερε ο πάτερ Απόστολος κάτι ανάλογο είχαμε με την συγκεκριμένη εικόνα του Ταξιάρχη το 1974, λίγο πριν από την επιστράτευση.
Η προσέλευση πιστών συνεχίζεται στον ιερό Ναό της Κοιμήσεως Ιαλυσού ενω σύμφωνα πάντα με τον πάτερ Απόστολο η εικονα σημερα δεν δάκρυσε. 
ifmedia.gr/ pentapostagma.gr

H σειρά του Γιάννου

Πώς θα συμπληρώσετε ηλεκτρονικά τις αλλαγές για το Ε9 - Άνοιξε το Taxisnet για τις τροποποιητικές δηλώσεις

Του Απόστολου Αλωνιάτη

Μετά από την πολύμηνη συζήτηση για το Ε9 και την συμπλήρωση του, άνοιξε πριν από λίγες μέρες η εφαρμογή για την υποβολή των τροποποιητικών δηλώσεων ακινήτων (Ε9).

Σήμερα σας δίνουμε οδηγίες για την συμπλήρωση αυτών των δηλώσεων, όπως αυτές δόθηκαν από την ΓΓΠΣ.

Επισημαίνουμε για μια ακόμη φορά ότι τα ΦΑΠ του 2011 και 2012 μπορούν να διορθωθούν χωρίς πρόστιμο μέχρι το τέλος του Νοεμβρίου και ο ΦΑΠ του 2013, μέχρι το τέλος Ιανουαρίου του 2014.


διαβάστε εδώ στο newmoney.gr

Βαράει διάλυση ο ΣΥΡΙΖΑ!

Θ.ΠΑΓΚΑΛΟΣ: «Κι εμείς παρακολουθούσαμε τον πρεσβευτή των ΗΠΑ στην Αθήνα!»

ΦΩΤΟ- Ο Καραμανλής έκανε ράφτινγκ

Ο Καραμανλής επέλεξε την περιοχή της Ξάνθης για να περάσει το τριήμερο της 28ης Οκτώβριου. Ο πρώην πρωθυπουργός έμεινε στο χωριό Καρυόφυτο, ενώ επισκέφτηκε  το Δασικό Χωριό του Λειβαδίτη έχοντας μάλιστα ως οδηγό μέλος της  Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης.

Η κυβέρνηση και ο Σαμαράς προσωπικά χρεώνονται αυτή την καταλήστευση της ατομικής ιδιοκτησίας

Βόμβα από τον Καμμένο>"Το ΠΑΣΟΚ είναι εγκληματική οργάνωση!..

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ


ΕΘΝΟΣ


NEWSBOMB


Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

Ηχηρό μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας προς τους δανειστές

Μήνυμα με πολλαπλούς αποδέκτες έστειλε από τη Θεσσαλονίκη μετά την ολοκλήρωση της στρατιωτικής παρέλασης ο κ. Κάρολος Παπούλιας. 
«Γιορτάζουμε σήμερα μια μεγάλη επέτειο, τιμάμε τους νεκρούς μια σημαντικής μάχης ενάντια της χολέρας του φασισμού. Ήταν η πρώτη νίκη της αντιφασιστικής Ευρώπης», είπε αρχικά στη δήλωσή του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Προς έντιμο συμβιβασμό ΔΕΗ - βιομηχανίες μέσης τάσης

Περίπου 50 πελάτες σε σύνολο 60 βιομηχανιών που προμηθεύονται ρεύμα στη μέση τάση έχουν υπογράψει τις νέες συμβάσεις που περιλαμβάνουν τις καινούριες μειωμένες χρεώσεις. Οι 10 που ακόμη δεν έχουν υπογράψει, θεωρούνται ως οι πλέον ενεργοβόρες βιομηχανίες της συγκεκριμένης κατηγορίας πελατών και έχουν περιθώριο μέχρι τις 31 Οκτωβρίου για να αποδεχθούν την προσφορά της ΔΕΗ.
Η εικόνα που μεταφέρεται από πηγές της βιομηχανίας είναι ότι επικρατεί έντονος σκεπτικισμός, ωστόσο η πλάστιγγα φαίνεται τελικά να κλίνει υπέρ του έντιμου συμβιβασμού. Ποια είναι τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή;

Στο Παλαιό Ψυχικό βρήκε σπίτι ο «Θεσσαλονικιός» νέος εκπρόσωπος του ΔΝΤ

Στο Παλαιό Ψυχικό φαίνεται πως θα μένει ο νέος εκπρόσωπος του ΔΝΤ. Ο Γουές ΜακΓκρου βρήκε σπίτι στην περιοχή που θα αποτελέσει τη δεύτερη έδρα του στην Ελλάδα.

Ο ΜακΓκρου είναι ένας τεχνοκράτης ειδικών αποστολών που έχει σχέση τη χώρα μας, καθώς έχει ζήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα στη Θεσσαλονίκη, μιας και ο πατέρας του ήταν ο μακροβιότερος πρόεδρος του Κολεγίου Ανατόλια.

«Άνοιξε» το taxisnet για το επίδομα θέρμανσης

Σε λειτουργία έχουν τεθεί οι εφαρμογές του taxisnet προκειμένου οι πολίτες να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους για την χορήγηση του επιδόματος πετρελαίου θέρμανσης.

Ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων, Χάρης Θεοχάρης γνωστοποίησε την έναρξη λειτουργίας της εφαρμογής μέσω twitter: «Το Α21 (τροποποιητικές) και το επίδομα θέρμανσης άνοιξε σήμερα! Μπράβο σε όσους δούλεψαν για τις αλλαγές στις εφαρμογές».

Πατήστε ΕΔΩ για να μπείτε στην εφαρμογή


Δικαιούχοι του επιδόματος θέρμανσης

Ανάπτυξη τεχνολογικών λύσεων Machine to Machine από την COSMOTE

Η COSMOTE διευρύνει τη συνεργασία της με το Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) με επιπλέον 65.500 Machine to Machine (Μ2Μ) συνδέσεις. Οι Μ2Μ εφαρμογές αφορούν στην επικοινωνία ανάμεσα σε μηχανές, χωρίς την ανθρώπινη παρέμβαση για την ανταλλαγή και συλλογή δεδομένων και τον απομακρυσμένο έλεγχο των μηχανών. Η επικοινωνία M2M συμβάλλει τόσο στη βελτίωση της καθημερινής λειτουργίας των δικτύων των επιχειρήσεων που τις υιοθετούν όσο και στη μείωση των λειτουργικών τους δαπανών, καθώς και την ανάπτυξη των επιχειρηματικών τους πλάνων.

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ SITE ΤΗΣ ΔΕΗ

Oι Έλληνες είναι οι "λιγότερο ευτυχισμένοι" στην ΕE

Υποθαλάσσια σήραγγα Σαλαμίνα - Πέραμα προβλέπει το νέο Ρυθμιστικό

Η σύνδεση του Περάματος με τη Σαλαμίνα γίνεται προς το παρόν μόνο με οχηματαγωγά.

Δηλώσεις στον Alpha 9,89 του Κουρα-δά-κη: O ΣΥΡΙΖΑ θα καταργήσει τις παρελάσεις όταν γίνει κυβέρνηση

Και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεανώ Φωτίου με δηλώσεις της τάχθηκε κατά των παρελάσεων, τις οποίες χαρακτήρισε «παλαιολιθικές» με τον τρόπο που γίνονται

Κατά της διεξαγωγής των παρελάσεων τάχθηκε ο βουλευτής και τομεάρχης Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ, Τάσος Κουράκης.

Σε δηλώσεις του στον Alpha 9,89 υποστήριξε πως αν έλθει στην εξουσία το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα καταργήσει τις παρελάσεις.

Αλλά και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεανώ Φωτίου με δηλώσεις της τάχθηκε κατά των παρελάσεων, τις οποίες χαρακτήρισε «παλαιολιθικές» με τον τρόπο που γίνονται, ενώ υποστήριξε πως θα έπρεπε να μετέχουν απλοί πολίτες και όχι άρματα μάχης.

Εξώδικα, καταγγελίες και επιστολές για το ντόμινο χρεών στην ενεργειακή αγορά

«Αγριεύουν» τα πράγματα, μέρα με τη μέρα στην ενεργειακή αγορά εξαιτίας του προβλήματος ρευστότητας που έχει οδηγήσει στο γνωστό ντόμινο χρεών: Η ΔΕΗ οφείλει στον ΑΔΜΗΕ και τον ΛΑΓΗΕ, εκείνοι προς τους ιδιώτες ηλεκτροπαραγωγούς και εκείνοι με τη σειρά τους προς την ΔΕΠΑ. Μετά τις συσκέψεις που πραγματοποιήθηκαν από την πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΚΑ με τους εμπλεκόμενους φορείς, αλλά και με το υπουργείο Οικονομικών, και το διαφαινόμενο αδιέξοδο όσον αφορά την εξεύρεση πόρων, φαίνεται ότι έχει έρθει η ώρα των νομικών κινήσεων. Κάθε πλευρά προσπαθεί να εδραιώσει τις απαιτήσεις της, ενώ ιδιαίτερη

"ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ" Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ

Χείμαρρος ήταν ο Θεόδωρος Πάγκαλος στην τηλεοπτική του συνέντευξη στο MEGA. Ο κ. Πάγκαλος μίλησε, μεταξύ άλλων θεμάτων, για τις παρελάσεις, τις εθνικές επετείους, ενώ σχολίασε και την ενέργεια του κ. Τζιτζικώστα να καλέσει τη Χρυσή Αυγή στην παρέλαση. Ο κ. Πάγκαλος δήλωσε ότι είναι υπέρ της κατάργησης των μαθητικών παρελάσεων. «Θεωρώ ότι είναι εντελώς απαράδεκτο να δίνουμε στα παιδιά στοιχεία στρατιωτικής εκπαίδευσης σαν υποχρέωση γενική», ανέφερε χαρακτηριστικά. Επίσης, δήλωσε ότι είναι υπέρ της κατάργησης της παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου ως ισότιμης δευτέρας εθνικής επετείου. Όπως είπε, μία χώρα δεν μπορεί να έχει δύο εθνικές επετείους. «Αυτό είναι γελοίο», τόνισε ο κ. Πάγκαλος. Μεταξύ άλλων, ο κ. Πάγκαλος ανέφερε το εξής: «Να μην χρησιμοποιείται η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, για να κολακεύσουμε κατά τρόπον ατυχή το λαό της Θεσσαλονίκης». Όσον αφορά τον κ. Τζιτζικώστα, του συνέστησε να παραιτηθεί. Επιπλέον, είπε για τον κ. Τζιτζικώστα: «Μετά τις εκδηλώσεις θα του πρότεινα να παραιτηθεί».
Δείτε το βίντεο εδώ στο enikos.gr

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα