Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Δεν υπάρχει συγχώρεση, υπάρχει μόνο μία ποινή για την έσχατη προδοσία: ΙΣΟΒΙΑ

…ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ!

Σε παραγωγική λειτουργία το νέο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό σύστημα Τελωνείων ICISnet στις 3/12

Την Τρίτη 03/12/2013 και ώρα 10:00 πμ. τίθεται σε παραγωγική λειτουργία το νέο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό σύστημα Τελωνείων “ICISnet”.
H  χρήση του συστήματος από τις τελωνειακές αρχές αποτελεί ορόσημο για την επίτευξη του τελικού σκοπού του ηλεκτρονικού τελωνείου, στο βαθμό που καθιερώνει ως νέα μορφή επικοινωνίας μεταξύ του τελωνείου και των αποδεκτών των τελωνειακών υπηρεσιών την ανταλλαγή ηλεκτρονικών μηνυμάτων για τη διεκπεραίωση όλων των διαδικασιών. 
Την Παρασκευή 29/11/2013 και ώρα 15:00 και μέχρι την παραπάνω ημερομηνία και ώρα έναρξης του νέου συστήματος θα τεθεί εκτός λειτουργίας σε όλα τα τελωνεία της χώρας το ισχύον Πληροφοριακό Σύστημα “ICIS”, προκειμένου να διενεργηθεί η μετάπτωση των δεδομένων που αφορούν στα τελωνειακά παραστατικά από το “ICIS” στο “ICISnet”. 

Βήμα - βήμα η διαδικασία μετάταξης των «διαθεσίμων» υπαλλήλων

KONTRA NEWS


Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ


ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ


Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΡΙΟ



ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! 7ΠΛΑΣΙΑΣΤΗΚΕ Ο ΦΟΡΟΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΣΕ ΜΙΣΘΩΤΟ ΜΕ 2 ΠΑΙΔΙΑ(ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ)


ΕΡΓΕΝΗΣ ΑΝΕΡΓΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ( ΛΟΓΩ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝ ) ΦΟΡΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ 2013 2.915 ΕΥΡΩ


ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ


Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του Λευκού Οίκου

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα, μαζί με τις δύο κόρες της παρέλαβαν την Παρασκευή το Χριστουγεννιάτικο δέντρο ύψους περίπου πεντέμισι μέτρων, που θα κοσμεί τον Λευκό Οίκο.

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Κρίνεται η νομιμότητα της απόλυσης της καθηγήτριας που έπιασε τον υιό Σαμαρά να αντιγράφει

ΟΙΕΛΕ: Ελέω Σαμαρά, οι ισχυρές «συντεχνίες» απέβαλαν εκπροσώπους εργαζομένων από συλλογικό όργανο
Για «πρωτοφανές περιστατικό στα χρονικά του εργατικού κινήματος αλλά και της ιδιωτικής εκπαίδευσης τις τελευταίες δεκαετίες» κάνει λόγο η ΟΙΕΛΕ, με αφορμή την αποπομπή από το ΚΥΣΔΕ (συλλογικό όργανο) των εκπροσώπων των συνδικαλιστών, κατόπιν πρότασης της εργοδοσίας (στη συγκεκριμένη περίπτωση του Κολλεγίου Αθηνών).

Όπως σημειώνει η ΟΙΕΛΕ σε ανακοίνωσή της:

Στη σημερινή διαδικασία του ΚΥΣΔΕ που εξετάζει την καταγγελία σύμβασης της εκπαιδευτικού Ευφροσύνης Μπουλούτα, η οποία συνέλαβε τον υιό του πρωθυπουργού να αντιγράφει, από το Κολλέγιο Αθηνών, η νομική πλευρά του Κολλεγίου με υπόμνημά της ζήτησε την εξαίρεση των αιρετών εκπροσώπων της ΟΙΕΛΕ από το Συμβούλιο και, δυστυχώς, το ΚΥΣΔΕ έκανε αποδεκτή την απαίτηση και απέβαλε από τη διαδικασία τους εκπροσώπους της ΟΙΕΛΕ!!

Καλάβρυτα:Ένας χειμερινός προορισμός

Καλάβρυτα, το πολυαγαπημένο χωρίο που το έχουμε συνδυάσει με τις, χειμερινές μας αποδράσεις είναι το ιδανικό μέρος και για ανοιξιάτικες αποδράσεις. Τα Καλάβρυτα τοποθετούνται στη σκιά του Χελμού, μια προνομιακή θέση γεμάτη από έλατα. Ένας τόπος τόσο λαμπρός, όσο και η ιστορία του. Το ένδοξο αυτό χωρίο, είναι χτισμένο στα 756 μ., σε ένα τεράστιο ξέφωτο, που το «αγκαλιάζει» το ελατοδάσος της Ανεξαρτησίας ή Αισθητικό Δάσος Καλαβρύτων. Η πολύ καλή τουριστική υποδομή τους ξεπροβάλει μέσα στο χωριό αλλά και στα πέριξ αυτού.
διαβάστε περισσότερα εδώ στο newsvoice.gr

Ρεπορτάζ του Newsvoice.gr για τις τιμές βασικών προϊόντων διατροφής

Παρότι έχουν έρθει τόσα μνημόνια και παρότι οι έλληνες νιώθουν στο πετσί τους την ελληνική κρίση, υπάρχουν ορισμένοι που τσακίζουν αισχροκερδώς.

Δείτε παρακάτω την έρευνα του Newsvoice.gr σχετικά με τις τιμές των βασικών προϊόντων διατροφής σε σούπερ μάρκετ της Ελλάδας και της Γερμανίας. Το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει, ενώ ελπίζουμε το ρεπορτάζ αυτό να φτάσει στα χέρια των υπευθύνων και κάποια στιγμή να δούμε διαφορά στην τσέπη μας.

Προϊόν: Ψαροκροκέτες 300gr, Τιμή Γερμανίας 1,69€ – Τιμή Ελλάδας 4,41€, Διαφορά 261%
psaria

Έρχονται αυξήσεις "φωτιά" στα διόδια

Μπορεί να αρχίζουν πάλι τα έργα σε τέσσερις μεγάλους οδικούς άξονες της χώρας, παράλληλα όμως έρχεται και μεγάλη αύξηση στις τιμές των διοδίων.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, εντός της ημέρας, κατατίθενται κατατίθενται στη Βουλή, προκειμένου να κυρωθούν με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, οι αναθεωρημένες συμβάσεις για την κατασκευή, λειτουργία και συντήρηση των τεσσάρων μεγάλων οδικών αξόνων που κατασκευάζονται με συμβάσεις παραχώρησης, όπως δήλωσε ο υπουργός Υποδομών.

«Πυρετός» για το ΕΤΜΕΑΡ, καθώς τα ελλείμματα του ΛΑΓΗΕ δεν πέφτουν

Ο εφιάλτης που λέγεται «απόφαση για το ΕΤΜΕΑΡ» επιστρέφει και πάλι για το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, καθώς μέχρι το τέλος του Δεκέμβρη η ΡΑΕ θα πρέπει να αποφασίσει για το ύψος στο οποίο θα πρέπει να φτάσει το Τέλος που πληρώνουν οι καταναλωτές μέσω του λογαριασμού ρεύματος.

ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ : "φτάνει πια, ο λαός δεν αντέχει άλλα μέτρα''

Του Αιμίλιου Πολυγένη

Κάλεσμα εθνικής ενότητας απηύθυνε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος σε τηλεοπτική του συνέντευξη στον δημοσιογράφο Γιώργο Τράγκα, υπογραμμίζοντας πως όλοι οι πολιτικοί ηγέτες θα μπορούσαν να συμφωνήσουν και να πάνε μαζί στις Βρυξέλλες και να πουν "φτάνει πια, ο λαός δεν αντέχει άλλα μέτρα''.

Ο Αρχιεπίσκοπος σημείωσε πως ο λαός δεν αντέχει από την οικονομική κρίση και αναφέρθηκε στην απόγνωση του κόσμου που βρίσκει βοήθεια από την Εκκλησία.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ


ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ


ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ


Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ-ΔΕΝΔΙΑΣ-ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ-ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ-ΔΑΜΑΝΑΚΗ-ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ- ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ-ΝΙΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ- ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ. ΟΛΟΙ ΣΤΗ “ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ 450 ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ”

masonoi4




MAΣΟΝΟΙ-ΜΕΡΟΣ ΤΡΙΤΟ
ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ
«Η ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ 450 ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ»
«ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ» ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΩΝ ΤΕΚΤΟΝΙΚΩΝ ΤΑΓΜΑΤΩΝ
 Σφοδρές αντιδράσεις και έντονο παρασκήνιο έχει προκαλέσει η δημοσιοποίηση «λίστας με 450 ονόματα Ελλήνων Μασόνων», όπως τιτλοφορείται, στην οποία φέρεται να συγκαταλέγονται αναγνωρίσιμα πρόσωπα από την οικονομική, πολιτική και πνευματική ελίτ του τόπου. Ως συντάκτης της «λίστας» προβάλλεται ερευνητής, ο κ.Σωτήρης Ασημακόπουλος, ο οποίος αφήνει να εννοηθεί ότι έχει εντρυφήσει στην στενή παρακολούθηση και καταγραφή των εγχώριων τεκτονικών ταγμάτων αλλά και των πολυδαίδαλων στοών του Ελληνικού Τεκτονισμού και των μυστικιστικών οργανώσεων στη χώρα. Πάντως χθες υπήρξε(μετά την διάψευση μέσω του face book από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρο Τατσόπουλο)και δεύτερη διάψευση από τον εκπρόσωπο Τύπου της «Χρυσής Αυγής», Ηλία Κασιδιάρη για οιαδήποτε σχέση του με αποκρυφιστικές οργανώσεις. Ο κ. Κασιδιάρης απάντησε μέσα από την διαδικτυακή του εκπομπή το βράδυ της Δευτέρας στο δημοσίευμα της “Ελεύθερης Ώρας” στο οποίο περιλαμβάνεται το ονοματεπώνυμο του στη λίστα με τα 450 ονόματα. Ξεκαθάρισε ότι ουδέποτε είχε σχέση με μυστικιστικές οργανώσεις και χαρακτήρισε συκοφαντίες όσα αναγράφονται. Αποκάλυψε μάλιστα ότι για να είναι κανείς υποψήφιος της Χρυσής Αυγής πρέπει να υπογράψει μία υπεύθυνη δήλωση όπου δεσμεύεται πως δεν έχει υπάρξει ποτέ μέλος μυστικής οργάνωσης.

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ 1.000 ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΩΪ ΑΠΕΡΓΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΣΤΑ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΟΠΥΥ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥΣ

SZ: Νέο μηχανισμό «κουρέματος» σχεδιάζει το ΔΝΤ

Έναν νέο μηχανισμό για την αναδιάρθρωση χρέους κρατών με βάση την ελληνική εμπειρία σχεδιάζει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ), όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η Süddeutsche Zeitung του Μονάχου. Εκπρόσωπος του ταμείου παραδέχθηκε σε σχετική ερώτηση ότι τον περασμένο Απρίλιο ανατέθηκε σε επιτροπή ειδικών η μελέτη, ωστόσο ακόμη δεν έχουν κατατεθεί πλήρεις προτάσεις. Το ΔΝΤ λαμβάνει υπόψη όλα αυτά που πήγαν στραβά στην ελληνική υπόθεση και ότι παρά τα μεγάλα ποσά που διατέθηκαν η χώρα δεν έχει βγει ακόμη από την ύφεση. Έτσι, οι οικονομολόγοι του Ταμείου εξετάζουν τρόπους βελτίωσης των διαδικασιών διάσωσης. Η βάση της ανάθεσης είναι ένα έγγραφο που χρονολογείται από την περασμένη άνοιξη και εκεί οι ειδικοί διαπιστώνουν ότι «συχνά οι αναδιαρθρώσεις χρέους στην πράξη είναι μικρής έκτασης και υλοποιούνται με υπερβολική καθυστέρηση». Έτσι, δεν επιτυγχάνεται ο στόχος να καταστεί βιώσιμο το χρέος και να αποκατασταθεί η πρόσβαση των πληττομένων χωρών στις αγορές κεφαλαίων, αναφέρεται στο σχετικό έγγραφο.

"Το ελληνικό χωριό με τη μηδενική ανεργία"

Δώδεκα χιλιόμετρα μακριά από το Μέτσοβο και σε υψόμετρο 1180 μ. στην οροσειρά της Πίνδου, βρίσκεται το χωριό Μηλιά που εκτός από την εξαιρετική ομορφιά ξεχωρίζει καθώς παρουσιάζει μηδενικά ποσοστά ανεργίας. Κάθε οικογένεια έχει ένα εργαστήριο επεξεργασίας ξύλου ενώ υπάρχουν δύο δασικοί συνεταιρισμοί που εκμεταλλεύονται 36.000 στρέμματα δάσους.«Η επεξεργασία του ξύλου και η λαϊκή τέχνη, αποτελεί παράδοση στον τόπο μας. Αυτή η παράδοση μεταφέρεται από γενιά σε γενιά, από πατέρα σε γιο» εξηγεί στον Ελεύθερο Τύπο ο πρόεδρος του δημοτικού διαμερίσματος Μηλιάς Μετσόβου, Αναστάσιος Κουτελίδας.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΠΑΝΑ «ΕΥΡΩ Η ΔΡΑΧΜΗ»

Δείτε πως χτίστηκε η αρχαία Αθήνα (βίντεο)

Πως ήταν η αρχαία Αθήνα; Πως χτίστηκε ο Παρθενώνας; Ένα βίντεο 3 περίπου λεπτών αποκαλύπτει με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο τα μυστικά της αρχιτεκτονικής της.
Το βίντεο είναι αποτέλεσμα της ομάδας της εταιρίας πληροφορικής και τρισδιάστατων γραφικών Whiskytree.com, ενώ παρουσιάστηκε πριν από μερικές ημέρες στο 40ο συνέδριο Νέων Τεχνολογιών Siggraph 2013.
Το αποτέλεσμα είναι αν μη τι άλλο, εντυπωσιακό.

ΓΙΑΝΝΟΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ/Ύποπτος σε βαθμό κακουργήματος

Η ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΜΙΛΗΣΕ

Ως ύποπτος με την κατηγορία παράλειψης δήλωσης περιουσιακού στοιχείου στο πόθεν έσχες, σε βαθμό κακουργήματος, καλείται να δώσει εξηγήσεις στους εισαγγελείς διαφθοράς ο πρώην υπουργός Γιάννος Παπαντωνίου.

Στάθης Ψάλτης - Συγκλονιστικό βίντεο

Από την θεατρική παράσταση "ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙΡΟ"
ΣΤΑΘΗΣ ΨΑΛΤΗΣ : "ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΘΥΜΩΝΟΥΜΕ";

ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ-NEA ONOMATA AΠΟ ΤΗ “ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ 450 ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ”- ΥΨΗΛΟΙ ΤΕΚΤΟΝΕΣ ΤΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

masonia3
 ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ

 -Η ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ 450 ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΣΤΗ ΦΟΡΑ
 -H απαντηση Τατσόπουλου: Δεν είμαι Μασόνος!
 ΣΑΜΑΡΑΣ-ΣΗΜΙΤΗΣ-ΓΙΑΝΝΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ- ΘΑΝΟΣ ΒΕΡΕΜΗΣ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ-ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ, ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ
 Ζητήματα, αντιδράσεις και διεργασίες μέσα στον στενό κύκλο των Μασονικών Ελληνικών Ταγμάτων που «κυβερνούν» εν κρυπτώ, επηρεάζουν τις τύχες της χώρας και του πεινασμένου λαού και κρίνουν πολλάκις απόρρητα και σοβαρότατα θέματα εξωτερικής και αμυντικής πολιτικής της πατρίδος, έχει δημιουργήσει η δημοσιοποίηση λίστας με ισχυρά ονοματεπώνυμα, «ειδικού ερευνητή». Στη λίστα με τα 450 ονόματα που βλέπει για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας, ο καταγινόμενος με προβληματισμούς και ζυμώσεις που αφορούν τις πύλες του Σκότους και των Τεκτονικών Στοών, Σωτήρης Ασημακόπουλος, επιμένει ότι πρόκειται για εγκυρότατη απεικόνιση και χαρτογράφηση της ονοματολογίας της Ελληνικής Μασονίας.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ


ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ


ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ


Μικρότερη η συμμετοχή των ασφαλισμένων στα φάρμακα

Με «premium» έργου οι νέες αποδόσεις του ΑΔΜΗΕ – Το κίνητρο για τους νέους επενδυτές

Δε θα φέρει αυξήσεις στα τιμολόγια χρήσης του συστήματος μεταφοράς η ιδιωτικοποίηση του ΑΔΜΗΕ, όπως προκύπτει από την πρόταση του συμβούλου για τη μεθοδολογία προσδιορισμού της απόδοσης των επενδεδυμένων κεφαλαίων (WACC)  του διαχειριστή. Συγκεκριμένα οι αποδόσεις για τις δραστηριότητες της εταιρείας θα διατηρηθούν και μετά το 2014 στα ίδια επίπεδα με σήμερα, κοντά σε ένα ονομαστικό ποσοστό της τάξης του 8%.
Εκείνο που όμως θα αλλάξει το σκηνικό – χωρίς να οδηγεί σε επιβάρυνση για τους καταναλωτές – θα είναι η απόδοση των κεφαλαίων για μεγάλες επενδύσεις κομβικού χαρακτήρα για το ηλεκτρικό σύστημα και για τη χώρα. Σε αυτά τα έργα, όπως για παράδειγμα η διασύνδεση των Κυκλάδων ή η διασύνδεση της Κρήτης, προβλέπεται να υπάρξει ένα ειδικό επιπλέον premium που θα ανεβάζει την απόδοση των κεφαλαίων σε ποσοστά άνω του 10 – 11%.

Αποκλειστική συνέντευξη Γκουρία: Χρειάζεται κούρεμα του χρέους

Κούρεμα του ελληνικού χρέους που έχουν στα χέρια τους ευρωπαϊκοί θεσμοί και κράτη προτείνει ο επικεφαλής του ΟΟΣΑ μιλώντας αποκλειστικά στα νέα της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ και τη Σία Κοσιώνη.

Μάλιστα επισημαίνει την ανάγκη οι αποφάσεις να ληφθούν το συντομότερο δυνατό ώστε να είναι καλύτερα τα αποτελέσματα.

Αναλυτικά η συνέντευξη που έδωσε ο Άνχελ Γκουρία στη Σία Κοσιώνη 
το βίντεο από τη συνέντευξη στον Σκάϊ

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Πέρασε η τροπολογία για τα φάρμακα με 164 «ναι», 72 «όχι» και 10 «παρών»

Εν μέσω έντονης πολιτικής αντιπαράθεσης υπερψηφίστηκε σήμερα το μεσημέρι στη Βουλή η τροπολογία για τη μείωση των τιμών των φαρμάκων.

Πιο αναλυτικά, σε σύνολο 246 βουλευτών που συμμετείχαν στην ψηφοφορία, 164 ψήφισαν «ναι», 72 «όχι» και 10 βουλευτές ψήφισαν «παρών. Η ήττα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ είναι πασιφανής καθώς η πλειονότητα των βουλευτών στήριξε με την ψήφο της την τροπολογία του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη και η Αξιωματική Αντιπολίτευση δεν κατάφερε να βρει συμμάχους στο «όχι». 

Και όλα αυτά, παρά τις απέλπιδες προσπάθειες του ΣΥΡΙΖΑ μέσω της αμφισβήτησης της κοινοβουλευτικής διαδικασίας, αλλά και τη χθεσινή Συνέντευξη Τύπου του κόμματος για τη δημόσια υγεία, όπου ο κ. Τσίπρας ζήτησε την απόσυρση της τροπολογίας. Να σημειωθεί ότι οι ΑΝΕΛ και η Χρυσή Αυγή αποχώρησαν από την ψηφοφορία.

Λαμβάνοντας τον λόγο, ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης ευχαρίστησε τους βουλευτές που ψήφισαν την τροπολογία και σημείωσε πως «η σημερινή ημέρα είναι ιστορική».

Διαβάστε περισσότερα εδώ στο newpost.gr


ΣΕΙΣΜΟΣ 4,4 ΡΙΧΤΕΡ ΕΓΙΝΕ ΑΙΣΘΗΤΟΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, ο σεισμός ήταν 4,4 ρίχτερ...




Το εστιακό βάθος του σεισμού ήταν 5 χιλιόμετρα και έγινε στις 16:21 το απόγευμα, ανάμεσα σε Ναύπλιο και Πόρτο Χέλι, στον Αργολικό κόλπο,
30 χιλιόμετρα Νοτιοανατολικά του Ναυπλίου και 92 χιλιόμετρα από την Αθήνα.


Ο χάρτης του σεισμού από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο
Ο χάρτης του σεισμού από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο

Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός στη Σπάρτη, στο Ναύπλιο και τις κοντινές περιοχές ενώ κουνήθηκε και η Αθήνα.


"Δε δείχνει να είναι κάτι ανησυχητικό"



Σύμφωνα με τα όσα είπε στο NewsIT ο Διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Αστεροσκοπείου Αθηνών, Κωνσταντίνος Μακρόπουλος, δε δείχνει να είναι κάτι ανησυχητικό το φαινόμενο, ωστόσο οι επιστήμονες θα συνεχίσουν να το παρακολουθούν, τουλάχιστον για τις επόμενες ώρες...

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ -Η ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ 450 ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΣΤΗ ΦΟΡΑ -ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΤΑΓΜΑΤΩΝ

ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ-ΤΖΕΦΡΙ-ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ-ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ-ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ-ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ-ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ-ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ

 Στις 7 Οκτωβρίου του 2012, λάβαμε το πρώτο e-mail από τον «παράξενο» Έλληνα ερευνητή, ο οποίος μας ενημέρωνε τα εξής: «Σήμερα τελείωσα την λίστα που σας έλεγα. Πρόκειται για 450 άτομα. Εννοείται ότι δεν είναι οι μοναδικοί μασόνοι στον κόσμο, αλλά θα ήταν αδύνατο για εμένα να τους «φακελώσω» όλους. Σε ένα προηγούμενο μήνυμα σας είχα στείλει και πληροφορίες για τα μασονικά κόμματα και τις ιδεολογίες στην Ελλάδα. Αν δεν το έχετε δει πείτε μου να σας το ξαναστείλω. Κλείνω αυτόν τον πρόλογο με την διευκρίνιση ότι η λέσχη Λάιονς, ο όμιλος ρόταρυ και οι σοροπτημήστριες είναι προθάλαμοι της μασονίας και όλα τα μέλη αυτών των συλλόγων παγκοσμίως είναι μασόνοι…».

Πρόκειται για τον Σωτήρη Ασημακόπουλο ο οποίος έχει ασχοληθεί επισταμένως με το θέμα. Αποφασίζουμε σε συνεχή δημοσιεύματα για λόγους δημοσίου συμφέροντος και ευλόγου ενδιαφέροντος να τα δημοσιοποιήσουμε. Πρόσφατα σε συζήτηση που είχαμε στον τηλεοπτικό «αέρα» με εκπρόσωπο της «Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος», λαβαμε την ρητή διαβεβαίωση ότι «οι Έλληνες Μασόνοι, η Μασονική Στοά και ο διακτινισμός τους στα πολιτικά και διπλωματικά ζητήματα της χώρας, μόνον καλό κάνει». Οι Έλληνες Μασόνοι προσπαθούν το τελευταίο διάστημα σε μια ομολογουμένως περίεργη αντεπίθεση να επανέλθουν ενεργά και να ρυθμίσουν τις εξελίξεις στη πατρίδα. Μάλιστα θέλουν να υπενθυμίζουν ότι «η Φιλική Εταιρεία, γνωστή στοά, έσωσε την Ελλάδα το 1821. Γιατί να μην την ξανασώσει;».

Ας υπενθυμίσουμε λοιπόν τους ντόπιους σωτήρες, κατά τον ερευνητή, Σωτήρη Ασημακόπουλο. Αυτούς που θα ξανασώσουν την πατρίδα! Εννοείται ότι όποιος διαβάσει το ονοματεπώνυμο του και έχει αντιρρήσεις για την ένταξη του στους Έλληνες Μασόνους, πολύ ευχαρίστως να το αφαιρέσουμε. Ποιος όμως από τους 450 φερόμενους ως μέλη των τεκτονικών στοών, δεν θα ήθελε να λέγεται και να θεωρείται «σωτήρας του Έθνους»;

 Η ΛΙΣΤΑ (ΜΕΡΟΣ Α')Εδώ στο makeleio.gr

Υποχώρηση στα κέρδη 9μήνου του Ομίλου ΔΕΗ/Zημιές η Μητρική

Σημαντική υποχώρηση στα καθαρά κέρδη κατέγραψε σε ενοποιημένο επίπεδο η ΔΕΗ για το 9μηνο του 2013. Ειδικότερα, τα καθαρά κέρδη υποχώρησαν στα 6,7 εκατ. ευρώ, σε σχέση με τα 124,9 εκατ. ευρώ του αντίστοιχου περυσινού διαστήματος. Την ίδια στιγμή η μητρική κατέγραψε ζημιές 82,7 εκατ. ευρώ, έναντι κερδών 82 εκατ. ευρώ πέρυσι. 




ΒΙΝΤΕΟ-Ένα κέρμα τα αλλάζει όλα

Ένας μουσικός στέκεται με το τσέλο του σε έναν πολυσύχναστο πεζόδρομο της Βαρκελώνης, με ένα καπέλο ακουμπισμένο μπροστά του. Ένα κοριτσάκι πλησιάζει και ρίχνει ένα κέρμα στο καπέλο. Ο μουσικός αρχίζει να παίζει, αλλά η συνέχεια είναι εντελώς αναπάντεχη.

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ


Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ


ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ


ΡΑΕ: Παρέμβαση καταλύτης για take or pay και επιλεξιμότητα της βιομηχανίας

Παρέμβαση για δύο μείζονα θέματα που έχουν ανακύψει σε σχέση με το καθεστώς και τους όρους προμήθειας φυσικού αερίου για τη βιομηχανία, πραγματοποίησε με επιστολή του προέδρου της Δρ. Νίκου Βασιλάκου η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας. Η επιστολή – γνωμοδότηση, απευθύνεται προς τον Υφ.ΠΕΚΑ Α. Παπαγεωργίου και κοινοποιείται στο γγ ΥΠΕΚΑ Κ. Μαθιουδάκη αλλά και τον πρόεδρο της ΕΒΙΚΕΝ Κ. Κουκλέλη και αφορά σε θέματα που έθεσε προς τον ανεξάρτητο ρυθμιστή η Ένωση Βιομηχανικών Καταναλωτών Ενέργειας.

ΕΟΠΥΥ, ΟΤΑ και Ασφαλιστικά Ταμεία θα αποτελέσουν τις πηγές για το δεύτερο κύμα διαθεσιμότητας 12.500 δημόσιων υπαλλήλων για το έτος 2014, βάσει των μνημονιακών μας δεσμεύσεων.

Οι «εφεδρείες» του Αντώνη Σαμαρά δυναμιτίζουν το πολιτικό σκηνικό

Σκληρές ανακοινώσεις από το βουλευτή της ΔΗΜΑΡ Βασίλη Οικονόμου και τον βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ για την αναφορά Σαμαρά περί «μαξιλαριών ασφαλείας» για την κυβέρνηση
Και οι δύο, σύμφωνα με τα σενάρια, εμφανίζονταν μεταξύ των βουλευτών που θα μπορούσαν να στηρίξουν την κυβερνητική πλειοψηφία προκειμένου να μην καταρρεύσει και οδηγηθεί η χώρα στις εκλογές.
Το Newsbomb.gr σας έχει ενημερώσει εγκαίρως ότι οι ζυμώσεις ναι μεν βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, ωστόσο ουδείς εκ των... μνηστήρων δεν πρόκειται να στηρίξει αν δεν «περάσουν» πρώτα τα δύσκολα, δηλαδή ο φόρος ακινήτων, οι πλειστηριασμοί, οι ομαδικές απολύσεις και ο προϋπολογισμός.
διαβάστε εδώ ολόκληρο το ρεπορτάζ του newsbomb.gr

Η ανιστόρητη Τουρκία θέλει να μας «σερβίρει» τούρκικο καφέ!

Την ονομασία και την… πατρότητα του καφέ, διεκδικεί η Τουρκία, η οποία θέλει να επιβάλλει την ονομασία «τούρκικος καφές» παγκοσμίως με απόφαση της UNESCO! Η κρίσιμη συνεδρίαση ξεκινά στις 2 Δεκεμβρίου στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν.

Έρχεται το Εθνικό Πατριωτικό Κίνημα του Πρίγκιπα Νικόλαου

Το Mega αποχαιρετά οριστικά τον Πέτρο Κωστόπουλο!

To πιο «δυνατό χαστούκι» για τον Πέτρο Κωστόπουλο έρχεται από το μεγάλο κανάλι, αφού όπως φαίνεται η κίνηση του σταθμού να επιλέξει το συγκεκριμένο πρόσωπο για την θέση του παρουσιαστή του πρωινού, δεν ήταν ότι καλύτερο.

Τα χρέη προς το δημόσιο και οι οικονομικές εκκρεμότητες γενικότερα που έχει ο παρουσιαστής, φαίνεται πως μόνο πρόβλημα μπορούν να φέρουν στο Mega αυτή τη στιγμή που μετράει ήδη μόνο κακές στιγμές.

Σύμφωνα με πληροφορίες της newsbomb ο «θείος» αναμένεται να βρεθεί εκτός, αφού το συμβόλαιό του κρέμεται από μια κλωστή. 

Πηγή: athensbars.gr

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα