Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ Ο ΜΙΚΗΣ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ




Αρνητική απάντηση δίνει ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης και αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης, Μίκης Θεοδωράκης, στην πρόταση του Ευάγγελου Βενιζέλου να τεθεί ως υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, με δήλωσή του που είδε το φως της δημοσιότητας την Τρίτη.

Η δήλωσή του αναφέρει:

Μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κάρολου Παπούλια για το νέο έτος 2014 (ΒΙΝΤΕΟ)

Ελληνίδες και Έλληνες,

Αφήνουμε πίσω μας μια χρονιά σκληρή για πολλούς συμπολίτες μας. Εύχομαι και ελπίζω, η αλλαγή του χρόνου να σηματοδοτεί αλλαγή εποχής – να ήταν αυτή η τελευταία χρονιά ύφεσης και τόσο δύσκολης δοκιμασίας για την ελληνική κοινωνία.

ΒΙΝΤΕΟ-Καμμένος: "Το 2014 θα είναι μια χρονιά απελευθέρωσης"


«Το 2014 θα είναι μια χρονιά απελευθέρωσης. Θα προστατεύσουμε το Σύνταγμά μας από αυτούς που το καταλύουν» δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του.

Δείτε το βίντεο από το Mega

Κλήρωση πρωτοχρονιάτικου Λαχείου 2014 (31/12/2013)

Δείτε τον τυχερό αριθμό που κερδίζει τα 6.000.000 ευρώ

13859 της 
26ης ΣΕΙΡΑΣ

Το Κρατικό Λαχείο Κοινωνικής Αντίληψης (πρωτοχρονιάτικο λαχείο) .....

θεσπίστηκε το 1967, σε αντικατάσταση του «Λαχείου Συντακτών», κυκλοφορεί μια φορά το χρόνο και κληρώνει την τελευταία ημέρα αυτού και κοστίζει 8 € το γραμμάτιο.

Τα γραμμάτια του Λαχείου κυκλοφορούν σε σειρές 100.000 γραμματίων που κάθε μια φέρει αριθμούς από 1 ως 100.000.

Παράταση για την καταβολή τελών κυκλοφορίας έως την Παρασκευή 3 Ιανουαρίου έδωσε τελικά το υπουργείο Οικονομικών

 Το μεσημέρι πήραν χαμπάρι τις ουρές ταλαιπωρίας για τα τέλη κυκλοφορίας σε τράπεζες και εφορίες

- Ως ειρωνεία μπορούν να δεχτούν οι φορολογούμενοι το ''ευχαριστώ'' του υπουργείου Οικονομικών που κάνει λόγο για ''πραγματικά αξιέπαινη προσέλευση των πολιτών στα σημεία πληρωμής των τελών κυκλοφορίας''
- Το υπουργείο Οικονομικών άδειασε τον Χ. Θεοχάρη που μέχρι πριν λίγες ώρες αρνούνταν την παράταση
- Διαβάστε για ποιές δουλειές θα ανοίξουν εκτάκτως οι εφορίες 2 και 3 Ιανουαρίου
Παράταση για την καταβολή τελών κυκλοφορίας έως την Παρασκευή 3 Ιανουαρίου έδωσε τελικά πριν λίγο το υπουργείο Οικονομικών.

Ετοιμάζουν τη μεγάλη ληστεία στην τσέπη μας με τις αποδείξεις

- Δεν θα ισχύουν αποδείξεις από βενζινάδικα και super market 
- Βασικά έξοδα των νοικοκυριών δεν θα μετράνε στην εφορία
- Το ποσοστό 10% του εισοδήματος σε αποδείξεις γίνεται η μεγάλη παγίδα για μισθωτούς συνταξιούχους
- Ποιες αποδείξεις ... σώζουν από τον φόρο

ΚΑΛΑΝΤΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ/ΑΓΙΕ ΜΟΥ ΑΓΙΕ ΒΑΣΙΛΗ

Αρχιμηνιά κι Αρχιχρονιά
ψηλή μου δεντρολιβανιά


κι αρχή καλός μας χρόνος
εκκλησιά με τ' άγιο θρόνος.

Αρχή που βγήκε ο Χριστός
άγιος και Πνευματικός,
στη γη να περπατήσει
και να μας καλοκαρδίσει.

Αγιος Βασίλης έρχεται,
και δεν μας καταδέχεται,
από την Καισαρεία,
συ' σαι αρχόντισσα κυρία.

Βαστά εικόνα και χαρτί
ζαχαροκάρνο, ζυμωτή
χαρτί και καλαμάρι
δες και με-δες και με το παλικάρι.

Το καλαμάρι έγραφε,
τη μοίρα του την έλεγε
και το χαρτί-και το χαρτί ομίλει
Άγιε μου-άγιε μου καλέ Βασίλη.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ


ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ


Oλόκληρη, λέξη προς λέξη, η απολογία του Κάντα. Δακτυλογραφημένο το ντοκουμέντο των 84 σελίδων

Ο Αντ1 γίνεται σήμερα 24 χρονών!

Σήμερα ο Αντ1 κλείνει 24 χρόνια τηλεοπτικής λειτουργίας.Ήταν 31 Δεκεμβρίου του 1989 όταν γεννήθηκε ο τηλεοπτικός σταθμός ANTENNA TV,λίγο μετά από το Mega channel.Ο κόσμος το περίμενε με ανυπονυσία.Πρώτο πρόγραμμα που προβλήθηκε ήταν η Τηλερουλέτα, ένα μαγνητοσκοπημένο τηλεπαιχνίδι με παρουσιαστή τον Τέρενς Κουίκ, που εκείνη την ημέρα λειτούργησε σαν ένα πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν, συγχρονισμένο κατά τέτοιον ακριβή τρόπο ώστε οι τηλεθεατές να παρακολουθήσουν την αλλαγή του χρόνου μέσα από τη συχνότητα του σταθμού.

ΒΙΝΤΕΟ-Οι Anonymous μαθαίνουν ιστορία στους Σκοπιανούς

Σάλο έχει προκαλέσει στο διαδίκτυο η δημοσίευση ενός βίντεο το οποίο μοιάζει να είναι παραγωγής των γνωστών χάκερς, Anonymous, και στο οποίο η οργάνωση επιτίθεται στα Σκόπια για το ζήτημα της ονομασίας «Μακεδονία».

Στο βίντεο οι Anonymous επικρίνουν την κυβέρνηση των Σκοπίων για την στάση που τηρεί απέναντι στην Ελλάδα στο θέμα της ονομασίας ενώ παράλληλα παραδίδουν μαθήματα ιστορίας στους γείτονες μας.



Δείτε το βίντεο

Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Νέες πληρωμές από ΛΑΓΗΕ για Απρίλιο - Μάιο

Την ολοκλήρωση της εξόφλησης των παραγωγών ενέργειας από ΑΠΕ για τον Απρίλιο ανακοίνωσε ο ΛΑΓΗΕ, όπως είχε έγκαιρα δημοσιεύσει το energypress.gr.
Παράλληλα, εξοφλούνται περισσότεροι από 6.000 παραγωγοί  με πληρωτέο ποσό έως και 3.560€ για τον Μάιο.
Στην ανακοίνωση του ΛΑΓΗΕ αναφέρεται:
«Ο ΛΑΓΗΕ, με τις τελευταίες εντολές του προς τις Τράπεζες, ολοκληρώνει  την εξόφληση παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από ΑΠΕ μηνός Απριλίου 2013 ενώ συγχρόνως εξοφλεί άνω των 6.000 παραγωγών από ΑΠΕ (50% του συνόλου των εγκαταστάσεων) με πληρωτέο ποσό έως και 3.560€, για την παραγωγή μηνός Μαϊου 2013»

Ένοχος ο Λιάπης

Ποινή τεσσάρων ετών με αναστολή επιβλήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στον Μιχάλη Λιάπη για το αδίκημα της πλαστογραφίας, εξαγοράσιμη προς 50 ευρώ την ημέρα, και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ για το αδίκημα του ανασφάλιστου οχήματος. 

Οι δικηγόροι του πρώην υπουργού κρίνουν «εκδικητική την απόφαση». Εξερχόμενοι από το δικαστήριο δεν έκαναν δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

ΤΟ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ


Σε διάγγελμά του ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς με αφορμή την έλευση του νέου έτους, έστειλε ένα μήνυμα προς τους πολίτες πως τα δύσκολα πέρασαν και πως το 2014 θα ανατείλει η προοπτική ανάκαμψης.
«Τα δύσκολα τα περάσαμε και αποφύγαμε το χειρότερα - το 2014 θα είναι χρονιά ανάκαμψης και ελπίδας», τόνισε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του προς τον ελληνικό λαό.
δείτε το video

O Τζήμερος κατέθεσε πινακίδες

Τις πινακίδες του αυτοκινήτου του κατέθεσε ο επικεφαλής της «Δημιουργίας Ξανά», Θάνος Τζήμερος. Ο λόγος; Όπως λέει ο ίδιος, «η ηλιθιότητα του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης».

Η Ρωσία δέχεται επίθεση!

Eπίθεση με καλάσνικοφ στο σπίτι του Γερμανού πρέσβη στο Χαλάνδρι

- Πέρασαν από την πιλοτή της απέναντι πολυκατοικίας και γάζωσαν με 60 σφαίρες το σπίτι του πρέσβη της Γερμανίας 
- Είτε άλλαξαν γεμιστήρα είτε πυροβόλησαν με δυο καλάσνικοφ οι δράστες 
- Σημάδια από σφαίρες στην εξωτερική πόρτα και στον τοίχο του σπιτιού του Βόλφγκανκ Ντολτ
- Αποκλεισμένη η Εθνικής Αντιστάσεως κι άλλοι κεντρικοί δρόμοι στο Χαλάνδρι
- Οι ομοιότητες με την επίθεση κατά των γραφείων της Νέας Δημοκρατίας στη Συγγρού
- Στο ίδιο σπίτι είχε επιτεθεί με ρουκέτα το 1999 η 17 Νοέμβρη κι είχε τραυματιστεί ο Σάββας Ξηρός 
ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ εδώ στο newsit.gr

ΒΙΝΤΕΟ-Θεοχάρης: Δεν υπάρχει απόφαση για παράταση

Στα κρίσιμα θέματα της επικαιρότητας τοποθετήθηκε ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων, Χάρης Θεοχάρης, μιλώντας στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του MEGA.
Σχετικά με τα τέλη κυκλοφορίας, ο κ. Θεοχάρης δήλωσε ότι υπολογίζουν ότι έχουν περάσει τα 4 εκατομμύρια όσοι έχουν πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας.
Όσον αφορά το ενδεχόμενο παράτασης για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας, ο κ. Θεοχάρης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είναι ζήτημα της πολιτικής ηγεσίας. Είναι ομαλή η διαδικασία. Εμείς δεν βλέπουμε κάποιο πρόβλημα στη διαδικασία».

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ


KONTRA NEWS


ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ


Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ-Αυτές είναι οι μαύρες χήρες


Οι μαύρες χήρες της Ρωσίας είναι γυναίκες που ζητούν εκδίκηση για τον θάνατο των ανδρών τους από τις δυνάμεις κατοχής. Πρόκειται για γυναίκες από την Τσετσενία και θεωρούνται υπεύθυνες για δεκάδες τρομοκρατικά χτυπήματα.

Σήμερα, η 26χρονη μαύρη χήρα Οξάνα Ασλάνοβα σκόρπισε τον θάνατο στην Ρωσία πυροδοτώντας εκρηκτικό μηχανισμό στο σιδηροδρομικό σταθμό του Βόλγογκραντ.

Ο Τέρενς Κουίκ για το «γερμανικό σύστημα της μίζας»

Ο Βουλευτής Επικρατείας και τομεάρχης εξωτερικών των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ, έκανε την εξής δήλωση: «Η Rheinmetall Electronic Systems που είχε λάβει μέρος στον διαγωνισμό ηλεκτρονικού εξοπλισμού των αρμάτων μάχης Leo-2 (συστήματα διεύθυνσης βολής) αλλά και στην προμήθεια των συστημάτων εδάφους αέρος Asrad, ομολόγησε στην Εισαγγελία της Βρέμης, μίζες εκατομμυρίων επί εποχής ΠΑΣΟΚ.

Νέο κόμμα ετοιμάζει ο διαγραφείς βουλευτής της ΝΔ, Βύρων Πολύδωρας - «Δεν πρόκειται να ανοίξω μια παράγκα σαν αυτές που υπάρχουν»

 Νέο κόμμα ετοιμάζει ο διαγραφείς βουλευτής της ΝΔ, Βύρων Πολύδωρας - «Δεν πρόκειται να ανοίξω μια παράγκα σαν αυτές που υπάρχουν»
«Ξαναφέρνω πολιτική. Δεν έβρισα κανέναν, μίλησα πολιτικά»
Την ίδρυση νέου κόμματος πορετοιμάζει ο διαγραφείς βουλευτής και πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας, Βύρων Πολύδωρας ο οποίος βρέθηκε εκτός κόμματος όταν στην τελευταία κρισιμη ψηφοφορία της Βουλής καταψήφισε το νομοσχέδιο για τον Ενιαίο Φόρο Ακινήτων. 
«Η καινούρια άσκηση που προσπαθώ να επιλύσω είναι πώς να ικανοποιήσω τις προσδοκίες που επενδύονται πάνω μου. Θα μπορέσω ή μήπως είναι βαρύ το φορτίο».
Σε συνέντευξη του στην Real News τονίζει ότι το νέο κόμμα θα βασιστεί πάνω σε τρεις βασικούς κανόνες: το μέγεθος, την ποσότητα και την ποιότητα. 
Μάλιστα όπως αναφέρει χαρακτηριστικά: "Εγώ δεν πρόκειται να ανοίξω μία παράγκα σαν αυτές που υπάρχουν».
Σε ερώτηση για το ποιό θεωρεί πώς θα είναι το πλεονέκτημα τους και κατ΄επέκταση το πλεονέκτημα του πολιτικού του κόμματος ο κ. Πολύδωρας αναφέρει: «Ξαναφέρνω πολιτική. Δεν έβρισα κανέναν, μίλησα πολιτικά. Τι κάνουν; Διορίζονται για να είναι εισπράκτορες για την τρόικα της Ευρώπης; Είναι λάθος πολιτική».
Ο ίδιος πάντως στην συνέντευξη του τονίζει ότι δεν πρόκειται να είναι υποψήφιος με κάποιο κόμμα στις προσεχείς ευρωεκλογές.
ΠΗΓΗ:real.gr

Το "ντόμινο" θα ξεκινήσει από την Θεσσαλονίκη

Του Γιώργου Κράλογλου

Η Θεσσαλονίκη που πνίγεται στην αιθαλομίχλη, στην ανεργία, στον οικονομικό αφανισμό, με ζημιές μέχρι 94% σε παραγωγικές επιχειρήσεις και ανυπολόγιστες ζημιές στο 60% και άνω των εμπορικών επιχειρήσεων, δείχνει να είναι το πρώτο καζάνι που θα σκάσει από εκείνα που ήδη βράζουν και κάνουν και τον Economist να κατατάσσει την Ελλάδα στις υψηλότερες θέσεις ρίσκου για κοινωνικές αναταραχές μέσα στο 2014.

Θα χαρακτήριζα πρώτος εγώ ως λαϊκίστικη κινδυνολογία την εισαγωγή στο σημερινό μου σημείωμα αν δεν υπήρχαν ορατά στοιχεία. 

Αν δεν είχαν γίνει προειδοποιήσεις από τα πλέον υπεύθυνα χείλη των παραγωγικών τάξεων της Θεσσαλονίκης. 

Και στην Θεσσαλονίκη που δεν θα καταπιεί εύκολα τον αφανισμό της έχουν ήδη μαζευτεί πολλά που ξεκινούν από τις αιματηρές (ας τις πούμε) «ανακατατάξεις» της ευρύτατης (μέχρι και την δεκαετία του 1990) παραγωγικής της βάσης τόσο στην βαριά βιομηχανία όσο και στην μεσαία (χημικά, επεξεργασία πετρελαίου, τρόφιμα και πρώτες ύλες, βοηθητικές ύλες, εξαγώγιμα προϊόντα και συναφείς κλάδοι).

Όλα αυτά δε προστίθενται στα οικονομικά και επιχειρηματικά αποτελέσματα της συμπρωτεύουσας μέσα στο 2013. Να τι λένε οι ίδιοι οι επιχειρηματίες . 

διαβάστε τη συνέχεια εδώ στο capital.gr

Γιατί σιωπά ο Σημίτης;

Μια –αποκλειστική- ιστορία του 1999 που ίσως λέει πολλά…
Τώρα που και λόγω των συγκλονιστικών αποκαλύψεων του Αντ. Κάντα ήρθαν πάλι στην επικαιρότητα τα ατέλειωτα και διαχρονικά πάρτι με τις μίζες στα εξοπλιστικά, ένα ερώτημα πλανάται και τίθεται από ορισμένα ΜΜΕ, όχι τα διαπλεκόμενα τα οποία συνεχίζουν το χαβά τους με τον τέως «καταλληλότερο»:
Γιατί σιωπά ο Κώστας Σημίτης; Γιατί δε λέει τίποτα; Είναι δυνατό να μην ήξερε;
Όπως έχει αποκαλυφθεί, ειδικά την περίοδο του Άκη Τσοχατζόπουλου στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, οι μίζες πήγαιναν κι έρχονταν, τα πάρτι ήσαν χωρίς σταματημό.
Τώρα, ο Αντ. Κάντας έβαλε στο κάδρο και τον Γ. Παπαντωνίου, εκτός του ήδη καταδικασμένου Γ. Σμπώκου.
Ο Άκης ήταν υπουργός του Σημίτη.


διαβάστε τη συνέχεια εδώ στο newsbomb.gr

ΒΙΝΤΕΟ-Η στιγμή της έκρηξης στο σιδηροδρομικό σταθμό

Μακελειό στη Ρωσία από επίθεση καμικάζι σε σταθμό τραίνου/Άγνωστος ο ακριβής αριθμός των νεκρών από την επίθεση στο σταθμό του Βόλγογκραντ της Ρωσίας
Κάμερα κατέγραψε τη στιγμή της έκρηξης στο σιδηροδρομικό σταθμό Βόλγκογκραντ στη Ρωσία πίσω από την οποία πιστεύουν οι αστυνομικές αρχές ότι βρίσκεται γυναίκα καμικάζι.
Δείτε το βίντεο:

Έρχεται ένα νέο κόμμα που όμοιό του δεν έχει υπάρξει στην μεταπολίτευση

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΕΑΣ ΓΙΑΝΝΗ ΔΕΜΙΡΗ ΣΤΟΝ ΠΑΡΙ ΚΑΡΒΟΥΝΟΠΟΥΛΟ

ΚΑΝΤΑΣ: Και τι δεν λέει...Όλο το κείμενο της απολογίας του στους δικαστές

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ



REAL NEWS ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Απολογείται στην ανακρίτρια ο Χάρης Τομπούλογλου – Δείτε τη φωτογραφία του με τη μίζα στα χέρια

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Τομπούλογλου

Ζητούσε λεφτά για να δώσει κι άλλες "δουλειές" - Τι αποκάλυψε ο Τάσος Γκιάτης, πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων της Alpha Bank, που ξεσκέπασε τον πρόεδρο του "Παίδων" - Όλο το παρασκήνιο της σύλληψης

διαβάστε εδώ στο protothema.gr

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ


ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ


ESPRESSO ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ


ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ


ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ


ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ


Η αγανακτισμένη θαυμάστρια πηγαίνει στα δικαστήρια τον ΜΠΕΖΟ;

O Γιάννης Μπέζος θεωρείται -και δικαίως- ένας από τους πλέον σημαντικούς ηθοποιούς της γενιάς του. Είναι όμως άνθρωπος αυστηρός που δεν σηκώνει και πολλά πολλά και το έχει δηλώσει.

«Ο κόσμος δεν με παίρνει αγκαλιά. Δεν το επιτρέπω εγώ να με πάρει. Είμαι ένας δικός τους άνθρωπος, όχι για να τον πάρουν στο σπίτι, αλλά για να τους πει μια ιστορία μια φορά την εβδομάδα. Έτσι είναι η ιδιοσυγκρασία μου. Δεν πιστεύω ότι το κοινό πρέπει να είναι κοντά μου, γιατί παρακμάζουμε… γιατί σταματά να μας «θαυμάζει» και να μας παίρνει στα σοβαρά… Δεν μπορώ να χαιρετάω τη μισή Αθήνα στο δρόμο. Δεν βγάζω φωτογραφίες με τους ανθρώπους. Δεν θέλω… Προτιμώ να με έχουν στην καρδιά τους, παρά στο μαξιλάρι τους» είχε δηλώσει στο πρωινό του ΑΝΤ1.

Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Tι θα πληρώσουν μισθωτοί, συνταξιούχοι και ελεύθεροι επαγγελματίες το 2014 - Οι 13 αλλαγές στη φορολόγηση

- 45,6 δισ. ευρω οι φόροι που καλούνται να πληρώσουν 8,5 εκ. φορολογούμενοι
- Τέλος το αφορολόγητο για μισθωτούς- συνταξιούχους
- Ξεχωριστή κλίμακα φορολόγηση των ελεύθερων επαγγελματιών με συντελεστές 26% και 33%

Η Ελλάς βουλιάζει - Η αστική τάξη χρεοκόπησε, το συνολικό χρέος 539 δισ., ανεπαρκής ο θεσμικός ρόλος των τραπεζών

Η ΝΔ απέτυχε, το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται στην τελευταία φάση νεκρικής αποσύνθεσης και ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί το ντροπιασμένο ΠΑΣΟΚ του χθες
Η Ελλάδα βουλιάζει. 
Την Ελλάδα του σήμερα την συνθέτουν 3 παράμετροι που αποδεικνύουν ότι η χώρα παρακμάζει, βουλιάζει και σίγουρα δεν συναρπάζει. 
1)Η μεσαία αστική τάξη που κυριάρχησε τα τελευταία 20 χρόνια έχει σχεδόν χρεοκοπήσει

Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ


Αυτοί Ψήφισαν ΝΑΙ στην Δημευση της Περιουσίας σου ! ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΚΑΤΕΣΧΕΜΕΝΟ ΕΤΟΣ 2014 !

Ποιοι βουλευτές ψήφισαν το Α' , Β' & Γ'ΜΝΗΜΟΝΙΟ

TWEET

Ανοικτή επιστολή προς Αντώνη Σαμαρά: “ο χρόνος φεύγει ανεπιστρεπτί”

Απευθύνομαι στον Αντώνη Σαμαρά
Είμαι «ο άγνωστος blogger» και σου έχω ξαναγράψει από εδώ σε λιγότερο χαλεπούς καιρούς.

Είμαι αυτός που πάλεψε για να εκλεγείς, αυτός που νίκησε για πάρτη σου στην έδρα τους τα κατεστημένα ΜΜΕ κι αυτός που, μετά την εκλογή σου, κάλεσες σε διαρκή διάλογο. Ένας διάλογος που «ξεχάστηκε» πρώτα στους διαδρόμους της Συγγρού και εν συνεχεία του Μαξίμου. Και αντικαταστάθηκε από την σύσφιξη των σχέσεων με τα κατεστημένα ΜΜΕ – τα ίδια ακριβώς που σε υπονόμευαν και έβριζαν για να κερδίσει η Ντόρα. Εφημερίδες, κανάλια και εσχάτως sites που έχουν αναλάβει «εργολαβία» να σε καταστρέψουν, αυτή τη φορά μια και καλή.

Αντιμνημονιακός τηλεαστέρας με καταθέσεις 40 εκατ. ευρώ σε τράπεζες του εξωτερικού!

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ


KONTRA NEWS


ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα