Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

Ο “ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ” ΣΗΜΙΤΗΣ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΜΑΡΤΩΛΑ ΤΟΡ-Μ1. ΤΟΝ “ΚΑΙΕΙ” ΑΠΟΡΡΗΤΗ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ. ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ. ΤΟ MAKELEIO ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ..

ΤΟ ΞΑΝΑΠΡΟΒΑΛΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΟΥΝ

Δείτε το έγγραφο που “καίει” τον κύριο Σημίτη, αφού όπως αποκαλύπτουμε γνώριζε για τα αμαρτωλά ΤΟΡ – Μ1. Δεν γνώριζε; Βλάκας ήταν; Εκτός κι αν την Ελλάδα την κυβερνούσε ένας βλάκας τόσα χρόνια που δεν το νομίζουμε. Ιδού η αλληλογραφία του με τον πρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Εαν η δικαιοσύνη στην Ελλάδα ήταν εφάμιλλη(εμείς θεωρούμε πως για κάποιους δικαστικούς λειτουργούς συμβαίνει)με τους Ανεξάρτητους Εισαγγελείς του Μιλάνου που τσουβάλιασαν τον Ανδρεόττι και τον Μπερλουσκόνι και τόσους άλλους μαφιόζους στην Ιταλία, ο Σημίτης αυτή την ώρα θα λογοδοτούσε ενώπιον ανακριτή Διαφθοράς της Ευελπίδων. Αλλά ο προστατευόμενος των Εβραίων και των Μασόνων πιθανόν να μην βρίσκει τον δρόμο για να πάει εκεί.

Το ξαναπροβάλλουμε(πρώτη ανάρτηση 27-12-2013)για να το εμπεδώσει πιθανόν ο ανακριτικός υπάλληλος που ασχολείται με τις μίζες και να τον καλέσει να περάσει μια βόλτα από εκεί να πιεί έναν καφέ. Δεν καταδέχεται ο Τάπερμαν;

Δείτε το έγγραφο:εδώ στο makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα