Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Άλλοι 60 δημοσιογράφοι στη Δ.Τ

realnews (1)

Από την πλατιά βάση δεδομένων με αιτήσεις ενδιαφερόμενων για μια σύμβαση στη Δ.Τ και μετά από φοβερό παρασκήνιο για τα κριτήρια που θα ισχύσουν κατά τη μοριοδότηση, ο Γκίκας Μάναλης ανακοίνωσε την πριμοδότηση των συνολικά 71 υποψηφίων για πρόσληψη με τα μόρια τους. Το γιατί προσλαμβάνονται στη Δ.Τ νέοι συμβασιούχοι, όταν ο Π.Καψής επιμένει δημόσια να δηλώνει πως τον Μάρτιο θα λειτουργήσει η ΝΕΡΙΤ, παραμένει ένα ερώτημα στο συνεχόμενο τραγέλαφο της κυβέρνησης.  Από τους 71 που ανακοινώθηκαν από τον Γκίκα Μάναλη, οι 60 είναι δημοσιογράφοι. Μεταξύ αυτών βρίσκουμε τα ονόματα της Άρια Αγάτσα, πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και υποψηφία βουλευτή της Ν.Δ, του Γιώργου Συριόπουλου πρώην διευθυντή της Ραδιοτηλεόρασης, του οποίου το όνομα ανακοινώθηκε και ως αναποκριτής(!), του Φώτη Απέργη κι άλλων γνωστών προσώπων.

Ο Ειδικός Διαχειριστής  προσκαλεί τους υποψηφίους των οποίων τα ονόματα αναφέρονται στους παρακάτω πίνακες να προσκομίσουν τα  απαιτούμενα δικαιολογητικά, από τη Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2014 έως και την Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2014 και ώρες 9:00 έως 16:00, στη διεύθυνση Μεσογείων 432, Αγία Παρασκευή (Ραδιομέγαρο), κτίριο Γ’, όροφος 1ος – Γραφείο 19.
Ο προσωρινός πίνακας κατάταξης με τα μόρια των “επιτυχνόντων” στο επισυναπτόμενο 3048_Proswrinos-Pinakas-Katatakshs_13_01_2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα