Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Νταβρής: «Δεν είμαι υπάλληλος του κ.Καμμένου»

Διεγράφη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων ο βουλευτής Αχαΐας Γιώργος Νταβρής με ομόφωνη απόφαση της Κ.Ο. του κόμματος. Αιτία είναι η αδικαιολόγητη απουσία του από τη συνεδρίαση της Κ.Ο. 

Βαριές κατηγορίες εναντίον του κ.Καμμένου εξαπέλυσε ο βουλευτής Γιώργος Νταβρής που τέθηκε εκτός της κοινοβουλευτικής ομάδας των ΑΝΕΛ,  μιλώντας στον Σεραφείμ Κοτρώτσο και στον Real fm: «Είμαι ακόμα επικίνδυνα ανεξάρτητος Έλληνας» και συνέχισε σχετικά με τους λόγους της διαγραφής τους: «Νομίζω ότι πρέπει να ρωτήσετε τον κ.Καμμένο γιατί με διέγραψε. Δεν ήμουν αδικαιολογήτως απών από τη συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ, ήμουν δικαιολογημένος γιατί, όπως είπα νωρίτερα και στο enikos.gr, ήμουν σε επίσημη αποστολή της Βουλής στον Οργανισμό Ημερήσιων Εκδρομών Πατρών κι αύριο θα καταθέσω τα παραστατικά.»


«Επί της ουσίας», συνέχισε «θα δείτε το βίντεο που έχει να κάνει με τα υποβρύχια, γιατί ο κύριος Πρόεδρος μίλησε για διαπλεκόμενα. Εγώ το βράδυ που μιλάγαμε για τα υποβρύχια στη Βουλή ζήτησα από τον κ.Αβραμόπουλο να φέρει το θέμα στην αρμόδια επιτροπή. Εκείνο το βράδυ αναφέρθηκα στον φίλο του κ.Καμμένου, τον κ.Μεϊμαράκη, είναι προφανές, θα το δείτε και στο βίντεο ότι ο κ.Καμμένος ούτε με χειροκρότησε» και συνέχισε αφήνοντας ξεκάθαρα υπονοούμενα για τη θέση του κ.Καμμένου στο θέμα των εξοπλισμών: «Εμείς δεν ανεβάσαμε σε ύψιστο βαθμό ποτέ το θέμα της διαπλοκής στις ένοπλες δυνάμεις». «Δεν θα μπορούσα να κάτσω στο ίδιο τραπέζι διαλόγου με τον κ.Καμμένο» είπε επειδή όπως είπε θεωρεί ότι ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ τον έχει αγνοήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα