ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ-Ρομπέι: Θα είμαστε στο πλευρό σας

"Η κυβέρνηση έκανε τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις για να σταθεί στα πόδια της. Η Ευρωπαϊκή Ένωση επέδειξε αλληλεγγύη και στήριξη. Θα είμαστε στο πλευρό σας σε όλο το δρόμο μέχρι την ανάκαμψη", είπε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Χέρμαν Φαν Ρομπέι κατά την ομιλία του στην τελετή έναρξης της Ελληνικής προεδρίας.

«Σήμερα η προεδρία εκπροσωπεί κατά κάποιο τρόπο την ιδέα των κοινών στόχων. Για τους πολίτες αυτό είναι ορατό σήμα ότι Ένωση είναι δουλειά όλων των κρατών. Μικρών και μεγάλων, ευημερούντων και λιγότερο ευημερούντων, Βόρειων ή Νότιων, Ανατολικών ή Δυτικών», τόνισε ο κ. Ρομπέι και πρόσθεσε ότι «η κυβέρνηση και ο μηχανισμός κατάφεραν να προετοιμάσουν τόσο καλά αυτή την προεδρία παρά τις δυσκολίες. Το γεγονός αυτό είναι στα υπέρ σας»

«Η οικονομική ανάκαμψη είναι ένας κακοτράχαλος δρόμος, απαίτησε και απαιτεί σκληρές θυσίες» σημείωσε και πρόσθεσε:

«Η κυβέρνηση έκανε τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις για να σταθεί στα πόδια της. Η ένωση επέδειξε αλληλεγγύη και στήριξη. Θα είμαστε στο πλευρό σας σε όλο το δρόμο μέχρι την ανάκαμψη».

«Σήμερα μπορούμε να αφήσουμε πίσω μας την κρίση. Το 2014 θα πρέπει να είναι ένας καλύτερος χρόνος, όπου θα έχουμε αποτελέσματα, κυρίως στον τομέα της απασχόλησης. Θέσεις εργασίας, ανάπτυξη, ασφάλεια είναι οι στόχοι της Ελλάδας και της Ευρώπης. Μία ισχυρότερη ΕΕ είναι ο καλύτερος τρόπος να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις. Είμαστε όλοι αδελφά έθνη σε καλούς και δύσκολους καιρούς. Η Ευρώπη παραμένει η κοινή μας επιδίωξη. Η Ελλάδα και η Ευρώπη ακολουθούμε την σωστή πορεία. Ήρθε η ώρα να δείξουμε ελπίδα για το μέλλον. Η εκ περιτροπής προεδρία εκπροσωπεί την ιδέα των κοινών στόχων, είναι απόδειξη ότι η Ένωση είναι υπόθεση όλων. Η Ελλάδα έχει μακρά εμπειρία σε τέτοιες ευθύνες, είναι η πέμπτη φορά που έρχεται σε ιδιαίτερα δύσκολη στιγμή», επεσήμανε ο Χέρμαν Βαν Ρομπέι.

Δείτε το βίντεο απο τη ΔΤ



ΠΗΓΗ :enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα