Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

ΟΛΟΜΕΤΩΠΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ

Ολομέτωπη επίθεση στον πρωθυπουργό με αφορμή την παρουσία του στο Ευρωκοινοβούλιο εξαπέλυσε την Τετάρτη ο Αλέξης Τσίπρας τονίζοντας πως είναι κατώτερος των περιστάσεων και των απαιτήσεων του ελληνικού λαού, μη αξιοποιώντας τις δηλώσεις των κορυφαίων Ευρωπαίων αξιωματούχων για την λανθασμένη πολιτική που ακολουθήθηκε στην Ελλάδα το τελευταίο διάστημα.


Ο κ. Τσιπρας σημείωσε πως η κυβέρνηση Σαμαρά «δε φθείρεται απλώς, δεν αποσαρθρώνεται, δεν αιμορραγεί, αλλά είναι υπό κατάρρευση».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε σε όλα τα σκάνδαλα τα οποία έρχονται στο φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες, κάνοντας λόγο για «σάπιο πολιτικό προσωπικό που χρόνια μας κυβερνά».

Για το θέμα των τραπεζών, ο κ. Τσίπρας ζήτησε να γίνει άμεσα έλεγχος στα επισφαλή δάνεια, ενώ επισήμανε πως «τίποτα και κανένας δεν θα ξεχαστεί» και θα κληθούν όλοι οι υπεύθυνοι να δώσουν λόγο όταν ο ΣΥΡΙΖΑ έρθει στην εξουσία.

Αναφέρθηκε επίσης και σε όσα γράφονται το τελευταίο διάστημα πως η Άνγκελα Μερκελ σχεδιάζει να ζητήσει τη δική του υπογραφή για τη συνέχιση των μνημονίων, απαντώντας: «Ψάξτε αλλού συνενόχους στο έγκλημα».

Όσον αφορά τα εσωκομματικά, ο κ. Τσίπρας, στέλνοντας σαφές μήνυμα πως τους βουλευτές του, τόνισε πως κανείς δεν επιστρατεύεται με το ζόρι, και πως φαινόμενα εκφυλιστικά και απαξιωτικά της συλλογικής προσπάθειας απο δω και στο εξής δεν μπορεί να γίνονται αποδεκτά.

Ομιλία του Αλ. Τσίπρα στην ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ - 15/1/2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα