Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Αυξάνονται οι κρατήσεις σε όλες τις συντάξεις

Λιγότερα χρήματα θα παίρνουν στο χέρι οι συνταξιούχοι από τον ερχόμενο μήνα, καθώς έρχονται αυξήσεις- σοκ στις κρατήσεις σε όλες τις συντάξεις. Οι μειώσεις είναι αποτέλεσμα του νέου τρόπου υπολογισμού της παρακράτησης του Φόρου Μισθωτών Υπηρεσιών (ΦΜΥ), εξαιτίας του οποίου θα δουν τις αποδοχές τους να μειώνονται ακόμη περισσότερο περισσότεροι από ένα εκατομμύριο συνταξιούχοι.

Οι μειώσεις θα κυμαίνονται από 27 έως 200 ευρώ το μήνα, ενώ για το Φεβρουαρίου το ποσό θα είναι διπλάσιο, καθώς το νέο σύστημα υπολογισμού της παρακράτησης Φόρου Μισθωτών Υπηρεσιών (ΦΜΥ) θα εφαρμοστεί για πρώτη φορά με την πληρωμή των συντάξεων του επόμενου μήνα, αναδρομικά από την 1η Ιανουαρίου 2014, σύμφωνα με δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου.

Τα μηνιαία καθαρά ποσά των κύριων και επικουρικών συντάξεων για πάνω από ένα εκατομμύριο συνταξιούχους θα είναι μειωμένα κατά 2,8% έως και 7,5% εξαιτίας της εφαρμογή του νέου τρόπου υπολογισμού των μηνιαίων κρατήσεων του ΦΜΤΥ, όπως προβλέπει το άρθρο 60 του νέου Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος.

Τι ίσχυε  εδώ στο newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα