Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

Στην Τέλενδο ο Παπούλιας για τον αγιασμό

Στην τελετή αγιασμού των υδάτων και την κατάδυση του Τιμίου Σταυρού, στο νησί Τέλενδος, παρέστη σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας. Ο Πρόεδρος έφθασε στο νησί με στρατιωτικό ελικόπτερο, από το αεροδρόμιο της Κω, συνοδευόμενος από τον υπουργό Ναυτιλίας Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, ενώ τον υποδέχθηκαν ο βουλευτής Δωδεκανήσου της ΝΔ Βασίλης Υψηλάντης, ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιάννης Μαχαιρίδης, ο δήμαρχος Καλύμνου Δημήτρης Διακομιχάλης και εκπρόσωποι των τοπικών αρχών.

Ο αγιασμός έγινε από τον μητροπολίτη Λέρου, Καλύμνου και Αστυπάλαιας Παίσιο. Μετά την τελετή ο κ. Παπούλιας συνομίλησε με κατοίκους του νησιού για τα ειδικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
Στη συνέχεια, μετέβη με ελικόπτερο στο νησί Ψέριμος, το οποίο είχε δοκιμαστεί αρκετά από την κακοκαιρία του περασμένου Νοέμβρη αφού είχαν σημειωθεί αρκετές ζημιές κυρίως στα έργα υποδομής. Στο νησί πρόκειται να μείνει αρκετή ώρα και θα έχει συναντήσεις με κατοίκους και εκπροσώπους των τοπικών φορέων. Αργά το μεσημέρι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας πρόκειται να πάει στην Κάλυμνο όπου θα παρατεθεί γεύμα προς τιμή του, από τον δήμο Καλύμνου.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ/enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα