ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

«Έλληνες Ευρωπαίοι Πολίτες» είναι το όνομα του νέου κόμματος του ελληνικής καταγωγής Γερμανού ευρωβουλευτή Γ. Χατζημαρκάκη

«Έλληνες Ευρωπαίοι Πολίτες» είναι το όνομα του κόμματος που παρουσίασε σήμερα, Πέμπτη, ο Γιώργος Χατζημαρκάκης, ο ελληνικής καταγωγής ευρωβουλευτής της Γερμανίας, ο οποίος αποφάσισε να διεκδικήσει την ψήφο των Ελλήνων πολιτών στις προσεχείς εκλογές για το Ευρωκοινοβούλιο.


Ο Γιώργος Χατζημαρκάκης είχε δεκαετή θητεία στο ευρωκοινοβούλιο με το γερμανικό κόμμα των φιλελευθέρων, από το οποίο παραιτήθηκε προ μηνών εξαιτίας της φιλελληνικής του πολιτικής δράσης την τελευταία τριετία και της επιθυμίας του να θέσει υποψηφιότητα στην Ελλάδα.

«Δεν θέλω να πάρω κάτι παραπάνω από τη στήριξη του κόσμου» σημείωσε, κι αυτό «για να αξιοποιήσω την τεχνογνωσία και τις σχέσεις που δημιούργησα την τελευταία δεκαετία στην Ευρώπη, για τους Έλληνες πολίτες. Γι αυτό ξεκινάμε σήμερα για τις ευρωεκλογές». Οι ευρωεκλογές, όπως τόνισε, είναι μία κρίσιμη αναμέτρηση για την Ελλάδα και την ΕΕ, μια τελευταία ευκαιρία για να βρει η Ευρώπη τον δρόμο της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα