ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

Φήμες πως ο αρχηγός των ΑΝΕΛ έφτιαξε σπίτι στην Ικαρία όπως ο Μ.Λιάπης! – Χαμός με Άδωνι και Καμμένο

Σε δημοσιεύματα –τα οποία εξήγησε ότι δεν υιοθετεί- σύμφωνα με τα οποία ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος έκτισε σπίτι στην Ικαρία με επιδότηση τουριστικού καταλύματος όπως φέρεται να έχει κάνει και ο Μ.Λιάπης αναφέρθηκε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.
«Υπάρχουν καταγγελίες, και αντίστοιχα δημοσιεύματα για πολιτικό αρχηγό, ότι έχει κάνει την ίδια ακριβώς ιστορία (με τον κ. Λιάπη). Πρόκειται για τον κ. Καμμένο. Δεν υιοθετώ τα δημοσιεύματα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός Υγείας, ενώ για τον πρώην υπουργό της ΝΔ σημείωσε ότι «αν συμβαίνει, είναι ηθικά απαράδεκτο και φαντάζομαι και ποινικώς κολάσιμο».

- Για την υπόθεση του βουλευτή της ΝΔ Κοντογεώργου, είπε ότι «δεν μπορούμε να καταργήσουμε το τεκμήριο της αθωότητας.»
- «Αυτό που βλέπουμε είναι ότι υπήρχε τεράστιο πάρτι προς όλες τις κατευθύνσεις με τις επιδοτήσεις» σχολίασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Τσουκαλάς.
- «Το θέμα Λιάπη είναι μείζον πολιτικό κόμμα. Είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι θα τεθεί από αύριο και θέμα για τον κ. Κοντογέωργο και θα τεθεί ζήτημα συμμετοχής του στην ΚΟ της ΝΔ» εκτιμά από την πλευρά του ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Βασίλης Οικονόμου.
Η απάντηση των ΑΝΕΛ
«Ο κ. Γεωργιάδης μόλις εισέπραξε μια ακόμα μήνυση και αγωγή. Ελπίζουμε να μην παρακαλάει πάλι στη Βουλή να μην αρθεί η ασυλία του» απάντησαν άμεσα στον αέρα το ΣΚΑΪ οι ΑΝΕΛ στις δηλώσεις του υπουργού.
«Στην αγωγή που μου έκανε ο γενναίος Καμμένος κρύφτηκε. Ας αφήσει τις υποδείξεις. Του έχω κάνει εγώ μήνυση ευελπιστώ ότι θα ζητήσει ο ίδιος την άρση της ασυλίας του. για το σπίτι στην Ικαρία δεν άκουσα τίποτε, μού έκανε εντύπωση» ανταπάντησε ο υπουργός Υγείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα