Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Ελεύθερος με εγγύηση 100.000 ευρώ ο Παπαντωνίου

Με χρηματική εγγύηση 100.000 ευρώ αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του στην ειδική ανακρίτρια για παραβάσεις του νόμου περί πόθεν έσχες ο πρώην υπουργός, Γιάννος Παπαντωνίου που εκλήθη χθες σε εξηγήσεις στο πλαίσιο της ανάκρισης που διενεργείται για τον λογαριασμό της συζύγου του που εντοπίστηκε στην λίστα Λαγκάρντ.

Εγγύηση 50.000 ευρώ επιβλήθηκε και στη σύζυγό του Σταυρούλα Κουράκου, η οποία απολογήθηκε επίσης για ποσό 2.000.000 ευρώ περίπου, που κατείχε σε λογαριασμούς της σε ελβετική τράπεζα και εντοπίστηκαν στην λίστα Λαγκάρντ. 

Για το συγκεκριμένο ποσό ο πρώην υπουργός και η σύζυγός του κατηγορούνται ότι δεν το δήλωσαν στο πόθεν έσχες, παραβιάζοντας την σχετική νομοθεσία, ενώ ο ίδιος επικαλείται ότι τα χρήματα αυτά ανήκαν εξ' ολοκλήρου στη σύζυγο του και δεν αποτελούσαν προσωπική του περιουσία.

Παράλληλα, για την ίδια υπόθεση διενεργείται και άλλη ποινική έρευνα με άνοιγμα λογαριασμών της συζύγου του Γιάννου Παπαντωνίου, αλλά και του πρώην στενού του συνεργάτη, Γιώργου Κανδαλέπα, ο οποίος είχε καταθέσει στο λογαριασμό Κουράκου 1.000.000 ευρώ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα