Τρίτη 8 Απριλίου 2014

ΣΤΙΓΜΕΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ

Οι απαγορευμένες δημοσκοπήσεις και το Ιερό Δισκοπότηρο

Σύμφωνα με πληροφορίες δημοσκόπηση που επρόκειτο να προβληθεί  έδειχνε τον ΣΥΡΙΖΑ στο 32% και την ΝΔ στο 12-13%.

Αμέσως σήμανε συναγερμός ανάμεσα σε 3 επιτελεία: Στο επιτελείο του καναλιού, στο επιτελείο της ΝΔ και στο επιτελείο του διαπλεκόμενου καναλάρχη.

Η δημοσκόπηση έπρεπε με κάθε τρόπο να εξαφανισθεί από τα δημοσιογραφικά γραφεία και στη θέση της να εμφανισθεί μια διαφορετική που θα έδινε την ΝΔ να προηγείται-έστω και με 1 ποσοστιαία μονάδα.

Πως όμως θα μπορούσε να δικαιολογηθεί η εταιρία και το κανάλι σε περίπτωση που στις εκλογές του Μαίου τα ποσοστά που θα λάβουν τα κόμματα δεν θα έχουν ουδεμία σχέση με εκείνα που παρουσιάζουν-κατά παραγγελία-συγκεκριμένοι δημοσκόποι;


Σ΄ αυτή την περίπτωση οι εταιρίες σφυγμομετρήσεων θα δικαιολογηθούν με το έωλο επιχείρημα ότι οι ψηφοφόροι δηλώνουν σήμερα-αρχές Απριλίου-σίγουροι για το κόμμα που θα ψηφίσουν μόνο σε ένα ποσοστό 30-35%.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι οι δημοσκόποι θα κρυφθούν πίσω από το επιχείρημα ότι οι ψηφοφόροι άλλαξαν γνώμη και κομματική προτίμηση λίγες ώρες πριν την κάλπη!

Μ΄αυτή την κομπογιαννίτικη δικαιολογία δήθεν σοβαρές εταιρίες μετρήσεων είναι έτοιμες να δικαιολογήσουν την ανυποληψία τους το βράδι της Κυριακής των εκλογών.

Όσο αφορά τα πραγματικά ποσοστά των κομμάτων εάν γινόταν σήμερα εθνικές εκλογές, αυτά διαμορφώνονται ως εξής (σύμφωνα με τις κυλιόμενες δημοσκοπήσεις που σου κρύβουν ωσάν να είναι το Ιερό Δισκοπότηρο):

-ΣΥΡΙΖΑ 32%

-ΝΔ 13%

-Το Ποτάμι 12%

-Χρυσή Αυγή 10%

-ΚΚΕ 8,5%

-ΕΛΙΑ 5,5%

-ΑΝ.ΕΛ 5%

-ΔΗΜΑΡ 2.8%

-ΔΡΑΣΗ 3,2%

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα