Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Το ΠΑΣΟΚ κατηγορεί τον Σαμαρά για Μαυρογιαλούρο

Πως αποκαλεί το ΠΑΣΟΚ τον Αντώνη Σαμαρά; Μαυρογιαλούρο! Η συγκυβέρνηση περνά για άλλη μια φορά το δικό της δράμα με αφορμή το διάγγελμα Σαμαρά για τους αστέγους. Οπως διέρρε η Χαριλάου Τρικούπη κανένα στέλεχος του κόμματος, είτε της κυβέρνησης που προέρχεται από τη Χαριλάου Τρικούπη δεν ενημερώθηκε για την πρωτοβουλία να ανακοινωθεί σήμερα το πρόγραμμα κοινωνικής κατοικίας για τους αστέγους.

Στενοί συνεργάτες του Ευάγγελου Βενιζέλου κάνουν λόγο για αδιανόητο «μικροκομματισμό» και «λογικές Μαυρογιαλούρου», ενώ αναφέρουν ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έγινε έξαλλος με αυτή την πρωτοβουλία της ΝΔ. Προσθέτους επίσης πως τέτοιου είδους πρακτικές δεν βοηθούν στην εύρυθμη λειτουργία του κυβερνητικού σχήματος.

Επιπλέον τονίζουν πως για τη συγκεκριμένη απόφαση θα έπρεπε να είχε ενημερωθεί τουλάχιστον ο κ. Βασίλης Κεγκέρογλου υφυπουργός Εργασίας, που χειρίζεται το συγκεκριμένο ζήτημα.

Σημειώνουν επίσης πως στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε υπό τον Αντώνη Σαμαρά με τη συμμετοχή των υπουργών κκ Γιάννη Βρούτση και Άδωνι Γεωργιάδη δεν κλήθηκε όπως θα έπρεπε κανένα «πράσινο» κυβερνητικό στέλεχος. Πάει τρελαθήκαμε εντελώς…
olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα