Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Συνέντευξη Τσίπρα: Να παραιτηθούν Δένδιας και Αθανασίου - Οι δικαστές δεν μπορώ να πω ότι ενήργησαν όπως λέει ο Μπαλτάκος

Mϊα συνέντευξη σε τρία κανάλια παραχώρησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας και φυσικά το πρώτο θέμα συζήτησης ήταν η παραίτηση του Τάκη Μπαλτάκου από γραμματέα της κυβέρνησης μετά τις αποκαλύψεις από τη συνομιλία του με τον Ηλία Κασιδιάρη. 
Όπως είπε ο κ. Τσίπρας αυτές οι εξελίξεις είναι ενδεικτικές για το πώς σκέφτεται ο πρωθυπουργός, σημειώνοντας πως "εμείς ανακαλύψαμε τη δράση της Χρυσής Αυγής μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. 


Ο κ. Τσίπρας δήλωσε πως το βίντεο αυτό δείχνει αυτό που είχε πει παλιότερα ο κ. Μπαλτάκους σε δημοσιογράφους off camera, "μη μας ζορίζεται και πολύ γιατί μπορούμε να κυβερνήσουμε ακόμα και με τη Χρυσή Αυγή".

Σημείωσε δε πως ο κ. Μπαλτάκος δεν είναι απλό πρόσωπο μιας και ήταν στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού υπογραμμίζοντας πως η υπόθεση αυτή "φανερώνει τον καιροσκοπισμό του Αντώνη Σαμαρά γιατί δεν ήθελε να θέσει εκτός νόμου τη Χρυσή Αυγή για την εγκληματική της δράση αλλά για να βελτιώσει τα εκλογικά αποτελέσματα της Νέας Δημοκρατίας".

Ο κ. Τσίπρας ζήτησε την παραίτηση των υπουργών Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Αθανασίου και Δένδια, αλλά μετά από λίγο δήλωσε πως "δεν μπορώ να πω ότι η δικαιοσύνη λειτούργησε καθ΄ υπαγόρτευση κάποιων, ούτε θα κρίνω εάν πράγματι οι δικαστές ενήργησαν ακριβώς όπως περιγράφει ο κ. Μπαλτάκος". 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα