Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

DOWNTON ABBEY SEASON 5 / ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟΥ ΝΤΑΟΥΝΤΟΝ

Τα γυρίσματα για την πέμπτη σεζόν του Πύργου του Ντάουντον έχουν ήδη ξεκινήσει από τον περασμένο Φεβρουάριο.Και η νέα σειρά επεισοδίων θα αποτελείται από 8 επεισόδια και το "ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ" σπέσιαλ επεισόδιο.
Αρκετοί νέοι χαρακτήρες θα ενταχθούν στη σειρά αυτή τη νέα σεζόν , συμπεριλαμβανομένων του ηθοποιού Richard E. Grant, ο οποίος θα παίξει τον Simon Bricker . Αυτός θα είναι ένας καλεσμένος στο Downton από την οικογένεια Grantham . 
Η πέμπτη σεζόν δεν θα είναι χωρίς δράμα ,η Lady Mary θα εξακολουθεί να είναι αναποφάσιστη , αλλά θα αποκαλυφθεί ένα φιλί ανάμεσα σε εκείνη και τον Λόρδο Gillingham . Η σειρά θα παραμείνει χρονολογικά στη δεκαετία του 1920.

Ακόμη δεν υπάρχει επίσημη ημερομηνία πρεμιέρας του νέου κύκλου επεισοδίων, ωστόσο αναμένεται να ξεκινήσει η προβολή του στην Αγγλία το Σεπτέμβριο και το Χριστουγεννιάτικο επεισόδιο θα προβληθεί στις 25 Δεκεμβρίου . Η πέμπτη σεζόν θα κάνει πρεμιέρα στις Ηνωμένες Πολιτείες στις αρχές του 2015 .Στην Ελλάδα ο πέμπτος κύκλος θα προβληθεί από τον OTE TV.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα