Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

Μέσα στο καλοκαίρι οι διαγωνισμοί για 600 μόνιμους υπαλλήλους στη ΔΕΗ

Μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται να εκδοθούν οι προκηρύξεις για τις 600 μόνιμες θέσεις στη ΔΕΗ. Οπως ειχαμε γρταψει πρωτοι στο e-dimosio.gr το ΑΣΕΠ ετοιμάζει τους νέους διαγωνιμούς που αναμένεται να «τρέξουν» μεσα στο καλοκαίρι. Οι ειδικότητες που θα προκηρυχθούν αφορούν κυρίως τεχνικό προσωπικό, όπως μηχανικοί, τεχνίτες, τεχνικοί, αλλά και διοικητικό προσωπικό για τα καταστήματα είσπραξης λογαριασμών της ΔΕΗ. Αρχικά η διοίκηση της ΔΕΗ ειχε ετοιμες δυο προκηρύξεις, ωστοσο το ΑΣΕΠ πρότινε να γινουν δύο προκηρύξεις για ειναι πιο ευκολη η διαδικασία για τους υποψηφίους.

   Η πρώτη προκήρυξη αφορά διοικητικό προσωπικό για τα κεντρικά γραφεία, την Διεύθυνση Πληροφορικής και εργατοτεχνικό προσωπικό για τα Λιγνιτικά Κέντρα, τις Διεύθυνσεις Υδροηλεκτρικής Παραγωγής, τους Ατμοηλεκτρικούς Σταθμούς, κ.α.
   Η δεύτερη προκήρυξη θα αφορά σε πτυχιούχους- επιστήμονες (οικονομλόγους, γιατρούς εργασίας)
Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων θα είναι 20ήμερη και το πιθανότερο σενάριο είναι οι αιτήσεις να υποβληθούν ηλεκτρονικά μέσα από τη σελίδα του ΑΣΕΠ, όπως και στην προκήρυξη 2Κ/2014.

Η συμμετοχή των υποψηφίων αναμένεται να είναι μεγαλη παρα το γεγονός οτι η προκήρυξη θα «τρέξει” τους καλοκαιρινούς μήνες.

Οι περισσότερες θέσεις θα καλυφθούν από τις υπηρεσίες της ΔΕΗ στους νομούς Κοζάνης, Φλώρινας, Αρκαδίας, Βέροιας, Χανιά, κ.α.

Προσόντα

Στα προσόντα των υποψηφίων θα ληφθούν υπόψιν ο χρόνος ανεργίας, οι τίτλοι σπουδών, η προϋπηρεσία σε αντίστοιχη ειδικότητα, η πολυτεκνική ιδιότητα, η εντοπιότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα