Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

ΦΩΤΟ-Συλλαλητήριο στο Αμύνταιο για τη "μικρή ΔΕΗ"


ΦΩΤΟ-Συλλαλητήριο στο Αμύνταιο για τη μικρή ΔΕΗ
Συλλαλητήριο στην πόλη του Αμυνταίου Φλώρινας, πραγματοποιήθηκε απόψε, στον πλαίσιο των πανελλαδικών κινητοποιήσεων που πραγματοποιούνται για το θέμα της “μικρής” ΔΕΗ. Το συλλαλητήριο διοργανώθηκε με πρωτοβουλία της ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ, πρωτοβάθμιων σωματείων της επιχείρησης, μαζί με την τοπική και περιφερειακή αυτοδιοίκηση Δυτικής Μακεδονίας και με τη συμμετοχή εκπροσώπων πολιτικών κομμάτων, της τοπικής αυτοδιοίκησης,σωματείων και συλλόγων, κατοίκων της περιοχής, κ.α. φορέων.


Το συλλαλητήριο πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία της δυτικομακεδονικής πόλης όπου μίλησαν στους συγκεντρωθέντες εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, συνδικαλιστές κ.α., ενώ όπως είπε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο δήμαρχος Αμυνταίου, Ιωακείμ Ιωσηφίδης, οι διαδηλωτές θα κατευθυνθούν στις εισόδους των ατμοηλεκτρικών εργοστασίων της ΔΕΗ που λειτουργούν στην περιοχή για να συμπαρασταθούν στους εργαζόμενους, που θα αναλάβουν νυχτερινή υπηρεσία, απόψε μετά τα μεσάνυχτα.
Στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων αύριο, στις 11 το πρωί, αναμένεται να πραγματοποιηθεί νέο συλλαλητήριο, στην κεντρική πλατεία Φλώρινας.


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ/Enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα