ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Η Βlackrock έχει την Ελλάδα πρώτη στη λίστα με τις χώρες που πάνε για χρεοκοπία!!!

H ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΣΤΑ ΑΔΥΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ

Πρώτη στη λίστα με τις χώρες που αντιμετωπίζουν μεγάλες πιθανότητες χρεοκοπίας φιγουράρει η Ελλάδα σύμφωνα με το δείκτη κινδύνου της Blackrock η οποία λαμβάνει υπόψη της τα δημοσιονομικά στοιχεία της κάθε χώρας.

Eίναι δε και εκείνη που έχει ξεψαχνίσει τις ελληνικές τράπεζες!!!

Αντίθετα, η Νορβηγία θεωρείται η πιο ασφαλής χώρα, χάρη στα εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα χρέους, αλλά κι ένα θεσμικό πλαίσιο πολύ ισχυρό στην αποφυγή κινδύνων από χρηματοπιστωτικούς κραδασμούς. Γερμανία, Ολλανδία και Φινλανδία συμπληρώνουν ακολουθούν ενώ το αντίστροφο ισχύει για την Πορτογαλία, την Ιρλανδία, την Ιταλία και φυσικά την Ελλάδα.

Υψηλή "βαθμολογία" πήρε η Ελλάδα και στο top 10 της Standard & Poor με τις  πιο επικίνδυνες χώρες για χρεοκοπία. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το μοντέλο αξιολόγησης του οίκου πρώτη είναι η Αργεντινή και δεύτερη η Βενεζουέλα, ενώ η Ελλάδα και η Κύπρος είναι στην 5η και 6η θέση αντίστοιχα, όταν η Αίγυπτος βρίσκεται στην δέκατη θέση.

Ενδιαφέρον στη λίστα της Blackrock, παρουσιάζει το γεγονός ότι η Νορβηγία, παρόλο που είναι ξεκάθαρα πρώτη σε σχέση με τη δημοσιονομική της εικόνα, τα πάει λιγότερο καλά στο χρηματοπιστωτικό τομέα. Το ίδιο ισχύει και για τη Γερμανία και τη Φινλανδία, οι οποίες καταλαμβάνουν υψηλή θέση στην πορεία των δημοσιονομικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα