Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

Αποσύρθηκαν οι παράγραφοι 2 και 3 από την τροπολογία για τα ΜΜΕ

Κατά πλειοψηφία «πέρασε» από το Β’ Θερινό Τμήμα της Βουλής το νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας και η τροπολογία που προβλέπει αλλαγές στον χώρο των ΜΜΕ. Ωστόσο, από την επίμαχη τροπολογία που προκάλεσε «κόντρες» στη Βουλή, αποσύρθηκαν οι παράγραφοι 2 και 3.
Η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη, ανακοίνωσε συγκεκριμένα ότι από την τροπολογία αποσύρονται οι παράγραφοι 2 και 3 που προέβλεπαν να λαμβάνεται υπ' όψιν στον υπολογισμό του μέσου όρου των εργαζομένων και το προσωπικό που απασχολείται σε συνδεδεμένες με τον οργανισμό επιχειρήσεις. Επίσης αποσύρθηκαν άρθρα που προέβλεπαν το πλαίσιο μετακίνησης των εργαζομένων και άλλες λειτουργίες.
Η Σοφία Βούλτεψη προανήγγελλε ότι θα αναλάβει πρωτοβουλίες προκειμένου να λυθούν θεσμικά προβλήματα των δημοσιογράφων, καθώς, δεν κατέστη δυνατό να υπάρξει σύμβαση από το 2009 για τα θεσμικά όχι τα οικονομικά θέματα.
«Και θα το κάνω όχι για συντεχνιακούς λόγους αλλά επειδή πιστεύω ότι η ενημέρωση είναι η ψυχή της δημοκρατίας», ανέφερε η κυβερνητική εκπρόσωπος.
enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα