ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

Τα 5 πιο ..γκαντέμικα μεγάλα έργα υποδομής

Πολλές φορές μιλάμε για ανθρώπους "γκαντέμηδες" για πράγματα "γκαντέμικα". Σήμερα το ypodomes.com θα σας παρουσιάσει τα 5 πιο «γκαντέμικα» έργα που βρίσκονται υπό κατασκευή  εδώ και πολλά χρόνια και δεν λένε να τελειώσουν με τίποτα δημιουργώντας τον δικό τους μύθο στον χώρο των κατασκευών.

Η αντίστροφη μέτρηση από το 5 έως το 1 θα μας οδηγήσει στο μακράν πιο «άτυχο» έργο που κατασκευάζεται σήμερα στη χώρα. Ας ξεκινήσουμε:

Επέκταση Τραμ προς Πειραιά

Τα έργα της επέκτασης εξαγγέλθηκαν το 2001 σαν .. Ολυμπιακά έργα. Έπρεπε να περάσουν 6 χρόνια για να τα βρουν Υπουργείο (ΠΕΧΩΔΕ τότε), Δήμος Πειραιά και η (επίσης τότε) Νομαρχία Πειραιά. Το 2009 το έργο δημοπρατήθηκε αλλά έπεσε πάνω στην έναρξη της κρίσης και κάπου ..χάθηκε. Τελικά το 2012 ξεκαθάρισε το τοπίο και στις 15 Ιανουαρίου 2013 υπογράφηκε η σύμβαση κατασκευής με χρονικό ορίζοντα ολοκλήρωσης τον Ιανουάριο του 2015. Δυστυχώς τα έργα σκόνταψαν στην Ελληνική Γραφειοκρατία και τα έργοτάξια ουσιαστικά ξεκίνησαν φέτος. Θα είμαστε τυχεροί αν η επέκταση αυτη λειτουργήσει το καλοκαίρι του 2016.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα